2020 m. vasario 1 d., šeštadienis

Šios dienos daina: The Roop - On Fire [lyrics / žodžiai]


Sveiki,

Šioji gerulė daina iškart užkabino. Lietuvių muzikos grupė The Roop jau turi nemenką būrį gerbėjų. Prisimenu pernykštę Eurovizijos atrankos dainą ir man ji labai patiko, o šiemet gal ji net geresnė, nes dar keistesnė, dar išraiškingesnė. The Roop su daina „On Fire“ jau pateko į nacionalinės atrankos pusfinalį. Daina man tokia crazy, kad norisi jos klausytis ir klausytis. Labai gerai, kad šįkart dar labiau pagalvota apie scenos užpildymą, o tas beprotiškas šokis per hipnotizuojančią muzikėlę yra tikrai labai geras. Toji muzikėlė man priminė dueto Beissoul and Einius dainą „Dream Up“, kuri irgi man labai patiko.

Kol kas tai tikriausiai labiausiai su Monique ir Alen Chicco patikusi daina, kuri, mano akimis, išsiskirtų savo keistumu toje blizgių suknelių karnavale. Siūlau pasižiūrėti gerai sukaltą vaizdo klipą, gal ir jums patiks šioji daina.


Žodžiai / Lyrics
The Roop – On Fire

I’m a human not a stone
I can make a change and go
Wherever I want to.

They told me maybe I’m too old.
But there’s fire in my soul.

The heat is getting higher
I feel that I’m on fire
The World is my desire
I feel that I’m on fire.

There’s no doubt I’m strong enough
To reach the state I’ve dreamed of.
It’s gonna happen.

And I will do what I can
Just to be a better man.

The heat is getting higher
I feel that I’m on fire
The World is my desire
I feel that I’m on fire.

Can’t believe it took so long
To take action and move on.
No one can stop me.

Through the clouds there comes the sun.
And I’m ready for some fun.
 The heat is getting higher
I feel that I’m on fire
The World is my desire
I feel that I’m on fire.

Jūsų Maištinga Siela


1 komentaras:

  1. Gyvenimas gali būti sudėtingas ir patikėk manimi, gyvenimas man suvaidino daugybę triukų, aš niekada netikiu voodoo ar rašybos mintimis, nors esu apie jas perskaičiusi keletą knygų. Ypatingas vyras, vadinamas dr. Ajayi, man įrodo, kad vudu / burtų liejimas yra tikras ir egzistuoja. Mano vardas Sarah ir aš 45 metų su trim vaikais ir mylinčiu vyru. 8 gerus mėnesius buvau prislėgtoje būsenoje, nes mano vyras vieną rytą prabudau ir išėjo iš namų su savo drabužiais be jokio paaiškinimo, laukiau, kol jis tą dieną grįš namo, bet jo nebuvo kur rasti, t. paskambino ir pasakė, kad jam nebebus įdomu nei apie mūsų santuoką, nei apie vaikus, tai man atvėrė odą ir buvau šokas, nes negaliu atsiminti, kad turėjome kokių nors problemų, vėliau sužinojau, kad jis buvo su kita moterimi, visos derybos ir pastangos priversti jį grįžti namo buvo nesėkmė, jis elgiasi taip, lyg niekada anksčiau manęs nepažintų. Aš skaičiau kai kuriuos straipsnius tinklalapyje, kai pamačiau moters, kuri tvirtina, kad „Ajayi“ padėjo jai išspręsti šeimos problemas, liudijimą ir ji nutraukė ryšį. Aš pasirinkau kontaktą ir prašau rašytojo dr. Ajayi, aš išaiškinau jam savo problemas, jis pasakė, kad neturėčiau jaudintis, kad viskas bus gerai. Aš tuo abejoju, bet apsisprendžiau tai padaryti. Man buvo liepta atlikti tam tikrus dalykus, kuriuos aš padariau, ar žinai, kad praėjus 3 dienoms po rašybos liejimo ryte išgirdau beldimą į duris, tai buvo mano vyras, stovėjęs lauke, jis sakė nežinąs, ką daro ir net negaliu prisiminti, kiek laiko buvo išvykęs iš namų, labai džiaugiuosi, kad susigrąžinau savo vyrą ir dėkoju dr. Ajayi rašybos žinovui, nes susisiekus su juo mano gyvenimas praėjo sklandžiai ir noriu, kad ten būtų žmonių išgyvendamas mano ankstesnę būseną, kad turėčiau greitą pagalbą, tai kodėl aš dalinuosi savo liudijimu. Taigi, jei jūs išgyvenate dėl kokių nors gyvenimo sunkumų, susisiekite su dr. Ajayi el. Paštu: drajayi1990@gmail.com arba „Whatsapp“: +2347084887094 ir džiaugsitės, kad tai padarėte.

    AtsakytiPanaikinti