2011 m. lapkričio 20 d., sekmadienis

Šios dienos daina: Beyonce "If I Were A Boy"

Sveiki visi,

Šiandien ir vėl prisiminiau seną gerą rubriką, kuri vadinasi „Šios dienos daina“. Ir šįkart rubrikoje svečiuojasi garsi amerikiečių pop scenos atlikėja Beyonce su daina „If I Were A Boy“. Dar šią vasarą pasirodė jos ketvirtasis solinis albumas „4“, kurį teko čia ir pristatyti, bet daina „If I Were A Boy“, yra iš jos trečiojo super sėkmingo albumo „I am... Sasha Fierce“, kurio iki šiol parduota apie 6.7 milijonus kopijų, o tai yra nemaži skaičiai, kai internete plinta piratinės dainos.

„If I Were A Boy“ yra pirmasis šio albumo singlas, pasirodęs 2008 metais ir daugelyje šalių tapo hitais numeris 1! O kritikų daina pasitikta labai palankiai.

Man asmeniškai ši daina yra pati geriausia šio albumo daina, kurios beveik nesiklausau, tiesiog vakar naktinėjau ir naršydamas po „Youtube“ užklydau ir vėl. Kažkaip labai jau patiko ir vokalas, ir daina, todėl skubu pasidalyti su savo saito lankytojais. Kas žino, galbūt ir Jums patiks ši daina.

„If I Were A Boy“ video klipas.

„If I Were A Boy“ atliekama gyvai.

„If I Were A Boy“ atlieka Eglė Jurgaitytė „Choro karuose“.

Jūsų Maištinga Siela

1 komentaras:

  1. "Sasha fierce" tikrai labai geras albumas,nesakyčiau,kad pati geriausia šio albumo daina,bet tikrai labai kabinanti :)

    AtsakytiPanaikinti