2015 m. liepos 15 d., trečiadienis

Filmas: "Pabrolių nuoma" / "The Wedding Ringer"




Sveiki, kino žiūrovai,

Vakar tikriausiai pamačiau vieną neįdomiausių šių metų komedijų, kuri vadinasi „Pabrolių nuoma“ (angl. The Wedding Ringer) (2015). Paskutiniu metu sąmoningai vengiu rimto kino ir norisi lyg ir atsikvėpti su pramoginėm komedijom, o po matyto tikrai juokingo filmo „Ji – šnipė“, komedijų alkis tik dar labiau sukilo. Internete apie šį filmą atradau puikių ir labai gerų atsiliepimų, kad tiesiogine to žodžio prasme „pasimoviau“ ant durtuvo.

Filmas labai prastas. Įstengiau pažiūrėti galbūt daugiau nei pusę. Jau vien tas apkūnokas kvailys jaunikis, kuris tuokiasi nežinia dėl ko už bukagalvės tuštutės – sunervino ir sudirgino, nes lyg viskas kažkur matyta jau nebe trečią sykį. Pirmą pusvalandį tik purškiau, kad nieko gero ir filmas neįstengs manęs prajuokinti, nes vien jau jo siužetas primena „Pagirios Las Vegase“ gaires, bet joms nė iš tolo neprilygsta, nereikia lyginti net su „Sunokusiomis pamergėmis“, kurios, pripažįstu, buvo labai juokingos. „Pabrolių nuoma“ šių filmų kontekste atrodo išties išskirtiniu savo nevykusius scenarijumi, nejuokingais juokeliais, nevykusiomis situacijomis. Filmas nepateikia absoliučiai nieko naujo ir atrodo totalus komedijų šablonas.

Kada paskutinį kartą žiūrėjau totalų šlamštą? Ak, šlamštų nepamenu, bet kol kas prisiminsiu „Pabrolių nuomą“, kai kitą kartą, paklausiu to paties, nors abejoju, ar savo galvelėje sugebėsiu išnešioti tiek ilgai šio filmo pavadinimą. Palaukit, apie kokį čia filmą dabar rašau...? Ak, jau pamiršau. Kaip apmaudu.

Mano įvertinimas: 1/10
Kritikų vidurkis: 35/100
IMDb: 6.7


Jūsų Maištinga Siela

1 komentaras:

  1. Liūdniausia tai, kad nuo 2010-ųjų praktiškai vienetai gerų komedijų buvo sukurta...

    AtsakytiPanaikinti