2009 m. liepos 13 d., pirmadienis

NSO Italijoje ir lenkų susirūpinimas

Šių metų gegužės 2-ą dieną apie 11 val. 15 min. Italijos mieste Turine buvo pastebėta tuzinas spalvotų neatpažintų skraidančių objektų. Apie tai rašė Italijos spauda. Vienas iš įvykio liudininkų incidentą užfiksavo vaizdo kamera.
NSO buvo sudarytas iš penkių oranžinių bei keičiančių spalvą švytinčių rutulių. Šviesų išsidėstymas ir kryptis pastoviai keitėsi. Retkarčiais objektas stovėjo vietoje, po to vėl staigiai pakeisdavo poziciją. Šviesos tai pradingdavo tai vėl atsirasdavo. "Iš pradžių pamaniau jog tai lėktuvas, kol jis nepriartėjo" kalbėjo vienas iš liudininkų. Visi liudininkai NSO tyrinėtojams įvikį apibūdino vienodai. NSO pasirodymas truko apie pusvalandį.
Ar tai kosminis laivas valdomas nežemiškų būtybiu? Galbūt. Italijos oro pajėgos pripažino kad tai tikrai gali būti NSO. Liudininkai minėjo pajutę jausmą kad žemėje esame ne vieni.

Nedidelis Lenkijos miestas Vylatovas ketina prašyti finansinės paramos iš Europos Sąjungos: nei daug nei mažai - 126 milijonus dolerių.
Anot miesto pareigūno, tiek pakaktų, kad galima būtų pastatyti stovyklą šimtams lankytojų, susidomėjusių neatpažintų skraidančių objektų (NSO) daromomis išdaigomis. Miesto apylinkėse javai išguldyti keistais apskritimais.
Tie suguldytų javų skrituliai ūkininkų laukuose sudaro visą kompleksą darinių, kurie čia, Lenkijos vakarinėje dalyje, kartojasi kas ketveri metai.
Tie skrituliai labai domina NSO entuziastus, kurie šventai tiki, jog juos padaro ateivių erdvėlaiviai, nors kai kas visa tai laiko pokštais.
"Mes oficialiai kreipiamės paramos - norėtume įrengti stovyklą atvykstantiems iš Lenkijos ir iš kitų Europos kraštų, nutiesti kanalizaciją", - aiškino Vylatovo savivaldybės tarybos narys Tadeušas Filipčakas (Tadeusz Filipczak).
"Aš jau turiu savo sodyboje ekspoziciją, kurią mielai apžiūrinėja atėję žmonės; jie klausinėja; aš jiems aiškinu, pasakoju - negali juk jų paprasčiausiai pasiųsti tiesiai į laukus", - pasakojo jis.

1 komentaras:

  1. wow:d aš šokiruotas, skaičiau visko, ir šitas mane pribaigė, tikiuosi ateiviai tikrai draugiški, netokie kaip žmonės...

    AtsakytiPanaikinti