2011 m. gruodžio 12 d., pirmadienis

Jie man sako - viskas priklauso nuo Tavęs

Sveiki visi,

Ar turiu pasirinkimą? Man žmonės visada sakydavo, kad viskas priklauso nuo Tavęs paties, o aš purčiausi kaip šuo išlipęs iš balos, kad tai yra nesąmonė. Na, kaip viskas gali priklausyti nuo žmogaus, jei egzistuoja socialiniai faktoriai, ekonomika, bankai, paskolos ir kitos nesąmonės, ant to vargšo paprasto žmogaus slegiančio stuburo. O jie man – viskas priklauso nuo Tavęs. Tūžau. Pykau ir nesupratau.

Dar kiti sako – jei negali pakeisti pasaulio, pakeisk požiūri. Ir vėl – viskas priklauso nuo Tavęs. O aš – nė velnio, nu, ką Jūs čia, brangieji, kliedite. Na, kaip viskas nuo manęs? O kaip tokie faktoriai, kaip sėkmė, pasisekimas, įtakingos pažintys, kurių dauguma neturi ir vargsta gyvenime? Kaip tai? O jie man – viskas priklauso nuo Tavęs.

Nesuprantu. Kai esu beveik laimingas, beveik pritariu Jų nuomonei, o kai krentu į bedugnę, staiga praregiu ir suprantu, jog niekas nebepriklauso Tau ir niekas nebepriklauso nuo Tavęs, nes niekada niekas tau ir nepriklausė – Tu pats sau ir draugas, ir priešas, o visa kita ne Tavo...

Ir jie man vis tiek sako – viskas priklauso nuo Tavęs.

Tebepykstu.

Jūsų Maištinga Siela

4 komentarai:

  1. Viskas priklauso nuo Tavęs ir nuo mėnulio fazių. Gerai?:) Šiaip manau, kad jei žmogus turi tikslą gyvenime, jis ilgainiui išmoksta nebesukti galvos apie tai ar tikrai jau nuo jo vieno viskas priklauso.

    AtsakytiPanaikinti
  2. O jei žmogus neturi tiklso?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Manau, kad priklauso nuo Tavo pasirinkimų kiekvienoje situacijoje, kiekvieną sekundę. Jei rekiesi pagalvoti, pasakyti, padaryti teigiamai,geranoriškai, kiek Tau tuo momentu išeina, tai Tavo vibracijos kyla. Tavęs nepersekios grįžtantis negatyvas (sakykim karma). Na, o jei pasirinkimai pikti, pavydūs - žodžiu negatyvūs, tai Tu vis risiesi žemyn su savo grubia vibracija. O toks tokį ir pritraukia (čia kalba apie vibracijas ir "kokybę", šiuo atveju priešingybės - netraukia). Tai gal taip ir gaunasi paskui, kad nebežinai, kaip iš to išlipti, kodėl tai yra su Tavim, ir nuo ko pradėti. Bet čia jau kita tema. O aš čia tik suvedžiau paaiškinimą apie požiūrį ir kaip "viskas nuo Tavęs priklauso".

    AtsakytiPanaikinti