2016 m. rugsėjo 10 d., šeštadienis

Filmas: "Piktieji paukščiai. Filmas" / "Angry Birds"




Sveiki,

Po suomių išleisto itin sėkmingo žaidimo „Piktieji paukščiai“ buvo galima tikėtis, kad piešti personažai anksčiau ar vėliau „ateis“ ir į didžiuosius kino ekranus. Debiutinis filmas „Piktieji paukščiai. Filmas“ (angl. „Angry Birds“) (2016) beregint tapo laukiamu filmu ir, kaip jau galime numanyti, toli gražu ne paskutiniu didžioje ekrano reginiu. 

Ar filmas šmaukštus ir juokingas? Taip. Ar jį smagu žiūrėti? Taip. Ar tinka visai šeimai? Taip. Tačiau neapsirikite, „Piktieji paukščiai“ gali pasiūlyti visus puikius amerikietiško animacinio filmo elementus, tačiau visgi žvelgiant į siužeto liniją, galima pasigesti įdomesnių siužetinių vingių ir įdomesnės istorijos. 

Kas vyksta šiame filme? Iš esmės paukščiai ramiai gyvena savo saloje, panašioje į mūsų politinėje santvarkoje, tačiau į salą atkeliauja kiaulės ir įvyksta apiplėšimas. Vienareikšmiškai aiškus ir šiek tiek skurdus siužetas, kurį galima nusakyti kaip kažkur jau matytą, regėtą, nugvelbtą. Nesakau, kad filmas kažką kopijavo – tikrai ne, tačiau siužetiškai filmas laikosi ant vieno pagrindinio įvykio, kaip ir, beje, daugelis animacinių filmų. Filmas iš esmės patiko tiek, kiek jame buvo juokingų epizodų, o jų gana nemažai, todėl galima visai neblogai pažiūrėti šį filmą su draugaus, bet vėlgi – kažin ko didingo animacijos rinkoje tikrai nesitikėkite.

Mano įvertinimas: 7.5/10
Kritikų vidurkis: 43/100
IMDb: 6.3


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą