2011 m. balandžio 10 d., sekmadienis

Filmas: "Trikampis"

Sveiki visi,

Pristatau Jums filmą „Trikampis“ (Triangle) (2009 m.). Na, tai ale siaubo filmas, kurį labai seniai parsisiunčiau, bet vis kažkaip nekildavo noras jo pažiūrėti, bet visai neseniai išdrįsau pažiūrėti, kadangi girdėjau visai neblogų atsiliepimų. Tai amerikiečių trileris su siaubo elementais. Na, ne paslaptis, kad dažniausiai siaubo filmuose amerikiečiai kaip ir japonai niekada nebūna santūrūs ir nepagaili kraujo, šįkart kraujo taip pat neišvengta, tačiau...

Pirmą filmo pusvalandį galvojau, kad neištversiu, labai jau simboliškas siaubo filmas ir priminė „Aš žinau, ką veikei aną vasarą“, tačiau filmui išsibėgėjus atsiranda kuo tikriausia intriga! Intrigą sukurią įdomus laikų ir variantų gausos rebusas, kuris filme apsisuka kaip didelis ciklo ratas ir išeina taip, kad pavaizduota diena, kuri niekada nesibaigia ir tos vienos dienos variantas. Saldainiukas yra tame, kad kam patiko tokia erdvių ir laikų žaismė kaip antai filme „Pradžia“ arba „Ponas Niekas“, tai šiame filme paimtas tas pats principas ir sužaista, sakyčiau, visai neblogai. Vadinasi, nespręsk apie filmą iš pirmų 20 minučių, pakentėk, nes filmas gali pateikti ir staigmenų.

Nepaisant gero pasirinkto žaismės modelio, filmas nėra tas, kuris sudrebintų ir leistų laisvai mąstyti, visgi šitą plotmę nužemina siaubo filmo elementai: banalusis kraujas, žmogžudystės ir kita, sakykim, neigiamą energiją filtruojantys vaizdiniai, todėl jis nėra priaugęs prie labai gero filmo vertinimo, tačiau ką pamačiau ir išskyriau iš konteksto man visai patiko, manau, patiks ir jums.

Įvertinimas: 8/10

Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą