2010 m. rugsėjo 13 d., pirmadienis

Kaip lėlė Lietuvoje sukėlė isteriją!

Sveiki visi,

Kaip Jūs gyvenate? Kurį laiką buvau šiek tiek apleidęs blogą, tačiau pabandysiu ir vėl jį užversti naujienomis. Paskutiniuoju metu Lietuvoje aidi ne tik krepšinio džiaugsmo aidai, bet ir skandalai. Lietuva yra nepaprasta šalis, kaskart tuo įsitikinu, atsivertęs spaudą. Galbūt ir šį kartą čiut nenukritau nuo kėdės, kai visai neseniai Lietuvą tiesiog šokiravo vienas toks incidentas, nuo kurio pusę dienos nedingo šypsena. Cituoju: „Močiutė, norėdama pradžiuginti savo anūkėlę, jai nupirko naują lėlę. Kai mergaitė su ja pradėjo žaisti, pamatė, kad iš po gražios, tačiau labai trumpos suknelės kyšo berniuko lytinis organas. Aiškintis situacijos ji atlėkė pas tėvą, o šis, nieko nelaukdamas, griebė lėlę ir atvežė ją tiesiai į Seimą. Pakeliavusi po komitetus galiausiai lėlė buvo išsiųsta vaiko teisių apsaugos kontrolierei su nurodymu ištirti: tai gamybinė klaida, sąmoningas veiksmas ar net tarptautinis sąmokslas.”

Lėlė „transseksualas“ sukėlė neregėto masto isteriją šalies valdančiųjų elite. Jūs tik pamanykit, mergaitė pervystė lėlę ir pamatė „pimpaliuką“, kuris pasak internautų komentatorių galėjo būti liejyklos brokas, ar net didžiulis klitorius ir lėlė joks transseksualas, tačiau valdantiesiems viskas pasirodė sudėtingiau. Mergytės tėvai lėlę greitai pristatė seimūnams, kurie lėlytę kruopščiai patikrino ir įvertino lytį. Lėlė buvo pripažinta berniuku, nors atrodė kaip mergaitė. Visi tiesiog juodai pasiuto – na kaip gi čia gali būti lėlė berniukas! Ir sukėlė neriboto masto skandalą, pasirodo, lėlė tapo mega žvaigžde, nors dar neseniai buvo tik mergytės rankose. Vienas seimūnas lyg patyręs tikras ekspertas tuoj įrodė, jog tai gėjų – transseksualų „pasaulinis sąmokslas“. Jūs tik pagalvokite, seimūnai kone visą dieną stovėjo prie tos brokuotos vargšės lėlės ir kaip kokie debilai, bilti veršiai apsimetantys orakulais spėliojo, kas čia per lėlė. Gerai, kad jos neiškastravo ar neperskrodė, kas žino, tokie sąmokslai ne kasdien pasitaiko, gal viduje ir dinamito būtų radę.

Vargšė mergytė, nebegau savo lėlytės, nes ši turi „pimapiuką“. Kur tai matyta! Cituoju gerbiamo seimūno, lėlių lyties eksperto žodžius: „Seimo audito komiteto narys Kazimieras Uoka, taip pat dalyvavęs lėlės perdavimo ceremonijoje, jau spėjo pasiaiškinti, kad lėlė pirkta viename iš Kauno urmo bazės sandėlių. „Vieta žinoma, savininkas – taip pat. Bandėme aiškintis – savininkas sąmoningai pirko šias lėles ar netyčia. Jis nenoriai atsakinėja į klausimus, mums nepavyko to išsiaiškinti. Tačiau žinoma, kad jis užpirko net dvi šių lėlių partijas. Taigi pirko du kartus. Kažkokia tarnyba visgi turėtų šį atvejį ištirti“, - įsitikinęs parlamentaras. K. Uoka pripažino, kad pritaikyti verslininkui nuobaudą bus sudėtinga, kadangi įstatymai tokių atvejų nereglamentuoja. Pašnekovas taip pat nežino, kiek tokių lėlių jau galėjo pasklisti po Lietuvą ir kiek jų dar pasklis. Savininkas šios informacijos neteikia. Mes įtariame, kad tai pasaulio sąmokslo skleidimas – griauti tradicijas, šeimas, bet ar tų lėlių savininkas prie jo prisidėjo sąmoningai – nežinau,“ –tikino konservatorius.

