2010 m. gegužės 17 d., pirmadienis

Žmogus = Gyvūnas

Sveiki mielieji, kaip Jūs gyvenate? Matote, buvo metas, kada iš tikrųjų nusprendžiau neberašyti šio blogo, bet taip jau atsitiko, kad atsisėdau prie rašomojo stalo su arbata ir sakau, jog kažko gyvenime trūksta, kažką ir vėl turėčiau daryti. Todėl persvarsčiau iš naujo galimybę rašyti ir tęsti blogą, taip jau nutiko, kad nepraėjus nuo atsisveikimo kelioms dienoms, aš ir vėl sugrįžau. Juokinga, bet būna visiems tokių nesveikų dienų, kada atrodo, tuoj visko atsisakysi, net ir savęs.

"Taigi vakar gal visai tyčia, o gal visai netyčia perskaičiau tokį straipsnį, kuris mane sugraudino. Negaliu žiūrėti ramia „dušia“, kaip sako žemaičiai, į tokius reginius, todėl nutariau tuo pasidalyti su jumis. Pridedu straipsnį:

Sukrečiantys vaizdai, kuriuose užfiksuotas vyriškos lyties katinas, mėginęs atgaivinti savo mylimąją, tapo internetine sensaciją. Kızılsaray rajone, netoli Antalijos (Turkija), mašinos sužeistai katei jos partneris, laukdamas veterinaro, dvi valandas darė širdies masažą.

Šį vaizdą stebėję ir filmavę žmonės buvo sukrėsti humaniškai besielgiančio, protingo gyvūno. Paprastai katės neturi prieraišumo jausmo, tačiau šis video įrodė, kad gyvūnai kartais būna daug labiau atsidavę savo išrinktiesiems, nei žmonės.

Balandžio 27 dieną į internetinę svetainę "YouTube" įkeltą video peržiūrėjo virš 1 miln. vartotojų bei paliko daugiau nei tūkstantį komentarų."

Taigi matome, kad net ir gyvūnų pasaulyje esti meilė, atsidavimas ir supratingumas. Todėl žudydami kažką arba vertindami save kaip aukštesnės pakopos žemės valdytojais, pirma apsidairykime, ar tikrai jau tokie „žmogiški“ mes jau esam. Žvėrys žudo tam, kad iš liktų: maistui, gina savo rūšį ar pateles, o štai žmonės kitus gyvius neretai mėgsta tiesiog kankinti dėl pramogos. Joks pasaulyje gyvūnas to nedaro tam, kad tiesiog iš to pasidarytų pramogą! Gal jau nesame tokie ir unikalūs? Pasirodo mylėti gali ir paprastas katinas. O jei katinai visi tokie? Jie myli, jaučiasi vieniši arba svarbūs pasauliui. O kas jeigu tokie yra ir vienadieniai drugiai, kas jeigu ir augalai tai jaučia, ką mes proto žmonės, viską matuodami savo racionalumo radarais, galime žinoti apie kitų rūšių jausmus, gyvenimo būdą? Ogi nieko! Tada užuot „pjovę“ kitų grybą, apsidairykime patys. Aišku, joks gyvūnų kankintojas mano blogo neskaitys ir jam nusispjauti į mano didaktiką, tačiau, patikėkite manimi, pasaulis yra kur kas įdomesnių dalykų, nei žmogus. Mes tiesiog ne tik, kad nebematome gyvūnų ir augalų, bet jau ir vienas kito nebeatpažįstame.

Jūsų Maištinga Siela

Pridėti paveikslėlįPridėti paveikslėlį

25 komentarai:

  1. Jau geriau vietoj to, kad filmuotų ir demonstruotų savo parodomąjį altruistišką elgesį, tas operatorius būtų jai padėjęs. :(

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gyvūnuose galima atrasti stebuklų jei tik norėsi juos pamatyti.. aš pati turiu katiną. Jis visada jaučia kai man liūdna.. kai verkiu, verkia kartu su manimi..

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nuostabu! Kaip norėčiau turėti tokį katiną... Apskritai turėti katiną. Kol kas jo auginti negaliu. :(

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nežinau čia gal mano katino giminės bruožas :D mano močiutės katinas yra mano katino brolis, tas irgi labai prieraišus.. kur močiutė ten ir jis močiutė su juo kai kalba jis atsako miauksėdamas atrodytų kad supranta kas jam sakoma.. Na siaip jie abu jau gana seni.. jiems po 8 metus..

    AtsakytiPanaikinti
  5. Gyvūnai tikrai jaučia. :)
    Kai mano žiurkė mirė, antroji ją apsikabino ir gulėjo šalia. Taip ir radau jas: viena cypianti, kita - negyva. Antroji žiurkė kelias dienas nieko nevalgė ir miegojo toje vietoje, kur mirė pirmoji.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Beprotiškai liūdna pasidarė pažiūrėjus šį video. Mano katytė lygiai tokia pati, kaip toji, iškeliavus į kačių rojų...
    Iš tikrųjų, galiu ją vadinti geriausia drauge, nes ji yra daug kilnesnė už daugelį žmonių. Niekas taip ištikimai neslaugo kai sergi, niekas taip tyliai tavęs neužjaučia... Manau, kad nebe reikalo egiptiečiai garbino kates, jos turi kažką ypatingo, kaip, žinoma, visi gyvūnai :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. smartftp-enterprise-crack allows you to transfer files over the Internet. Likewise, it has a customizable interface similar to Explorer and supports drag and drop functions. Besides,
    freeprokeys

    AtsakytiPanaikinti
  8. manycam pro crack Thank you, I’ve recently been searching for information about this subject for a long time and yours is the best I have found out so far.

    AtsakytiPanaikinti
  9. I really enjoy reading your post about this Posting. This sort of clever work and coverage! Keep up the wonderful works guys, thanks for sharing Eset Internet Security Crack

    AtsakytiPanaikinti
  10. You have a great site, but I wanted to know if you know it
    any community forum dedicated to the same topics
    discussed in this article? I really want to be a part
    of a society where they can receive information from others with knowledge and interests.
    If you have any suggestions, please let us know. I appreciate!
    internet download manager crack
    little snitch crack
    efootball pes 2022 crack
    photopad image editior pro crack

    AtsakytiPanaikinti
  11. Hello there, I just discovered your blog on Google, and I like it.
    is quite useful. I'll keep an eye out for brussels sprouts.
    If you keep doing this in the future, I will be grateful. A large number of people will profit.
    based on your writing Cheers!
    ytd video downloader pro crack
    sam dj crack
    activatornitro pro crack
    ldplayer android emulator crack

    AtsakytiPanaikinti
  12. imyfone lockwiper review reddit creates more unequivocal photographs and makes games, video web based, and media altering smoother. You can likewise appreciate more clear, more excellent sound through the refreshed sound driver.

    AtsakytiPanaikinti
  13. Very well-written information. It will be useful to everyone who uses it, including me.
    Keep up the good work - you can wait to read more posts.
    navicat premium crack
    boom 3d crack
    smarty uninstaller crack
    scriptcase crack

    AtsakytiPanaikinti
  14. Hello there, I just discovered your blog on Google, and I like it.
    is quite useful. I'll keep an eye out for brussels sprouts.
    If you keep doing this in the future, I will be grateful. A large number of people will profit.
    based on your writing Cheers!
    youtube movie maker crack
    driver genius pro crack
    fifa license key
    4ukey itunes backup crack

    AtsakytiPanaikinti
  15. I love your whole post. You did a really good job on this site. Thank you for the information provided.
    avocode
    avast secureline vpn
    geometric glovius pro crack
    eset nod32 antivirus crack

    AtsakytiPanaikinti
  16. Good work done by your self .. i really appreciate your work and effort on this content. i hope that you will continue this effort.
    PHOTOPIA DIRECTOR CRACK

    AtsakytiPanaikinti
  17. II am very impressed with your post because this post is very beneficial for me and provides new knowledge to me.
    Avast Driver Updater

    McAfee Antivirus

    AtsakytiPanaikinti