2015 m. rugpjūčio 18 d., antradienis

Šios dienos daina: Bebe "Respirar"




Sveiki, muzikos mėgėjai,

Jau ilgus metus vis seku ispanų atlikėjos Bebe muzikinę karjerą, kuri prasidėjo 2004 metais su fantastišku debiutiniu albumu! Antrasis albumas irgi man patiko, trečiasis atrodė gana žaismingas ir jame buvo daug rokenrolo, tačiau šiek tiek komerciškai nesėkmingas ir štai šiemet jau interneto parduotuvėse galima įsigyti ketvirtąjį studijinį atlikėjos albumą „Cambio de piel“ (liet. Keičiu odą). Kol kas nežinau, kokios koncepcijos bus albumas, nes neteko išgirsti kitų dainų, tačiau atlikėja jau pristatė pirmąją dainą ir singlą, spėjo nusifilmuoti ir vaizdo klipe.

Tiesą sakant, pirmasis įspūdis buvo: „Kokia ramybė ir pozityvumas“. Su šiuo singlu jaučiu didžiulį poreikį iš pačios atlikėjos atsinaujinti ir šio atsinaujinimo šviežumą. Pirmoji daina vadinasi „Respirar“ (liet. Kvėpuoti) ir su juo jaučiu, vėl atlikėja nutolsta nuo pašėlusių rokenrolo ritmų ir grįžta prie savo antrojo albumo gaivumo ir kartu įveda naują laisvės ir gamtos gaivalo potyrį. Gal šis singlas neprilygs socialinėms pirmojo albumo dainoms, tačiau klausantis jau penktą sykį ėmiau nejučia ir pats niūniuoti, o tai tikrai nėra prastai.

Siūlau pasimėgauti atlikėjos ramybe, sodriu ispanišku balsu, kalba ir tuo šviežumu ir vėju, kuriuo galima kvėpuoti, klausantis šios dainos:


Jūsų Maištinga Siela  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą