2013 m. rugsėjo 1 d., sekmadienis

Šios dienos daina: Jessie J "Price Tag" (ft. B.o.B.)




Sveiki, 

Yra dainų, kurios pavėluoja dešimtmetį, kurios pavėluoja šimtmečius, kaip antai klasika, bet yra dainų, kurios sulaukia populiarumo ir niekur nedingsta, jų sezonas kaip ir „ant saulėlydžio“ pabaigos, o pas tave playlist‘e atsiranda truputį pavėluotai, bet vis tiek smagu, kad atsiranda. Viena iš tokių dainų pasirodė labai populiarios britų atlikėjos Jessie J daina „Price Tag“, kuriai pritaria amerikiečių reperis „B.O.B“.

Pirmą kartą daina kaip singas debiutavo 2011 metais sausio 31 dieną ir tai buvo antras singlas iš debiutinio Jessie J muzikos albumo „Who Are You“ (Kas tu esi), kuris pasirodė gerokai vėliau nei pirmieji du singai, norit pritraukti kuo daugiau klausytojų. Gal albumas netapo kultiniu, tačiau taip pat neliko nepastebėtas. Iš kritikų sulaukęs įvairių reakcijų, vien Europoje jo buvo parduoda per 1 milijoną kopijų. Airijoje jis tapo 2 kartus platininiu, platininiu tapo Australijoje ir Britanijoje. Vienas sėkmingiausių šio albumo singlų mano pati kol kas mėgstamiausia Jessie J daina „Price Tag“, kurio kaip singlo vien Britanijoje buvo parduota virš milijoną, o Australijoje tapo 5 kart platininiu. Daugelių šalių topuose ši daina atsidūrė pirmoje vietoje.

Kūrinys sudarytas iš kelių muzikos stilių, bet bene ryškiausi yra ritminis bliuzas ir repas, truputis discko stiliaus sąskambių, kurie suplakti į labai pagaulų ir, liaudiškai sakant, užkabinantį muzikos takelį. Pozityvumu pasižyminti daina apie pamišimą dėl pinigų tarytum švelniai juokiasi iš kapitalizmo. Nežinau, kaip Jums, mielieji, bet mane tikrai veža kaip ir Beyonces daina „Love On Top“, su kuriomis galima smagiai spragsėti kojomis. Pasiklausykime ir pasižiūrėkime šio nuotaikingo „gabalo“. Tiesa, netrukus atlikėja pristatys naują albumą, nepraleiskite pro ausis.


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą