2016 m. liepos 19 d., antradienis

Šios dienos daina: Rachel Platten "Fight Song"




Sveiki, skaitytojai,

Kažkaip netikėtai šią vasarą į mano klausomų dainų topą įšoko visiškai netikėtas amerikiečių dainininkės Rachel Platten atliekamas kūrinys „Fight Song“. Atlikėja gimė 1981 metais ir jau yra išleidusi tris solinius albumus. Tiesa, pirmieji du itin didelio dėmesio nesulaukė, tačiau 2016 metais pristatytas trečiasis albumas jau pateko į įvairių šalių perkamų albumų topus ir atlikėja tapo pastebima.

Tikriausiai nesuklysiu sakydamas, kad jos daina „Fight song“ yra žinomiausias ir kol kas populiariausias kūrinys, įkopęs net į Billboard dešimtuką, o YouTube kanele jau peržiūrėta beveik pusantro šimto tūkstančių milijonų kartų... Ar jai gresia likti tik vienos žinomos dainos atlikėja? Tokių atlikėjų Amerikoje pilna, bet, manau, tai parodys laikas. Kol kas atlikėja neužmiršta, o jos šis singlas vien JAV parduotas beveik 3 milijonų tiražu ir tapo triskart platininis.

„Fight song“ lengvas ir pramoginis kūrinys, kuris tikriausiai įsimena dėl atlikėjos trapaus balso tembro ir, žinoma, dėl skaudžios meilės tematikos. Įsimenamas ritmas, daina lengvai prasibrovė į paauglių klausomus topus ir atitiko ne tik jų skonį, bet ir mano. Nepasakyčiau, kad daina kažkuo išskirtinė, labai įdomi, tačiau kaskart ją išgirdus malonu paniūniuoti karti su Rachel Platten. Pasiklausykite ir Jūs:


Jūsų Maištinga Siela

1 komentaras:

  1. Man irgi labai patinka si daina :) Ji tokia ikvepianti. Ir vaizdo irasas nesa gera ideja, jog suklupus gyvenimo kely, nereikia pasiduoti, o keltis ir toliau eiti.

    AtsakytiPanaikinti