2011 m. birželio 27 d., pirmadienis

Filmas: "Rango"

Sveiki visi,

Pristatau šiandien filmą „Rango“ (Rango) (2011 m.). Tai animacinis filmas skirtas visai šeimai. Ar bereikia pasakoti apie siužetą? Prisisvajojęs lepūnas driežiukas patenka į dykumą ir pradeda su laukiniais savo civilizacijos gyvenimą, bet visiems trūksta vandens. Rango imasi didvyrio vaidmens. Aišku animacinis filmas su didaktikos prieskoniais, nemažai „bajerių“, kuriuos mėgsta dauguma žiūrovų.

Mane suglumino tai, kad mus pasiekia vis labiau šokiruojantys animaciniai personažai. Ir vis labiau jie deformuoti, kažkuo nesimpatingi. Čia dabar kūrėjai bando lyg įskiepyti, kad nebūtinai gražiame kūne gyvena graži siela. Aišku, tai ne Voltas Disnėjus, tačiau Rango savo išvaizda pribaigė mane. Na, kur čia pribaigė, juk niekas ir nepastebėjo, kaip kinta animacijoje personažai – robotukas Uolius, storulė panda, Šrekas ir t.t. Kuo keistesnis, tuo geresnis personažas. Rango, sakyčiau, irgi pasimovė ant šios idėjos.

Pats filmas visai mielas. Mielai susižiūrėjo, tačiau didelės nuostabos ir žavesio nepaliko. Aišku, patiks ir vaikams, ir suaugusiems, bet tik dalis pritars man, jog nieko ypatingo čia nėra.

Įvertinimas: 7.3/10

Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą