2013 m. sausio 13 d., sekmadienis

Martynas Kavaliauskas apsinuogino - na ir kas?




Sveiki visi,

Nutariau šiek tiek paįvairinti savo saituką įvairiais pastebėjimais, kurie gali pasirodyti šmaikštūs ir nelabai. Šiaip „X –faktoriaus“ lietuviškai nelabai laukiu, tačiau, kaskart įlindęs į „Youtube“, pažiūriu finalininkų dainas, pasidžiaugdamas geru arba nelabai atlikimu. Ir man, tokiam iš tų, kurie visi žmonės yra daugiau ar mažiau gražūs, nepaisant lyties, galiu pasakyti, kad Martynas Kavaliauskas tikrai žavus jaunuolis – jeigu vyrukai tai neigia ir purtosi, norėdami atsikratyti įtartinos seksualinės orientacijos, žinokite, kad jie pavydi. O man negaila pasakyti, kad man gražus ir patrauklus tos pačios lyties atstovas.

Štai „Delfije“ aptikau jo apnuogintas nuotraukas, kurias žurnaliūgos išsigraibė iš jo asmeninio Facebook‘o, kartu įspirdami naujam atlikėjui, kad šis dabar yra viešas asmuo ir bus nuolatos sekamas, tad vertėtų nepamiršti, kad kartais reikia pasisaugoti, bet šiuo atveju, saugotis nėra ko.

Šlykštūs tik liaudies komentarai, kurie mane kaskart vis stebina. Pasirodžius šioms Martyno Kavaliausko nuotraukoms, visi suskubo putoti, kad jis pasikėlęs, kad darosi reklamą, kad reklamuoja triusikus, kad jo mažos genitalijos, kad gėjus, pamaiva ir velniai žino kas. Toks didžiulis pavydo, kito populiarumo ir sėkmės nenorėjimas įvertinti daro iš Lietuvos kaimą – pačia prasčiausia šio žodžio reikšme. Tik savame kaime pranašu nebūsi – žinau pats iš savo patirties, kad sava aplinka karalių nekelia, bet negi visa Lietuva tokia? Na baisu, žmonės. 

Puritoniškumo aukštinimas – štai kas mane nustebino iš piliečių reakcijos. Jie bandė sugėdinti M. Kavaliauską, lyg šis būtų padaręs kažką blogo. Nieko nepadarė. Negi Jums irgi nuogas ar pusnuogis kūnas asocijuojasi su gėda ir dabitiškumu? Pardon, man juokingos toks kvaištelėjusios reakcijos, kurios pasako ne apie Kavaliauską, bet apie pačius komentatorius, jų nykius gyvenimus, suvaržytus perdėm veidmainiško šventeiviškumo – lyg jie patys nesimylėtų, nesifotografuotų savo asmeniškiems poreikiams, nesimasturbuotų, netikrintų bicepsų ar celiulito prieš veidrodį. O čia puikiai jaunas žmogus išsilaikęs, paviešino savo draugams pakankamai estetiškas nuotraukas, ne kokia iš vakarėlių su vėmalų likučiais ant marškinėlių, kas šiandien darosi populiaru. Kodėl niekas Rūtai Meilutytei nieko neprikišo, kai ji su maudymosi kostiumu ir draugais prie jūros paviešino savo nuotraukas? Pramogų pasaulio žmonės ir menininkai apskritai viešojoje erdvėje yra per daug drabstomi, per daug menkinami ir niekinami, todėl ryškėja paprasta tendencija – jeigu populiarus, vadinasi, blogas, o liaudis ir linksi galvomis, lyg kiauliaganys varytų kiaulių bandą į naują gardą.

Man asmeniškai gal Martyno Kavaliausko balsas ir tembras nėra kažkuo išskirtinis ir tikiu, kad jam grožio nepakaks laimėti šio projekto – bent norėtųsi tuo tikėti, tačiau, žmonės, nustokite save žeminti kvailomis reakcijomis, lyg žmogaus išknistos ar šiaip atsiųstos foto į spaudą prilygtų pornografinio filmo rodymams vaikų darželiuose – neturi kur dėti pagiežos – padaužykite kumščiu į sieną. Susiimkite, nes jau dvokiate srutomis. O šiaip sėkmės Martynui – patikėk, nesi jau toks baisus visiems, kaip Tave piešia internautai.


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą