2010 m. liepos 6 d., antradienis

Filmas: "Pasodinsiu savo eks"

Sveiki visi,

Šiandien noriu pristatyti visai neblogą komediją „Pasodinsiu savo eks“ (The Bounty Hunter) (2010 m.). Na nereikia nė sakyti, kad čia vaidina visiems neblogai žinomi aktoriai: Gerard Butler ir Jannifer Aniston. Filmą siunčiau dėl pastarosios, kad dar kartą įsitikinčiau, kad ji tinka kuo puikiausiai atlikti komiškus vaidmenis, filmai jos liejasi kaip iš gausybės rago, bet visi vaidmenys esti tik komiški ir vienos jau pradedančios atsibosti rolės, bet nevarykim ant jos, ir tą patį darbą ji atlieka labai gerai.

„Pasodinsiu savo eks“ – tai filmas, kuris man priminė „Piršlybos“ su Sandra Buloc, jeigu jums patiko pastarasis filmas, tai šis be jokios abejonės taip pat patiks. Tai paprastas, lengvo amerikietiško humoro dozė jūsų širdžiai, labai tinka vasarai, didelėse draugų kompanijose su dideliais pakais čipsų.

Tai pasakojimas apie detektyvę ir jos buvusio vyro gaudynes, vyras gauna užduotį pasodinti savo buvusią žmoną į kalėjimą, nes ši praleido teismo posėdį, žodžiu, tos gaudynės tampa dideliu kuriozu, per kurį porelė įklimpsta net į pavojingą mafijozų žaidimėlį, bet komedijose viskas baigiasi laimingai, to ir reikia tikėtis. Niekada rimtai ir su susižavėjimu nežiūriu į amerikietiškas komedijas, o šį kartą tai pasitvirtino, tai komedija, kuri atitinka visus esamus amerikietiškos komedijos stereotipus. Nieko blogo kartais pažiūrėti ir į tokį, atsikvošėjant nuo dramų ir siaubo filmų.

Jūsų Maištinga Siela

1 komentaras: