2010 m. liepos 22 d., ketvirtadienis

Dėl visko kalta karma?

Sveiki,

Šiandien pagalvojau, kad dėl visko kalta vargšelė karma. Taip, vargšelė karma. O kas daugiau dėl visko gali būti kaltas? Taip, vargšelė karma. Juk kitaip būti ir negali. Gerai, kad dėl kažko yra kažkas kaltas. Galbūt tokiu būdu ir atsirado sąvoka karma? Taip, kai norėjome save pateisinti, pateisinti savo nesėkmes ar trūkumus.

Turiu vieną baisų trūkumą. Šiandien tai patvirtinau kone šimtąjį kartą. (Kalta, be jokios abejonės karma). Parduotuvėje visada išsirenku trumpiausią eilę prie kasos ir visada užtrunku dvigubai ilgiau nei būčiau stovėjęs ilgojoje. Tai sugenda aparatas, tai senutė ginčijasi dėl centų, tai kasos aparatas kam nors neišmuša kainos, tai kasininkei kas nors paskambina, tai dar dar dar kas nors. Padariau bandymą, ne kartą tyčia ėjau jau į ilgesnę eilę ir ką jūs galvojate, mažoji eilė ten tris kartus prasisuko greičiau, o manojoje vėl nesklandumai. Tas nutinka ne tik Vilniuje, bet ir kituose miestuose. Kiaulystės dėsnis, sakyčiau. Ir aišku, kalta mano karma. Visada noriu kaip greičiau, o gaunasi š... Bet tai ir kiti žmonės gal skuba, juk reikia gyventi, ne tik prie kasos eilėse stovint.

Aišku, kur kas geriau sekasi prie šviesoforų, ten kartais užsidega žalia vos tik prieinu prie šaligatvio. Bet ir tai ne visada. Turiu chronišką baimę šviesoforams. Nepatinka jie man. Matyt, ir aš jiems, todėl kartais įjungia žalią šviesą, kad greičiau mane praleistų.

Taip, dėl visko gali būti kalta vargšelė karma.

Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą