2024 m. balandžio 26 d., penktadienis

Sigitas Parulskis kalbasi su dainininkėmis Beyonce ir Taylor Swift "Užupio kavinėje"

 Laba,

 

Jie susitiko „Užupio kavinės“ lauko terasoje. Po jais lėtai tekėjo Vilnelė ir Sigitas Parulskis davė Taylor Swift ir Beyonce pasirašyti ant vinilinių plokštelių dėklų. Jos atkišo jo naujausią romaną „Kaip aš mečiau“. Jis irgi pasirašė.


–Ar pavyko mesti? – klausia daugiausia pasaulyje pastaruoju metu įrašų pardavusi Taylor Swift.

–Ne. Dar niekaip nepavyksta mesti rašyti. Rašau vis tą patį ir tą patį, apie mirtį, gyvenimą, geismą. Rūkyti toliau rūkysiu, tačiau gerti tikrai nemesiu.

–Man tai nepavyksta numesti svorio, grįžti į pirmojo šio amžiaus dešimtmečio mergaitiškas formas. Bet gal jau ir nebereikia, ką? Apkūnios mulatės šlaunys dabar madingos, – šypsosi Beyonce. – Ant albumo viršelio tai matyti!

–Užsisakom alaus ir cepelinų! Šlaunims tai nepakenks, – šypsosi Sigitas.

–Žinai, Sigi, mes tave, kaip per tą magnetinį rezonansą, suspausime iš abiejų pusių. Aš iš apačios gulėsiu, tu ant manęs, o Beyonce ant viršaus. Būsi kaip dešrelė bandelėje.

–Labai panašu į lietuvišką cepeliną... Aš būsiu įdaras?

–Būtent. Šiuolaikine populiaria muzika įvilkta lietuviška literatūra. Bus karšta kaip pirtyje, o mūsų kojų nagai tikrai gražūs ir mes ne tokios plaukuotos kaip tavo prisimenami žmonių kūnai iš praeities.

Beyonce ir Taylor šypsosi. Sigitas užsako cepelinų su mėsos įdaru ir spirgučiais su grietine. Vilnelė tingiai teka, joje atsispindi debesys, panašūs į nupešiotas Basanavičiaus barzdas.

Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą