2019 m. balandžio 12 d., penktadienis

Aktualijos: Kodėl negalime visada išlikti harmoningi ir aukštose vibracijose? (Pagal Maya Grey)


Sveiki,

Šiandien atsikėliau po kelių savaičių stagnacijos su gerąja mintimi, kad pasaulis priklauso man ir santykis ir kokybė su juo eina nuo pozityvaus mąstymo. Taip, taip, žinau, senos vadovėlinės tiesos, kurios, atrodo, suveikia momentaliai, bet išlikti tose aukštesnėse egzistencinėse vibracijose, kai esi įsuktas į dienos ritmo tėkmę – darbas, ruošimasis darbui ir t. t. Atrodo, kad neturi pasirinkimo. Pasirinkimą visada turi.

Vis galvojau, kodėl neišlaikau tų aukštųjų gyvenimo akimirkų, prie kurių visai neseniai buvau taip priartėjęs ir, Dievas mato, nesu religingas, bet dar niekada nebuvau jautęsis taip puikiai – darbas su savimi, šypsaisi ir tau pasaulis šypsosi, visur matai vien ženklus ir Visatos pritarimą ir po to atsitinka taip, kad užanki kaip tvenkinys, nes vieną dieną grįžti iš darbo labiau pavargęs nei įprastai, o po to žiūrėk vėlei, kai nebesinori ir prarandi tą vidinį darbą su savimi. Bet juk nieko pasaulyje nėra svarbiau už tave patį. Žmona? Vaikai? Būstas? Viskas prarandama, viskas kinta, o štai tu, kol esi šiame kūne, vis gyveni ir tik tu mintimis, jausmais ir veiksmais formuoji kasdienybę.

Apie tai, kodėl nepavyksta išlaikyti tą ritmą, aukštesniąsias vibracijas, puikiai pasako įvairių dvasinių praktikų vedėja Maya Grey, kurios puikių ir gilių meditacijų įrašų rasite YouTube paskyroje. Na, o šiame vaizdo įraše ji atskleidžia, kas iš esmės trukdo, kad kai kurios svajonės, o svajonę mūsų daugiau ar mažiau ta pati – jaustis nuolat puikiai, savimi, būti meilėje ir gausoje, patirti ir pažinti pačius įdomiausius dalykus gyvenime, išlikti stabiliai augančiu, evoliucionuojančiu ir padedančiu kitiems ir už tai būti apdovanotam. Maya Grey išsako tris lygmenis, kurie iš esmės gali būti ir kliūtys, bet kartu ir potencialus raktas į ilgalaikį aukštesnių vibracijų ir geresnės savijautos užtvirtinimą, kad tai nebūtų tik trumpalaikė meditacinė pasekmė.

Siekime viso šito.


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą