2016 m. spalio 31 d., pirmadienis

Šios dienos daina: Mike Posner - "I Took a Pill in Ibiza" (Seeb Remix)



Sveiki,

Šokių-klubinė muzika ta, kuri šiandien tiesiog „ant bangos“ kaip kažkada disco muzika. Tiesą sakant, nesu šios muzikos mėgėjas, bet būna išimčių, kada kūrinys suskamba taip gerai, kad norisi klausytis ir klausytis. Vienas iš tokių kūrinių yra Mike Posner atliekamas „I Took a Pill in Ibiza“, kuris tapo vienu didesniu 2016 metų vasaros šokių aikštelės kūrinių. 

Mike Posner (g. 1988) yra jaunosios kartos atlikėjas, lyginamas su Justin Bieber ir kitais garsiais atlikėjais, jau išleido ne vieną hitą „žudiką“, vienas iš tokių 2010 metais pristatytas „Cooler Than Me“. Po šio kūrinio, regis, atlikėjo žvaigždė tuoj užges, bet hitas „I Took a Pill in Ibiza“ tiesiog prikėlė atlikėją naujam gyvenimui. Iš pirmo žvilgsnio gana brutalios išvaizdos atlikėjas sukelia gana apgaulingą įspūdį, nes jo balsas išties „minkštas“ ir tinka saldžioms bei jaukioms dainelėms.

„I Took a Pill in Ibiza“ pirmąkart pasirodė 2015 metais ir beregint tapo mėgstama publikos. Pirmoji dainos versija gerokai skiriasi nuo šokių versijos. Galima sakyti, kad būtent su norvegų muzikos meistru Seeb sukūręs šokių versiją patraukė klausytojų dėmesį. Kūrinys vien JAV tapo dukart platininiu ir ten parduota per 2 milijonus kopijų. Dar tiek pat visame pasaulyje. Jo daina išlaikė net keturias ir daugiau savaičių įvairių šalių topuose. Pristatau šiandien dvi kaip diena ir naktis besiskiriančias dainos versijas, kurios man skamba abi gražiai.

Originalioji versija:


Seeb remix versija:


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą