2020 m. balandžio 4 d., šeštadienis

Kvietimas. Globali visuotinė meditacija balandžio 5 dieną. GLOBAL MEDITATION FOR PLANETARY HEALING AND ASCENSION ​ON APRIL 4TH/5TH 2020


Sveiki, skaitytojai,

Šio įrašo galbūt nė nebūtų, jeigu nebūčiau ėjęs šiandien pasivaikščioti. Kol siaučia koronavirusas, esame keistoje sąstingyje, kuris vienaip ar kitai verčia gręžtis į mus pačius. Kaip niekada tikiu kolektyvinės sąmonės dariniu ir kad šiuo metu vyksta itin dideli dalykai, kuriems sunku surasti mokslinių terminų. Žinoma, iš vienos pusės tai chaosas, ekonominis nuosmukis, bet tai vardan, manau, pasikeitimo. Žmonijos sąmonė kinta, todėl pozityvumas, sutelktos bendros mintys gali keisti realybę ir dažnį, kuriuo gyvename.

Šis įrašas skirtas visiems sąmoningėjantiems. Nemanau, kad jo reikšmę visi supras ir pritars, tačiau galbūt kam nors „užklius“ akis ir privers virptelėti, ir pagalvoti: o gal tai iš tikrųjų vyksta? Gal iš tikrųjų kolektyvinė energija gali keisti realybę?

Netrindamas pernelyg klavišų pasidalysiu facebooke užmatytu šiuo įrašu. Galite pasidomėti. Šiai meditacijai šimtai tūkstančių žmonių ruošiasi labai ilgą laiką, galite, jeigu nepatingėsi anksti atsikelti, tapti jos dalimi.

Skubus šaukimas. Prisijunkite, kvieskite kitus. Reikia
1 MILIJONO MEDITATORIŲ visame pasaulyje.
2020 m. Balandžio 5 d. 5:45 val. Lietuvos laiku.
(su meditacijos instrukcija žemiau)

2020 m. Balandžio 4-5 d. atsivers didžiulis astrologinis portalas, ir mums žmonijai tai yra didelė proga susivienyti į VIENĄ PROTĄ, VIENĄ SĄMONĘ ir žengti didelį žingsnį. Mūsų tikslas - susigrąžinti savo nepriklausomybę nuo finansinių skolų sistemos, ištirpdyti senojo pasaulio struktūras, ištrinti koronavirusą ir jį supančią baimę, sustabdyti 5G tinklą ir jo mirtiną spinduliuotę.

Jėga, kuria mes pasinaudosime, yra tikrai astronominė tiesiogine prasme. Tai laikas, kada danguje susitinka Jupiterio ir Plutono planetos!

Mes ketiname panaudoti šią galingą astrologinę rikiuotę ir sukurti masinį POKYTĮ žmonijai pačia teigiamiausia ir harmoningiausia linkme. Tam reikia MASINIO DALYVAVIMO ir Širdžių bei Minčių sujungimo į vieną ketinimą tokiu lygiu, kokio dar nebuvo pasiekta Žemės planetoje !!!
Kai aplink mus sukasi visas šis pasaulinis chaosas, būtina, kad mes, tikrieji Šviesos nešėjai, balandžio 5 d. susijungtume į Visuotinę meditaciją ir nuoširdžiai, su nuoširdžia meile kaip vienas milijonas Šviesos taškų, įsitvirtintume Taikos, Harmonijos, Gausos, Laisvės, Gijimo energijose ir pačioje pozityviausioje Pakilimo laiko linijoje!

Be abejo, dauguma, o gal ir visi, skaitantys šį laišką, jau tiki meditacijos, kaip dvasinio augimo, išgijimo ir manifestacijos įrankio, galia ir tai yra nuostabu.

Dabar jūsų prašome išplėsti šią galią, susisiekiant su visais, paskleidžiant šią žinią apie MASINĘ MEDITACIJĄ PASAULINIU MASTU ir galingą astrologinį pakilimo portalą, kuris atsiveria 2020 m. balandžio 5 d., kai mūsų planetą užlies neregėta šviesos banga (5D gama bangos).

