2010 m. vasario 24 d., trečiadienis

Kam čia juokinga?


Juokinga? Žiūriu turiu antigerbėjų šiame bloge, kurie kaip žiurkės įlenda ir tikriausiai net neperskaitę straipsnio pažymį „juokinga“, o jei kaip delfi‘je būtų laisvi komentarai, tai pripiltų savo mėšlo iki ausų, ir nesvarbu, kad buvo kalbėta apie mirtį ar dar kažką, vis vien rezultatas tas pats ir reguliarus – „juokingas“ straipsnis. Tokiems landūnams ir save karūnuojantiems „gyvenimo gadintojams“ galiu pasakyti: „man nei šilta, nei šalta“. Šis blogas buvo ir bus, nepriklausomai nuo jūsų piktavališkų pastangų, tiesa, jei norite ir turite ką pasakyti, visada prašom parašyti man į kontaktus (cirkininkas@gmail.com), mielai jūsų pasisakymus aptarsiu čia viešai, gal tada ir kitiems bus juokinga.


Maištinga Siela

4 komentarai:

  1. Bet juk galima tuos vertinimus iš vis išimti, arba "juokinga" pakeisti į kokį kitą kriterijų :) Nesigadink sau nuotaikos ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Na, aš pirmą kartą vartau tavo blog'ą, bet jau spėjau spustelėti po šiuo postu. Kodėl aš taip padariau? Nes a) tamsta neigiate pats save, kad jums nei šilta, nei šalta b) jūsų elektroninio pašto adresas tikriausiai neegzistuojantis, o tik pikta ironija. O gaila, nes būčiau visą traktatą parašius apie tai kas išties čia juokinga, o kas liūdna. Ir kodėl nėra mygtuko - graudu?
    Mus su jumis sieja viena jungtis - literatūra. Tiesa, ta jungtis labai trūkinėjanti. Ir dar viena tiesa, kad jei po to viešai pradės tamstai sakyti, kad esi psichinis ligonis, neskubėk nervintis ir grasinti teismais. Nes tu nuogas. Nes net ne iš lėto nusirengei, o labai greit, pasakodamas, kad sergi/sirgai patologine depresija. Ir dar, paskutinė tiesa yra ta, kad labai juokinga, kaip, tamsta visus vadina mielaisiais, o po to žiurkėmis :P


    Viktorija Vosyliūtė

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tai, kad aš beprotis ir taip aišku, todėl nesijauskite manęs kaip nors ypatinga demaskavusi :D O šiaip ši informacija tikrai piktybiškai atrodo, dabar perskaičiau, todėl ir susidarė nuomonė, kad šilta ir šalta, beje ji skirta nuolatiniams lankytojams, kuriems viskas nuolatos juokinga :) O tai, kad turim bendrų interesų - literatūrą yra tik sveikintina. Beje, Jūs klystate, šis emailas puikiai veikia.

    AtsakytiPanaikinti
  4. MAN LABAI PATINKA TAVO BLOGAS. ACIU TAU!

    AtsakytiPanaikinti