Nežinau, kaip jums, brangieji, tačiau, kai šalyje yra tiek alkstančiųjų, yra milijonai bėdų ir kitokių problemų, mūsų seimūnai turi aiškintis lėlės lytį ir po visą Lietuvą ieškoti kaltų, pataikauti tautai ir skelbti apie šeimos vertybes erezijas. Populizmas ir ne kitaip! Durnesnio ir kvailesnio įvykio šiandien Lietuvoje dar tektų gerai paieškoti. Tačiau kokia valdžia, tokia ir tauta, pastaroji jau po šiuo straipsniu pakomentavo tiek, kaip po gerų krepšinio rungtynių. Visgi tai domina žmones! Nu nieko čia nepadarysi, liurbių politika ir viskas. Juokas pro ašaras!

Kad būtų dar linksmiau pridedu labai taiklius ir nelabai tautiečių – internautų komentarus:

LT:

Valdžia turi prisiimti atsakomybę.

Moteris:

Ale koks mažiukas tas pimpaliukas, nėra reikalo triukšmauti...

Amerikos balsas:

Geriau lėlė su skylute būtų, tėvui daug naudos būtų buvę.

ES:

Labai norėjom, veržėmės į Europos Sąjungą – dabar turim rezultatąJ Gėjų eitynės (Briuselyje jų irštva, todėl gėjų teisės iš ten ginamos ir primetamos visoms ES šalims), pedofilijos skandalai ES šalyse, bet jų metu nukenčia tik keli konkretūs iškrypėliai, o klanas klesti toliau... Visi nesveiki gina vienas kitą. Dabar lėlės su sysalais... Sodoma ir Gomora.

Rasa:

Panašu, kad kai kurie nebeturi progos parėkauti dėl „šeimos vertybių“, tai užsisakė naują skandalą. Dabar bus galima isterikuoti, kad juos puola J Puiki proga apie save priminti, kai daugiau nieko nebesugeba.

Pirkėjas:

Šiandien radau parduotuvėje lėlę berniuką. Ir ką jūs manot?! Pimpaliuko tai nėra! Ar galėčiau kreiptis į DJ gerb. Uoką, kad išsiaiškintų kodėl taip griaunamos mūsų vertybės ir šeimos? Kas blogiausia, nei viena lėlė berniukas parduotuvėje neturėjo pimpaliuko. Tiesiog pasibaisėtina.

Lele:

Su broku,, įdomu, o ar papai dideli? Kodėl neparodė?

Boske:

Šitie išsigimėliai transseksualai kuria šitas lėles specialiai, kad patrauktų jau mažus vaikus į savo ratą, nes jauną žmogų lengviau įtikinti nei suaugusį, kad „tai“, ką jie daro yra normalu. Bepročiai!!! Šaudyt šituos išsigimėlius!!!

Siūlau Uokai vežti visas lėles – berniukus, kuriems nėra prikabinto pimpaliuko. Kur tai matyta – berniukas be pimpaliuko. Vištgaidis ir ne kitaip. LR Seimas turėtų išsiųsti peticijas visiems lėlių gamintojams, kad lėlytės berniukams būtinai turi būti užkabinti pimpaliukai. Antraip, traumuojasi Lietuvos vaikai, griūva šeimos <...>

Darbo liaudžiai:

Taip, gali suklysti girtas kinietis. Bet kai tų lėlių pilnos dėžės, kas tada? Ar vis dar klaidos? Ir kodėl tokį šlamštą mums turi kišti?

Dddddd:

Tai labai didelis ir sukrečiantis įvykis, kuris griauna mūsų valstybės pamatus. Be abejo mūsų Seimui tai didelis ir sunkus uždavinys. Dieve, Dieve, kokie mes apgailėtini veršiai.

Čia:

Čia perderastas tėvų rūpestis. Tas tėvelis tikrai, matyt, nepilno proto, kad su Lėlė po Seimą lakstė. Jaučiu, kaip jis ten durnai iš šalies atrodė. Turbūt ne vienas jį palaikė bepročiu.

Kas žinote?:

Tai gal čia Grybauskaitė?

Kaip matote, net lėlė gali pasirodyti kaip ginklas. Jeigu žmogus neįprastiems daiktų pavidalams turi tiek agresijos, tai baisu pagalvoti, koks tikrasis pakantumo – neapykantos lygis mūsų šalyje „kitokiems“ žmonėms. Propaganda tai ar ne propaganda, bet patys, vaikeliai, darykitės išvadas!

Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą