2012 m. vasario 12 d., sekmadienis

Pasaulį paliko legendinė Whitney Houston



Sveiki visi,

Šiandien mane pribloškė žinia, kad iš šio gyvenimo išėjo garsioji amerikietė dainininkė Whitney Houston. Visai neseniai mirė tokios scenos atlikėjos kaip garsioji Etta James, Lietuvoje svečiavusis Cesaria Evora ir atrodo, kad pasaulis nepaliaus stebinti savo trapumu. Whitney Houston įsimylėjau dar vaikystėje, kai per „Ryto ratas“, kai tik susikūrė LNK, transliuodavo pasaulinius hitus. Tada  pirmąkart pamačiau Houston dainą „I will Always love you“, kuri buvo panaudota garsiajame filme „Asmens sargybinis“. Na ką aš toks mažas galėjau dar suvokti apie dainavimą? Nežinau, bet išsižiojęs tada klausydavau, kaip spalvotoji poniutė traukia nuostabiai aukštas natas. Būdavo nepakartojama.

Esu labai seniai rašęs apie Whitney Houston biografiją ir jos nelengvą gyvenimą. Tąkart kažkas man lyg ir leptelėjo – „galėjai ką nors įdomesnio savo saite parašyti, nei apie nuo narkotikus sprogstančią moterėlę.“ Tąkart nieko nesakiau, su saitiečiais pasidžiaugiau, jog dainininkė po nemažos pertraukos grįžta į sceną su septintuoju soliniu albumu „I look to you“. Aišku, nelabai jai sekėsi pasaulinis turas – daug balso lūžių, nutrauktų koncertų ir pan. Bet ji stengėsi sugrįžti į sceną ir priminti apie savo kadaise turėtą šlovę.

Žinot, gyvenimas nėra vien tik blizgėjimas ir nuolatinis siekimas gyventi geriau ir įrodinėti, kad tu gali. Mes, žmonės, turime ir destruktyviąją pusę, kuri mus kankina, liepia liūdėti, gailėti savęs ir nekęsti gyvenimo. Žiūrint į Whitney Houston, man visada akies krašteliu matydavosi, kad ji turi atominę skausmo bombą viduje, nors ir kaip ji besistengtų atrodyti gražiai ir šypsotis. Galvoju, kad toks skausmas buvo šarmingai gražus, kažkas, kas leido būti jai tokiai ypatingai ir daryti ypatingą dainavimą. Kartais mes tokie... tokie, kurie neatlaikome savo Asmeninės Legendos, savo talento sunkio.

Kol kas mirties aplinkybės nėra žinomos, bet spauda jau spėja lyginti priežastis su Michael Jackson‘u. Dar ne kartą atsisukę į muzikos industrijos istoriją, prisiminsime ir linksniuosime Whitney Houston vardą ir pavardę. Atsigręžkime ir mes, pabūkime su jos balsu. Keista, jos jau nebėra ir tokios, kaip kažkas sakė, niekada nebebus, bet liko jos balsas, nuotraukos, albumai, filmai... Pridedu keletą Houston atliekamų kūrinių:  









Jūsų Maištinga Siela
Man galite parašyti: cirkininkas@gmail.com

3 komentarai:

  1. Išties neeilinis talentas buvo, bet nereikėjo pasiduoti narkotikams ir kitokiam mėšlui...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Galimas daiktas, jog W. Houston buvo Iliuminatų paaukota per ritualą.

    Daugiau info: http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1026-financial-tyranny-final

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tikra Meilė Rašybos Ratukas, Dr. Obodo. Burtai pritraukti meilę, Sustabdyti santuokos nutraukimo, Santuokos Burtai, Pareikšti prarastą meilę, Pinigus ir turtingus burtai, Apsaugos burtai, vaisingumo rašybos ..Kontaktinė Info
    El. paštas: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Skambinkite,Viber ir whatsapp +2348155425481

    AtsakytiPanaikinti