2012 m. spalio 15 d., pirmadienis

Lietuvos Seimo rinkimų finalas: Anai Kareninai išties pasisekė



Sveiki,

„Pažadėtosios žemės“ dar neturėsime 4 metus į priekį – tokia mintis man pasipiršo, pamačius šių Seimo rinkimų rezultatus (pirmojo turo)! Belieka persižegnoti ir melstis, melstis, melstis. Darbo partijos sėkme net neabejojau, bet kad ši taps lydere, net košmaruose negalėjau pagalvoti! Dabar galvoju, kad Anai Kareninai labai pasisekė, ji spjovė ant visko ir atsigulė po traukiniu, o štai mes dabar keturis metus turėsime legalizuotą atvirą ir aukšto kalibro korupciją su Viktoru Uzpaskich ir jo nešvaria, bjauria, kudlota partija – atsiprašau, norisi tikėti, kad ten sėdi ir gerų žmonių geri norai, tačiau vien Viktoro snukis suparalyžiuoja viską, kas yra už jo nugaros. Taip ir noris išbėgus klykti: žmonės, ką jūs padarėte, ką jūs padarėte!? 

Labiau atvirai korumpuoto patino politikoje reikėtų paieškoti, priminsiu ir vėl: suklastotas diplomas, slapstymasis Rusijoje nuo Lietuvos teisėsaugos, korupcija, agurkų skandalai, dvarų skandalai ir nešvarūs dalykėliai tarp savų ir t.t. ir t.t. Ir jūs atidavėte savo balsą šitam „lyderiui“, kuris dabar gali labai ramiai tapti premjeru, neduok Dieve, Dalia Grybauskaitė užsimiegojusi jį ir patvirtins. Aš suprantu, kad žmonės ištroškę geresnio gyvenimo ir darbo šalyje, ir „Darbo partija“ vien šis žodis „darbo“ labai gerai užhipnotizuoja ir, jaučiu, dėl to supylė vargšai piliečiai savo kryželius. Ar girdėjote, kiek Viktoriukas žadėjo minimalios algos? Daugiau nei 1509 lt – bananų respublikos pigmėjai sutiko tai ovacijomis, pagyvensime ir pamatysite, kaip bėgsite iš šalies kaip žiurkės, atsiprašant, praktiškai pardavėte Lietuvą chuliganui – imk mane, prievartauk, korumpuok, žagink ir visaip kitaip duchink! Už Viktorą baisesnis gali būti koks Romanovas ir kiti debilai, kurie eina į rinkimus savęs masturbuoti prieš visas Venckienės mergaites ir griauti žmogaus – žodžiu, daryti Debilistano. 

Žodžiu, esu rezultatais ne tiek nepatenkintas, kiek nusivylęs žmonėmis – kur jūsų protas? Bet kaip Nijolė Oželytė guodė: matyt, reikia dar ketverius metus mums kažko pasimokyti iš politikos, kad suaugtume ir subręstume. Gal karta nespėjo pasikeisti, nes įspūdis toks, kad runkeliai subalsavo, o protingi žmonės pasiskirstė tarp liberalų ir konservatorių – kiti nukrypo į socialdemokratus, kuriuos prieš tai ketverius metus peikė, bet netikėtai po konservų eros, pamiršo, kad nekentė Kirkilo gvardijos. Apskritai liberalai ir konservatoriai gavo daugiau balsų nei buvo tikėtasi – pavogė simpatijas iš Venckienės ir Pakso, kas mano galva, yra bene vienintelis sveikintinas dalykas šiuose maskaraduose, kurie vadinami rinkimais. Taigi tauta tarė žodį ir dabar galės patylėti vėl ketverius metus.
 
Mano favoritas Liberalų Sąjūdis bent jau į penketuką pateko! Žodžiu, būsiu akylas ketverius metus ir kaskart ateisiu ir priminsiu Jums, ką durnoji Darbo Partija pažadėjo, su malonumu lenksiu pirštus ir priminsiu kiekvieną Viktoro pažadą, kurio jis tikrai – kertu lažybų! – neįvykdys. 

Kitas cirkas – Visagino Atominė Elektrinė ir referendumas, kurio rezultatai irgi gražūs – daugiau nei 64 procentų žmonių pasakė, kad yra prieš šią energetiką ir aš jiems šįkart pritariu, tačiau kam tas referendumas ir cirkas, kai sutartys jau beveik pasirašytos, planai sudaryti, japonai finansuotojai rasti – ką dabar referendumas duos, jei tauta pasakė ne, tačiau statybos vis tiek vyks (argi?)? Jos likimas dabar iš vis nebeaiškus. Šventas Jėzau, tokie chaosai, nesąmonės ir kiti juodi baisumai teigia tik vieną – demokratijos nėra ir niekada jos nebuvo. Iliuzija. Rinkimai irgi iliuzija. Opozicija ateina į valdžią ir laikykitės, nes cirkas privalo tęsti, tačiau ir tie patys Seimai yra tik „makiažas“, vis tiek viena valdžia slepiasi už Seimo, kuri nekinta, tai iš esmės ne tiek ir svarbu, kad ten Seime sėdi, jie tokie patys bejėgiai kūdikiai kaip ir mes – tai yra teigusi ir Seimo pirmininkė Irena Degutienė, kuri niekaip negali suprasti, kodėl lietuviai emigruoja, bet šią kadenciją, manau, pagaliau supras. Laikykitės, rusiška meška atvažiavo į cirką – Viktorai Uzpaskich‘ai, vai, parodyk, kaip Jurgelis daro. 


Jūsų Maištinga Siela

1 komentaras: