2017 m. rugsėjo 2 d., šeštadienis

Filmas: "Mergų balius" / "Rough Night"

Sveiki, 

Taigi dar vienas filmas apie pamerges ir jų nuotykius bei besaikį kvailumą „Mergų balius“ (angl. Rough Night) (2017). Tiesą sakant, mėgtu tokius filmus kaip „Sunokusios pamergės“ ir kitos kvailų situacijų komedijas, nes jie puikiai „susiėda“ prieš miegą ir yra neblogas vaistas blogai nuotaikai. Deja, „Mergų balius“ negali pasigirti nei kažin kokiu įdomiu scenarijumi ar netikėtomis situacijomis, nes apie nepavykusius mergvakarius, „numirusį“ striptizo šokėją, alkoholį bei kokainą tikrai yra sukurta ne viena panaši komedija, bene labiausiai panašus, sakyčiau, yra filmas „Senmergės“.

Žinoma, filmą galima kaltinti pigumu ir paviršutiniškumu, tačiau nereikia kažko ir tikėtis, nes savo misiją filmas atlieka – linksmina žiūrovą. Kadangi daug tokių filmų vis dėlto nežiūriu, tai „Mergų balius“ man žiūrėjosi gan linksmai ir tikrai juokiausi iš to paviršutiniškumo ir neįtikėtinų situacijų. Tiesą sakant, kai kurių dalykų ir juokelių net nesupratau. Ypač to vaikino, kuris prisipirko sauskelnių ir sėdo į mašiną – kurių galų gerti tuos energetinius gėrimus ir šlapintis į pampersus, jeigu greitai galėjo užsukti į bet kurią degalinės WC? Dėl juoko? Nelabai vykęs juokelis. 

Tikriausiai šiame filme labiausiai erzinantis dalykas buvo ne paviršutiniškumas, kiek nuspėjamas scenarijus, ypač kriminalinė scenarijaus dalis pernelyg banali, tačiau visumoje filmas bent jau man suteikė džiaugsmo, dėl ko parašysiu visgi didesnį nei gali atrodyti filmo įvertinimą. Jeigu reiktų rinktis, visgi kino teatre šį filmą aplenkčiau, tačiau jaukiai pažiūrėti ant kušetės prieš miegą tinka idealiai.

Mano įvertinimas: 6/10
Kritikų vidurkis: 51/100
IMDb: 5.2



Jūsų Maištinga Siela

1 komentaras: