2012 m. gegužės 7 d., pirmadienis

Serialas: "Dievobaimingos kalės" / "Good Christian Bitches" (G. C. B.)



Sveiki visi,

Na, taip jau nutiko, kad mano gyvenime ir vėl atsirado televizorius, o pirmadienio vakarais ėmiau žiūrėti naują amerikiečių TV serialą „Dievobaimingos kalės“ (Good Christian Bitches) sutrumpintai šis serialas dar įvardijamas kaip G. C. B. Paspaudę ČIA galite daugiau paskaityti apie patį serialą ir pažiūrėti jau pirmąsias serijas lietuvių kalba.

O aš galiu pirmiausia pasidalyti tik savo paviršutiniška pirmąja nuomone, nes kol kas mačiau tik dvi serijas šio, kaip sakoma, „Nusivylusios namų šeimininkės“ ir „Sekso ir miesto“ įpėdiniu laikomą serialą, ir likau maloniai nustebintas, nes amerikiečių linksmųjų serialų niekada nežiūrėjau, na, vaikystėje teko žiūrėti „Eli Makbyl“, tačiau galvoje jau nieko neišliko. Taigi žiūrėjau „Dievobaimingas kales“ ir juokiausi, taip pozityviai pakėlė nuotaiką ir pagalvojau, kad kartais smagu pažiūrėti kažko lengvo, šmaikštaus, kad pasimirštum, nusiplautum kartais slogias po visų kino dramų matytas minčių dulkes, o ir laikas su šiuo naujuoju serialu pralekia kaip mat.

Tikriausiai ir Lietuvoje šį šviežutį serialą žiūri nemažai žiūrovų, nes JAV pirmoji serija pasiekė net pusaštunto milijonų žiūrovų, kai tuo tarpu koks nors serialas apie vampyrus teišspaudžia vos tris milijonus spoksotojų. Šiaip džiaugiuosi, kad pirmadienio vakarais galiu pasinerti į paprastą ir gan tiesmuką amerikietišką humorą, kuris ne tik, kad neerzina, kaip žiūrint daugelį bukų amerikietiškų komedijų, bet ir visai patinka bei kelia juoką. Nesivarginsiu atpasakoti siužeto ar personažų, nes nematau reikalo viso to analizuoti, tiesiog parekomenduosiu kaip neblogą, smagų, neintelektualų žiūralą smagiam laisvo laiko praleidimui prie čipsų ir alaus arba spragėsių ar naktipiečių. Man „Dievobaimingos kalės“ patiko, kas net pačiam keista.

Jūsų Maištinga Siela,
Man galite parašyti: cirkininkas@gmail.com  


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą