2011 m. vasario 26 d., šeštadienis

Ar egzistuoja NSO (UFO)?

Sveiki visi,

Visai neseniai čia paskelbiau Sauliaus Krulicko verstą knygą „Inuaki. Reptilija manyje“, kurioje rumunų psichologė ima iš berniuko interviu, kuris sakosi esąs ateivio inkarnacija ir atskleidžia tikrąją žmonijos padėtį Žemėje ir kalba apie 2012 metų permainas. Tikiuosi, kad nors vienas iš jūsų įveikėte šią knygą arba bent jau paskaitėte, o jei ne, galite paspausti ČIA, aišku, jei susidomėjote.

Nežemiškos kilmės gyventojai visada buvo tarp mūsų tuo esu įsitikinęs 100 procentų. Neprašykite manęs įrodymų. Jei paprašysiu jūsų įrodymų, ar egzistuoja jūsų mintys galvoje, tai taip pat negalėsite įrodyti. Taip, tai šiek tiek iracionalu, tačiau pasaulyje yra daugybė dokumentinių filmų, daugybė NSO muziejų, įrodymų ir iškasenų. Ateityje įdėsiu vieną pokalbį, kuris buvo užrašytas Skandinavijoje, ir kuris tik patvirtina Inuakių egzistavimą, apie kurį rašo ir toje knygoje, kurią Jums įdėjau. Bet šįkart palikime ramybėje Inuakius ir pasidairykime po filmuotas medžiagas, kuriose užfiksuoti paranormalūs dalykai. NSO – Neatpažintas Skraidantis Objektas gali būti ir atmosferos sukelti žaibavimai, plazminės iškrovos, kaip teigė patys ateiviai, imtame interviu Švedijoje ir didžioji dalis filmuotų kadrų yra tiesiog klastotė, tačiau patys ateiviai pripažįsta, jog būna ir tokių atvejų, kurie tiesiog užfiksuoja jų neatsargų skraidymą virš žemės.

Interviu ateivis teigė, jog jų rasės erdvėlaiviai daugiausiai skraido virš Azijos ir primena degančią cigaretę, individas tvirtino, jog yra ir kitų ateivių, kurie lankosi žemėje, jų erdvėlaiviai dažniausiai būna disko formos. Apie tai daugiau skaitysite interviu, tiesiog norėjau parodyti vaizdelius, kurie tik patvirtina, jog esame ne vienintelės mąstančios būtybės. Vyriausybės ir pasaulio galingieji jau seniai turi sudarę sutartis su nežemiškos kilmės būtybėmis, apie tai yra tuntai nutekėjusios informacijos, filmuotos medžiagos, bet žmonės tiesiog jau nebeatpažįsta, kur yra klastotė, kur tikrovė, tad jau visiškai nebetiki NSO, kol vieną diena patys nepamato plika akimi. Žiniasklaida yra galingas ginklas, jis mus prifarširuoja tiek melo, kad mes nesuvokiame, kokioje įdomioje ir paslaptingoje terpėje gyvename.

UFO (NSO) Ispanijoje:

Tai vienas iš skraidančių objektų užfiksuotų Ispanijoje. Klipas nėra ryškus, tačiau aiškiai matyti visiškai nežemiškas erdvėlaivis, kuris primena piramidę. Tegul vaizdas kalba už mane patį.

UFO (NSO) piramidės formos objektai tokie kaip ir Ispanijoje buvo matyti visame pasaulyje:

Maskvoje:

Kinijoje:

Taivane:

O štai toks įvykis užfiksuotas Argentinoje. Šitas gali, mano galva, būti ir klastotė:

O štai čia turime ir neįprastą atvejį Lietuvoje, kai skraidė kibirai:

NSO pastebėta šimtai akių dienos šviesoje:

Keistas atvejis Jeruzalėje:

Manau, nė vienas debesis neišstovėtų tiek ilgai nepajudėjęs, žiūrint į judančius medžius, susidaro įspūdis, kad debesis visai nejuda, lyg būtų iš geležies:

Šis tebesuskas tikriausiai tik atsitiktinis?

O kas tai?

Kas per vieną naktį išbraidė tokias sinchroniškas figūras laukuose, kurios siekia net iki 100 metrų? Sakote žmones? Spėkite dar kartą:

Žodžiu, ką aš noriu pasakyti? Žmogaus fantazija nekyla iš šiaip sau, ją turi kažkas sužadinti. Tikėti tuo, ar netikėti, kiekvieno reikalas. Apie NSO ir ateivius dar tikrai rašysiu ir dėsiu naujienų, ne dėl to, kad tai būtų įdomu ir mistiška, bet galiausiai užteks meluoti paprastiems žmonėms, kad aplink mus nieko nevyksta. Tik tiesa, sako, mus padarys laisvus.

Jūsų Maištinga Siela

1 komentaras: