2011 m. kovo 23 d., trečiadienis

Aiškiaregė Vanga išpranašavo karą Libijoje ir jos baigtį

Sveiki visi,

Žiūriu, kad mano blogas po truputį vėl kintą ir čia atsiranda vis daugiau informacijos apie kataklizmus, pranašystes ir faktus, kuriuos vis bando nuslėpti pasaulio galingieji. Šįkart labai trumpai noriu apie vengrų kilmės aiškiaregę Vangą, kuri pranašavo mūsų pasaulio eigos degradaciją, kol kas šios aklos aiškiaregės žodžiai pildosi. Prieš keletą metų teko ir daugiau domėtis Vanga, jos paranašystėmis, tad ketinu čia pateikti ir daugiau informacijos apie šią moterį, kuri dar, kaip kiti sako, nė karto neapsiriko. Tačiau visai neseniai prasidėjo karas Libijoje ir net paskutinioji pranašystė, kuri lyg ir buvo praleista, nes numatyta 2010 metais, ėmė pildytis. Daugiau pridedu www.balsas.lt paskelbtą informaciją. Tikėti tuo ar netikėti, tai ir vėl jūsų reikalas:

Akla aiškiaregė Vanga sakė, kad M. Gaddafis sunaikins Europą cheminiu ginklu.

Remiantis Vangos pranašystėmis, 2011 metai taps lemtingais žmonijos istorijoje. Akla aiškiaregė teigė, kad po branduolinės katastrofos, kuri sunaikins gyvūnus ir augalus šiaurės pusrutulyje, prasidės karas su musulmonų valstybe.

Islamo šalis panaudos cheminį ginklą ir sunaikins dešimtis šalių. Po stipriausio smūgio žmonių odoje atsivers opos, pūliniai, jų kūnuose išsivystys piktybinių auglių ir 2016 metais Europa ištuštės.

Vangos pranašystės išsipildo: po avarijos Japonų jėgainėje Fukušima-1, dėl kurios tonos daržovių ir kitų maisto produktų buvo užkrėsti, Libijos krizė pasiekė savo apogėjų.

Atsakydamas į NATO bombardavimą, M. Gaddafis pažadėjo paskandinti Europą kraujyje.

„Viduržemio jūros regione neliks akmens ant akmens, jei JTO leis bombarduoti mano šalį“, – tvirtino M. Gaddafis, kreipdamasis į savo tautą ir visą pasaulį.

Prie koalicijos jau prisijungė Didžioji Britanija, Prancūzija, Belgija, Kataras, Jungtiniai Arabų Emyratai, Ispanija ir Italija.

M. Gaddafis atsidūrė aklavietėje, todėl dabar bandys pasinaudoti visomis įmanomomis priemonėmis, kad apsaugotų savo šalį nuo intervencijos.

Prieš savaitę JAV generalinė sekretorė Hillary Clinton eilinį kartą išreiškė susirūpinimą, kad Libija turi galingą cheminį ginklą.

„Aš negaliu to patvirtinti, bet bijau, kad M. Gaddafis turi pakankamai cheminių ginklų ir kitų bjaurių įrenginių“, – pareiškė ji, kreipdamasi į JTO narius.

Vanga tvirtino, kad trečiasis pasaulinis karas prasidės 2010 metų lapkritį. Žmonės manė, kad šįkart aiškiaregė suklydo.

Tačiau būtent lapkritį atsirado priežastis sukilimams Šiaurės Afrikoje – daugelyje šalių vyko prezidentų rinkimai, po kurių sekė masiniai protestai.

Būtent dėl tokio sukilimo Europa susimokė prieš M. Gaddafį ir nepaliko jam kito pasirinkimo, kaip tik kovoti iš visų jėgų.

(Apie pačią Vangą bus daugiau. Apskritai būtų šaunu, jei paliktumėte komentarą ir pasakytumėt, ką galvojate apie visa tai.)

Jūsų Maištinga Siela

13 komentarų:

  1. Tikiu, kad žmonija susinaikins pati save, bet nesinori tikėti, kad tai nutiks taip greitai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nežinau kaip ten su ta Vanga, nes pranašystėmis netikiu, bet kad gali būti panaudotas cheminis ginklas tai nėra fantazija.. Vis dėlto Libija yra musulmoniška valstybė, kur religija labai stipri, o kaip žinome, kur religija valdo, ten jau kvepia nebe sveiku protu, o fanatizmu

    AtsakytiPanaikinti
  3. Man negalima skaityt tokių straipsnių,bo panikuot pradedu :O

    AtsakytiPanaikinti
  4. žmonės nesunaikins to, ko patys nesukūrė t.y. pačių žmonių ar žemės

    AtsakytiPanaikinti
  5. Mieli žmonės..Džiaukitės,mylėkite,gyvenkite ir atleiskite šiandien.Rytojaus jau gali nebebūti...

    AtsakytiPanaikinti
  6. tikejau,tikiu ir tikesiu,nes tai issipildo,tikra tiesa.,labai baisu,kai pagalvoji,o ka daryti,kai zverys,o ne zmones gimsta.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Baisu lb baisu kas dedasi pasaulyje...

    AtsakytiPanaikinti
  8. Vangos pranašystės buvo pakeistos ir iškreiptos, o "tikrosios" pranašystės, jei tokios buvo - neaišku, kur ir pas ką jos dabar. "Vangos pranašystės" buvo platintos siekiant susilaukti dėmesio, patenkinti savo ego sėjant baimę, pagerinti blog'ų lankomumą, ir t.t. Taip pat "Vangos pranašystės" tikriausiai buvo paskleistos tam tikros grupės, su tikslu užkrėsti pasaulį bloga informacija ir priartinti 3-iąjį pasaulinį karą. Nes tuo, kuo tiki ir bijai - turi tendenciją pildytis. Pats su nerimu stebėjau Š. ir P. Korėjų konfliktą 2010-ųjų lapkritį.

    www.agnostic.blogr.lt

    AtsakytiPanaikinti
  9. Labai idomu ir LABAI BAISU DARAOSI... Nesinori tiket tokiais baisiais dalykais, bet neimanoma. FANTASTISKA REALYBE. Didelis ACIU tau uz PUIKIUS straipsius apie Vanga. :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. cia tiesa ties zmones daro nesamones del paprasciausiu pinigu

    AtsakytiPanaikinti
  11. vakar ziurejau per REN baltija laida apie Vanga, visi sako kad ji niekada neklydo. Bet Gadafis jau negyvas, o mes dar egzistuojam

    AtsakytiPanaikinti
  12. Manau kad visas pranašystes galima pakeisti, o jeis reikėrtų vertinti kaip įspėjimus žmonėms o ne kaip nepaneigiamas Dogmas...Pasaulyje gyvena daugybė gerų žmonių tiek tarp musulmonų, krikščionių ir pagonių, ir būtent dėl jų pasaulis vis dar gyvuoja, kitaip jau ir II pasaulinis karas galėjo būti pasaulio pabaiga...Ar ne perdaug negatyvios informacijos skleidžiama visur. Aiškiaregiai turėtų įkvėpti viltį, o ne skleisti paniką.

    AtsakytiPanaikinti
  13. Jei Putinas psichiskai nesveikas ir tiki Vangos pranasystemis kad jis taps pasaulio valdovas, tai gali buti daug pralieta nekaltu zmoniu kraujo.

    AtsakytiPanaikinti