2016 m. rugsėjo 7 d., trečiadienis

Šios dienos nuotrauka: Jonas Pinskus žada "Po naują butą" (Vietoje seno)



Sveiki,

Pasaulis nuolatos juokina... Kažkada veikė puikus puslapis „Milijonas priežasčių, kodėl Lietuva geriausia šalis pasaulyje“. Šiandien tas puslapis virtęs muziejumi ir eksponatai nebepildomi, tačiau Jono Pinsko rinkiminį šūkį be jokios abejonės įtraukčiau į kvailiausią, ką esu girdėjęs iš rinkiminės kampanijos. Baisiausia, kad tikriausiai yra žmonių, kurie šituo bergždžiu sakiniu ims ir patikės, nuo tokio juoko norisi pereiti prie ašarų.

„Po naują butą“, sako rinkiminis šūkis, jau spėjęs apskrieti žiniasklaidos forumus. Ką gi, netgi originaliau nei prieš ankstesniu rinkimus, kur buvo skelbiama „Viskas bus gerai!“ – absoliučiai nuo abstrakcijos pereinama prie dovanų dalybų. Nežinau, ar turėtų kas nors pamatuoti pažadus ir darbus, tačiau, tas, kas kapitalistinėje visuomenėje žada po nekilnojamą būstą rinkėjui (kaip utopinį kyšį), tam tikriausiai reikėtų, atleiskite, prasidžiovinti fenu smegenis. O tas, kas ketina dar ir balsuoti už originalias antraštes, tam apskritai reiktų medikų ir psichologų pagalbos. 

Linkiu Jonui P. gražiausių metų kur nors kaimo sodyboje, o ne rinkimų tribūnose. Nustokite šaipytis iš savęs ir neišprususių valstiečių, nes juk ir pensininkė žino, kad kiaulės neatrajoja perlų, tačiau balsuoja už jas, nes norėtų, kad būtų taip.

Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą