2014 m. gegužės 3 d., šeštadienis

Filmas: "Aeon Flux" / "Æon Flux"




Sveiki, kino gerbėjai,

Vakar teko visai netikėtai pamatyti fantastinę amerikiečių kino juostą „Aeon Flux“ (angl. Aeon Flux) (2005), kurį režisavo „Dženiferės kūno“ režisierė Karyn Kusama. Filmas iškart patraukė viena gražiausių Holivudo aktorių ir „Oskarų“ laureačių Charlize Theron – juoda plaukų spalva ir Millos Jovovich panašumas filme „Ultravioletas“ – su niekuo nesupainiojamas.

O šiaip, tausodamas Jūsų ir savo brangų laiką, pasakysiu, kad seniai neteko regėti tokio nevykusio fantastinio filmo. Charlize Theron būvimas filme prasideda ir tuo tikriausiai pasibaigia „visas šis gėris“, nes filmas tuščiaviduris kaip krabo kiaukutas. Turinys ir prasmė – nieko nerasta, kompiuterinė grafika – balansuojanti ties „gero pravalo“ riba. Daug judesio, bėgimo, susišaudymų, tačiau jis erzinantis, herojai atlieka kažkokią misiją, nei žiūrovui aišku kam, kodėl ir dėl ko visa tai daroma – aišku, gale filmo viskas paaiškėja. Filmas neturi nė kruopelytės meninės vertės, aktorinis judesys – bevertis, atmosfera apgailėtina, gal net labiau, nei paskutinėse „Absoliutaus blogio“ epopėjos dalyse. Galima be jokio gėdos jausmo užmigti ir parpti dvi geras valandas.

Vis dar nesuvokiu, kaip ir kodėl tokie apgailėtini filmai užpildo eterį. Kategoriškai nerekomenduoju, nebent... Nebent rizikuojate savo sveikata. 

Mano įvertinimas: 2/10
Kritikų vidurkis: 36/100
IMDb:5.5


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą