2010 m. gegužės 28 d., penktadienis

Atidarytas Jurgos Ivanauskaitės tinklapis


Sveiki mielieji, šiandien noriu pristatyti vieną tinklapį, kuris mane paskutiniuoju metu pradžiugino. Pagaliau atsidarė oficialus, nepriklausomas Jurgos Ivanauskaitės tinklapis - http://www.jurga-ivanauskaite.lt Čia užsukę jūs, sakyčiau, gausit minimaliai pateiktos informacijos. Kol kas puslapis įrengtas visai neseniai, jame dar visko labai mažai, tačiau tikimasi, kad laikui bėgant http://www.jurga-ivanauskaite.lt tiktai plėsis ir tobulės.

Šį puslapį įkūrė aktyvus „Jurgos Ivanauskaitės kūrybinio paveldo centras“, ši žmonių grupė aktyviai renką informaciją apie rašytoją ir dailininkę, skatina ir skleidžia jos kūrybą, taip pat šis centras yra įsteigęs Jurgos Ivanauskaitės skverelį, joje pastatė skulptūrą, taip pat yra įsteigta Jurgos Ivanauskaitės premija, apie kurią jau buvo čia ne kartą rašyta. Taigi šis puslapis, kaip supratote, dar nėra stotelės pabaiga.

Saite rasite įvairių nuotraukų iš J. Ivanauskaitės tapybos darbų: mandalų, angelų ir šiaip Tibeto tematikos darbų. Čia taip pat patalpinti Jurgos namų nuotraukos, galėsite žvilgtelėti kokioje aplinkoje paskutiniuosius metus gyveno dailininkė. Čia taip pat pateikti knygų sąrašai lietuvių ir užsienio kalba, žodžiu, visa reikšmingiausia Jurgos Ivanauskaitės biografija.

Ką gi belieka tik palinkėti, kad puslapis tik plėstųsi ir nenustotų gyvuoti. Ačiū.

Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą