2018 m. birželio 1 d., penktadienis

Filmas: "Įkalinta" / "Shut In"


Seiki,

Dar vienas siaubo trilerio kategorijos filmas su jau nusibodusiu pavadinimu „Įkalinta“ (angl. Shut In) (2016), kuriame pasirodo pirmo ryškumo kino aktorė Naomi Watts, kuri jau yra ne kartą išbandžiusi šį žanrą, prisiminkime, kad ir tą patį „Skambutį“.

Tiesą sakant, po sunkių darbo dienų, kai nieko nesinori gvildenti sudėtingo ir tiesiog dairaisi foninio kino, matyt, toks paskutiniu metu dažnai pas mane ir ateina. „Įkalinta“ praktiškai niekuo nesiskiria nuo vidutinių ir šiaip prastų amerikietiškų siaubo filmų. Šįkart pagrindinė veikėja, kaip kokiame „Švytėjime“, lieka vienui viena užpustytame atokiame kaimelyje, kur ją ima persekioti dvasios arba įsivaizduojamas žudikas, nes ką ten supaisysi, kai veikėja pririjusi psichotropinių medžiagų... Tiesmukas ir nuspėjamas scenarijus atima didelį dalį intrigos, tad belieka tik apmaudžiau prikąsti lūpą, kad foninis filmas ir lieka tik foniniu filmu, o ne intelektualia pramoga.

Režisūra be jokio išskirtinumo, standartinė, scenos fiksuojamos pagal vidutinybės madą ir kartais net suabejoji, ar kartais negaila N. Watts, kuri gal nebegauna gerų vaidmenų kine? Nes joks žinomas aktorius neišgelbės tiesiog prastos istorijos, prastos režisūros, tačiau tenka pripažinti – toks filmas tiesiog idealus, jeigu norite tiesiog užmigti su nešiojamu kompiuteriu ant kelių.

Mano įvertinimas: 4/10
Kritikų vidurkis: 25/100
IMDb: 4.7


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą