2012 m. spalio 9 d., antradienis

2012 Seimo rinkimai: žinome, už ką balsuoti negalima, bet nežinome, už ką galime



Sveiki visi,

Artėja rinkimai ir vėl amžinas galvos skausmas – už ką balsuoti ir ar visai balsuoti? Galima būti pasyviu piliečiu ir baubti, kad vėl niekas nepasikeis arba nueiti prabalsuoti ir turėti alibi už tai, kad keturis metus turėtum teisę skųsti – „aš balsavau, išrinko ne tuos ir vis tiek blogai“. Jei atvirai, esu labai patenkintas konservatorių valdymu, jie sugebėjo suvaldyti krizę, gal sprendimai buvo per daug didelis rimbas tautai, bet juo susimokėjome už tai, ką prieš tai padarė 4 metus socialdemokratai su Kirkilu. Bet tai tikriausiai niekas nepamena, dabar tik prisimena, kad Kubilius yra niekšas, o konservatoriai – blogybė, todėl ir vėl laikas į areną išleisti socdemams.

Bet kaip kaskart išlenda cirkininkai į rinkimus, kurie bando prasimušti į Seimą, pvz. Tomas Bikelis, pagautas kedofilijos orgazmo ir užkrato ėmė skrepliuotis tuberkuliozės bakterijomis apie pedofilus ir pederastus, painiodamas sąvokas ir „gražindamas“ Lietuvą Lietuvoje. Teko apskritai pasiskaitinėti apie šios partijos „Už Lietuvą Lietuvoje – Nacionalinis Susivienijimas“, kuris nieko nesiskiria nuo „Lietuva Lietuviams“, kurie formuos Lietuvos įvaizdį pagal neonacinį sampratą – drausti emigruoti, drausti būti individualiam, džiaugtis kitoniškumu, viską valdyti, stiprinti ir visaip kitaip stabdyti kultūrinį gyvenimą, prikaišiojant pagalių į ratus „vertybėmis“. Man asmeniškai baisu, jog ši partija ir tokie snukiai, kitaip, atsiprašau, negaliu išsireikšti, lenda į Seimo vištidę.

Man šie rinkimai jau antri, kai galiu juose dalyvauti ir vėl tas pats – yra tiek daug, už kuriuos negalima balsuoti, bet tiek mažai pasirinkimo, už kuriuos galima. Baisiausia, kad į Seimą lenda visokios „Darbo partijos“, Romanovai, Gražuliai – nuo kurių ketvertą metų ir juokiausi, ir trydą buvau paleidęs. Užteks visokių Šedžių su mersais ir blondinėms bei paauksuotais laikrodžiais – na, žmones, už ką jūs balsuojat?!!

Šiemet mane vilioja konservatorių komanda, kas kad jie nusispjauna kartais į žmogaus teises, bent jau bando tinkamai suvairuoti ekonomiką, energetiką, verslą ir darbą, aišku, dėl krizės sunkoka tai įvertinti, nes augimas tai prasideda tik dabar, praktiškai, tai konservatoriai pagaliau užlygino su Andriumi Kubiliumi duobes. Vis vilioja ir socialdemokratai su žmogaus teisėmis – kas iš tos klestinčios šalies, jei žmogaus teisės nesubalansuotos, tačiau jie bus nepajėgūs suvaldyti kitų mechanizmų, kuriuos dabar puikiai žino konservatoriai, nors socdemų šūkis „svarbiausia – žmogus“ ir gražus.

Taigi kas lieka? Gal liberalai, kuriuose matau ir socdemų, ir konservatorių mišinio, jų idėjos subalansuotos, tačiau jie niekada nėra gavę daugumos, bijau, kad jie apžiojo daug, tačiau kokios garantijos, kad pavyks viską suvaldyti? Už ką balsuoti? Už ką? Žinau tik viena – tik ne už šį penktą teletabį, kurio vardas TOMAS BIKELIS arba dar blogiau - JULIUS PANKA. Dieve, tautiečiai, na, nebūkit durniai ir nacistai, būk įdomūs, laisvi, protingi ir kritiški žmonės ir bent pasidomėkit, už ką balsuojat! To ir linkiu rinkėjams.

Jūsų Maištinga Siela


2 komentarai:

  1. Geros mintys. Pritariu 100%. Mano galva konservatoriai bent jau patikimi ir neturėtų "priskaldyti malkų".

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pritariu taipogi 100%

    AtsakytiPanaikinti