2019 m. sausio 18 d., penktadienis

Filmas: "Virš didingumo" / "Above Majestic"


Sveiki,

Sako, kad tokius filmus, kaip „Virš didingumo“ (angl. Above Majestic) (2018) kurti absoliučiai pavojinga, nes jie demaskuoja sąmokslo kurstytojus, įsikūrusius vyriausybių uždangos viršūnėje. Esame labai sumaišyti ir suskaldyti, kad galėtume adekvačiai vertinti tokius filmus, o jų žiūrovai laikomi iš esmės nenormaliais – tai irgi tos valdžios įrankis kompromituoti ir dezinformuoti apie ateivių rūšis žemėje bei tikrąją valdžią. Galite sakyti, kad ir aš, Maištinga siela, irgi šiek tiek „nušokau nuo proto“, jeigu tikiu šiais dalykėliais, tačiau besidomint jau visą dešimtmetį panašia dokumentika, dvasinėmis praktikomis, energetika ir t. t. ne kartą susidūriau su šia „keliaujančia“ informacija, apie kurią jokie didieji žinių portalai nerašys teigiamai, nes jie pavaldūs vien tik dezinformacijai, tačiau esu pastebėjęs, kad paskutiniu metu apie tai alternatyviuose portaluose ir netgi TV laidose apie tai užsimenama ir vis plačiau ir atviriau žmonės apie tai kalba ir netgi turi konkrečių faktų... Vienas iš tokių išsilaisvinimų nuo dezinformacijos filmų ir yra „Virš didingumo“, kuriame kalbama plačiąja prasme apie visą suklastotą žmonijos istoriją ir žinias, kuriomis taip didžiuojamės.

Filmas pakankamai konstruktyvus, žinoma, dėl mažo finansavimo, jis remiasi tik kai kurių žmonių, norinčių kalbėti tiesą parodymais. Tokie filmai kaip „Virš didingumos“ dažnai nustumiami į paribį arba sukompromituojami kaip neverti dėmesio: „ai, dar vieni durneliai sukūrė savo sąmokslo teoriją, čia kaip Da Vinčio kodas – viskas išgalvota ir suprojektuota smegenim praplauti“. Filme kalba skirtingi išsilavinę žmonės, susidūrę su po vyriausybine uždanga. Apie reptilijų valdančiųjų rasę (apie ją YouTube kanale vis daugėja alternatyviųjų filmukų, kurie, deja, dėl tų pačių reptilijų politikos niekada neprasimuš į pirmuosius puslapius), taip pat kalbama apie nacių eksperimentus 1930-1940 metais, apie jau esamas, bet slepiamas technologijas, kurias perėmė kitų iš ateivių rasių (jos irgi lakoniškai pristatomos) – įdomu, kad jų pokalbiai tik patvirtina iki to internete ar knygose nuotrupom sklandančią informaciją.

Iš esmės manęs niekas šiame filme nešokiravo, nes viską ir taip jau žinojau iš kitų šaltinių, bet filmas įdomus tuo, kad jis apjungia nemažai sklandančių sąmokslo teorijų apie valdančiųjų kastas, apie užglušintus žmones, kurie mokosi universitete, bet vergauja tai pačiai sistemai, atiduodami gyvybiškai svarbią energiją milijardiniams projektams už Žemės planetos ribų. Tai ištisa šimtmečius besitęsianti tirada apie žmonijos mulkinimą. Visa matematika, medicina, visa, ką jūs mokotės mokykloje ir aukštojoje yra sukurta ir iškreipta, kad nutolintų nuo žmogiškosios prigimties ir tikrųjų dvasinių išteklių. Filmas mane asmeniškai vertė atskirai pasidomėti Nikolo Tesla energijos eksperimentais, kurio idėjos paprasčiausiai buvo sunaikintos vardan naftos išteklių ir vergovinės sistemos. Galimas daiktas, kad daugelis iš šio filmo tiesiog pasijuoks, nes esame suklaidinti vaidybinių filmų apie ateivius, esame paversti skeptikais ir sunkiasvoriais melo realistais, nes... juk kitaip ir negali būti, kai višta visą gyvenimą auga vien narve tik pritūpdama, paleista į laisvą, ji nežino, ką su ta laisve daryti, o ir vaikščioti po kiemą būna sunku – raumenys nesusiformavę. Žinoma, kad filmas ne kiekvienam, tik atsibundantiems ir po truputį suvokiantiems, kokioje išgalvotoje iliuzijoje mes gyvename.

P. S. Ir taip, internete labai daug šlamšto, simuliacijų ta pačia informacija, kuri pateikiama labai netikroviškai, netgi dezinformuoja apie viską, ką skaitome panašiomis temomis. Tokiais atvejais, manau, reikia pasikliauti šiek tiek sveiku protu, nuojauta, tikrinti šaltinius, galų galiausiai, kaip šiuo atveju, pajausti filmo kūrėjų intencijas.

P. P. S. Filmas ką tik pasirodęs. Žiūrėti galima anglų kalba.

Mano įvertinimas: 8/10
IMDb: 7.1


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą