2009 m. gruodžio 24 d., ketvirtadienis

Filmas "Paranormalus aktyvumas"

Sveiki mielieji, vakar teko pamatyti siaubo filmą „Paranormalusis aktyvumas“ (Paranormal activity). Nežinau kaip jums, mielieji, bet šį filmą žiūrėjau ne vienas, o su draugu, tai viso labo gerai, kad su draugu, nes kitaip būčiau puolęs į panieką. Tai kone pats baisiausias per pastaruosius keletą metų matytas siaubo žanro filmas. Pamirškite nesveiko proto visus „Pjūklus“, „Ir kalnai turi akis“, ten tėra tik skerdynės, o štai šis filmas, iš dalies primenantis filmą „Bleiro raganą“, yra kur kas geresnis. Parsisiunčiau šį filmą eiliniam vakarui, kad galėtume pažiūrėti dar vieną eilinį siaubo filmą, ir likome net pašiurpę, nes nei aš, nei draugas po jo nebenorėjome likti vieni, o patikėkite, mano draugo taip lengvai neįbauginsi. Filmas prasideda gan paprastai, viskas rodoma per buitinę kamerą, viskas natūralu, įprastą ir nieko baisaus, net buvau pamažu pradėjęs gailėtis, kokį čia nesąmonę parsisiunčiau, bet toli gražu toliau taip neatrodė. Filmas yra iš tų, kurie priverčia kvėpuoti, išplėsti akis, laukti, klausytis kiekvieno krebždesio, žodžiu, sustingti. Ačiū Dievui, kad šio filmo foną nesugadino visada įsiterpiančios melodijos, kurios neva pagyvina filmą, nė velnio. Geriausias siaubo efektas yra mirtina tyla ir „Paranormalus aktyvumas“ tai įrodo. Be galo natūrali vaidyba, specialių efektų beveik nėra, bet tiek natūrali baimės istorija prirakina prie siužeto, kad net kraujas sustingsta. Filmas sukurtas tikrais įvykiais, o žiūrint net buvo kilusi tokia mintis, kad tai tikras eksperimentas, iš kurio po to sumontavo filmą, ir ačiū Dievui, kad tai tebuvo tik vaidyba, nes baisu pagalvoti, kad tokie dalykai dedasi, o tokių tikrai pasitaiko. Ir pamiršti, kad likęs vienas namuose, galbūt nesi jau toks ir vienas. Nepatariu šio filmo nežiūrėti vieniems vėlai vakare, arba atvirkščiai, jei esate skeptikai, žiūrėkite ir mėgaukitės, juk kiti mėgsta mėgautis netgi baime. Filmo pabaigoje šiurpas kilo dar ir dėl to, kad šis filmas paremtas tikrais įvykiais. Tada lieka laiko asmeniniai fantazijai, o jei filmas buvo toks, tai kokie buvo realybėje įvykę įvykiai? Ne, geriau prieš Kūčias apie tai negalvoti... Galiu pripažinti, jog šio filmo idėja gan meistriškai perteikta, galbūt nieko naujo ir neišrasta ir 20 tūkstančių dolerių biudžeto filmas nelabai įspūdingai turėtų atrodyti, bet patikėkit, kai pasižiūri, kartais atrodo daug geresnis filmas, nei tie filmai, į kuriuos sugrūdama milijonus baksų. Galiu tik atsidusti, kažin ar greitai sulauksiu siaubo filmo, kuris ir vėl privers mane bijoti likti vienam namuose.

Jūsų Maištinga Siela

6 komentarai:

  1. vajėj man jis toooks nuobodus buvo 8) jokio siaubo,kažkokia nesąmonė,o kai ruošiausi žiūrėt galvojau jau bijosiu tai bijosiu gi taip visų išliaupsintas ;D man jau "Skambutis" baisesnis :DD

    AtsakytiPanaikinti
  2. siurpas eina per kuna. tikrai baisu, vienas nedrysciau net ziureti.

    AtsakytiPanaikinti
  3. turbut dar niekas nesukure siaubo filmo,kuri man ziurint butu baisu.
    paranormal activity taip pat neisimtis

    AtsakytiPanaikinti
  4. Pamenu, ziurejau si filma "su draugu" (kol jis kuitesi virtuveje as viena sedejau susikelusi kojas i lova) o galvoje kirbejo minciu kirmelynas apie visokiausius galimus paranormalius reiskinius...o kai veliausiai grizau namo, ir teko miegoti,( sakau "teko" nes negalejau net uzmigti! )svarsciau, o kas jeigu ir as priesais si veidrodi stoviu nejudedama kelias valandas, o paskui nieko neprisimenu???????????...Arba kazkas kilnoja mano kaldra, o as sedziu sapnu alejoje ir vargo nematau...nuo tokiu minciu ta nakti stoga rove, o ir sekancia kazkaip nelabai jauku buvo...pfeaaah...:)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ar tiesa kad sis filmas paremtas tikrais faktais?

    AtsakytiPanaikinti