Yra keletas Šviesos Būtybių Legionų, kurie šiuo metu įžengė į mūsų galaktiką, kad padėtų mums pakilti ir padėtų nukreipti šią aukšto matmens šviesą mūsų keliu šią reikšmingą dieną.
Kad ir koks būtų jūsų asmeninis požiūris ar įsitikinimas apie pakilimą / evoliuciją, šioje situacijoje mes visi galime sutikti, kad mums jau pats laikas tobulinti savo sąmonę kolektyviniu lygiu dėl visų būtybių žemėje pakėlimo ir išgydymo. Geriausias įmanomas būdas tai padaryti yra masinė meditacija! Kuo didesnis skaičius, tuo didesni rezultatai!!

PASAULINĖS MASINĖS MEDITACIJOS - MŪSŲ išsilaisvinimo ir kvantinio šuolio, kurio mes visi ilgai laukiame, raktas!

LAIKAS PANAUDOTI Magišką raktą!!!

Kad mums pavyktų tai padaryti, turime atidėti savo skirtumus, požiūrius, nuomones apie kitus, vertinimą kas mums patinka ar nepatinka. Saugotis, kad tam tikri žodžiai ar frazės „neiššauktų“ mumyse neigiamu reakcijų ir netrukdytų mums susivienyti. Nes tokie nusistatymai, atskirtumas ir susiskaldymai yra trikdis, varžantis mūsų planetą jau labai seniai!

Nuo šiol atsisakykime asmeniškumų ir asmenybių, vardų ir etikečių, ego ir asmeninių reikalų. Susivienykime ir susitelkime tik į galutinį tikslą - PABAIGTI kančią.

Masinė meditacija, vadinama „Pakilimo laiko linijos meditacija“, organizuojama visame pasaulyje vienu metu. Lietuvoje jos laikas 2020 m. Balandžio 5 d. 5:45 val. ryto ir truks 20 minučių.
Kartu mes sukursime STEBUKLUS, susijungdami kaip vienas protas, viena širdis, kad įsitvirtintume šioje aukštų vibracijų energijoje ir nukreiptume ją kaip lazerį žmonijos išlaisvinimui ir gydymui!

Kad mūsų vizualizacijos ir ketinimai būtų suderinti, visi medituojantieji meditacijos metu naudos šias instrukcijas:

ASOCIACIJOS LAIKO MEDITACIJOS INSTRUKCIJA

1. Naudokite savo techniką, kad pasiektumėte ramią sąmonės būseną.

2. Nusistatykite savo ketinimą, kad ši meditacija perkeltų
planetą į optimaliausią laiko liniją ir galutinai
pašalintų koronavirusą.

3. Įsivaizduokite ryškios baltos šviesos stulpą, sklindantį iš Kosminės Centrinės Saulės, tada toji šviesa pasiskirsto visoms šios visatos galaktikų centrinėms saulėms. Tada vizualizuokite kaip ši šviesa patenka į Galaktikos Centrinę Saulę, tada sklinda per mūsų Galaktiką, patenka į mūsų Saulės sistemą ir teka per visas Šviesos būtybes Saulės sistemoje, tada per visas būtybes Žemės planetoje, tuomet per jūsų kūną į žemės centrą.

4. Įsivaizduokite kaip ši šviesa perkeičia visus likusius koronavirusus Žemėje, dezinfekuodama visas užkrėstas planetos vietas, išgydydama visus pacientus, pašalindami visą, su šia epidemija susijusią baimę ir atkurdama stabilumą.

5. Įsivaizduokite kad įvykių eiga Žemės planetoje, pasikeičia į palankiausias laiko linijas, nutolstant nuo visų epidemijų, nuo visų karų, nuo bet kokio pasaulinio dominavimo. Įsivaizduokite baltą, rožinę, mėlyną ir auksinę šviesą, gydančią visą nelygybę, naikinančią visą skurdą ir suteikiančią gausą visai žmonijai. Įsivaizduokite naują didįjį Vandenio amžiaus pradžios kosminį ciklą, atnešantį gryną šviesą, meilę ir laimę visoms būtybėms Žemėje.
__________________
Prašau atsispausdinti ar nukopijuoti šias instrukcijas, iš anksto išsaugoti kompiuteryje.
Tik 20 minučių gali pakeisti visą mūsų planetos likimą!
Galia radikaliems ir laiko linijų pokyčiams slypi mumyse, tačiau tai turi būti vykdoma kolektyvine jėga.


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą