2011 m. gruodžio 13 d., antradienis

Nijolė Gabija Wolmer "Didysis astrologinis Mėnulio kalendorius 2012"


Sveiki visi,
Visiems, kurie besidomi astrologija ir palankiomis arba nepalankiomis dienomis 2012 metams, siūlau įsigyti Nijolės Gabijos Wolmer „Didijį astrologinį Mėnulio kalendorių 2012“. Aš pats jau daugelį metų naudoju būtent šios astrologės sudarytas dienos ir metų tendencijas, ir galiu pasakyti, kad didžioji dalis (apie 85 procentų) visgi tendencijų pasitvirtina – kietiems galbūt mažiau, kitiems galbūt daugiau...
Aš pats kol kas 2012 – ųjų metų kalendoriaus neturiu, bet tikiuosi įsigyti ir pasidomėti ne tiek pačiomis astrologinėmis tendencijomis, kiek pačios Nijolės Gabijos Wolmer ten publikuojamais straipsniais apie Kosmines ir pačios Žemės (tuo tarpų ir žmonių) transformacijos tendencijas.
Cituoju iš kalendoriaus: „Manau, kad šiais metais mums labiau nei bet kada prireiks meilės, drąsos bei tikėjimo kaip svarbiausių savybių... Tikėjimo – ne įprastinio, pabūgstančio bei kokio didesnio pavojaus ar mirties kvėptelėjimo... Tikėjimo, tvirto kaip deimantas, nuoseklaus bei stiprėjančio išbandymų metu. Tikėjimo, kartu su meile suteikiančio pasauliui prasmingumo tuomet, kai jį sunku suvokti ar aptikti gyvenimo paviršiuje.
2012 – transformuojantys, galingi, kupini didybės...
Manau, kad jie bus išskirtiniai, nešantys sėkmę žmionėms, kurie geba pažadinti savyje dvasios didybę, atliepti tai jėgai, kuri ateina. Kai kurios Sielos šių metų laukė dešimtmečiais, o kitos – tūkstanmečiais.
Tai pirmi metai, apie kuriuos daugiau nei dvidešimt metų gaunu perspėjimus, vizijas; tai metai, kurie verčia prabilti ne tik nuosaikiuoju, racionaliuoju, įprastu tonu, bet ir statistika, verčiančia suklusti.“
Paskaitęs kalendorių ir straipsnius apie tendencijas, ketinu čia parašyti ir savo nuomonę... Na, o jeigu susidomėjote Wolmer astrologija, galite apsilankyti jos tinklapyje www.astrowolmer.com Kol kas geresnės Lietuvoje astrologės nesu sutikęs. O tiems skeptikams, kuriems astrologija nė motais, siūlau, skaityti sekantį mano pranešimą.
Jūsų Maištinga Siela
P.S. Kalendorių galite įsigyti visuose didžiuosiuose knygynuose ir prekybos centruose.

Recenziją jau galite paskaityti ČIA.

1 komentaras:

  1. Sveiki, gal kas turintis 2012 metu menulio kalendoriu galetu man poasakyti kokia pagal ji buvo vasario 15 diena? As turejau kaledoriu, bet atejus 2013m, matyt ismeciau, o dabar prireike.

    AtsakytiPanaikinti