2013 m. sausio 28 d., pirmadienis

Šios dienos daina: Alicia Keys "Girl On Fire"



Sveiki visi,

Šiandien noriu pristatyti ir pasidalinti viena klausomiausių paskutinių mėnesių dainų – tai amerikiečių atlikėjos Alicia Keys hitą „Girl On Fire“, kuris pasirodė 2012 rugsėjo 4 dieną ir iškart sukėlė nemažai kalbų ir kritikų liaupsių. Video klipas startavo spalio 19 dieną ir nors man klipas gražus, bet kažkiek keistokas, toks mielas savo keistume, ypač ta scena, kai ji su dukra ir mama laužo šparagus... Iš esmės tai pirmas singlas iš tuo pačiu pavadinimo penktojo studijinio aktorės ir dainininkės albumo.

Na, išties ši daina sulaukė ne vienos versijos ir netgi duetu su hip – hopo atlikėja Nicki Minaj. Mane asmeniškai daina ne iš pat pradžių sužavėjo, bet nuolat klausantis ir išgirstant iš aplinkos, pagavau save klausantis ir niūniuojant, tada supratau, jog įsimylėjau šią dainą! Po man labai patikusios Acilia Keys baladės „No One“, maniau, kad atlikėja pasiekė savo viršūnių ir viršūnę ir geresnio gabalo savo karjeroje nebepateiks mano asmeninėms ausims, bet, regis, suklydau. Pianu ir gyvai nuolatos dainuojanti savo dainas atlikėja ir vėl mane maloniai nustebino! Dar labiau nustebino jos gyvi pasirodymai su nenuobodžiomis ir vis kitokiomis interpretacijomis bei tai, kaip tiko ši daina P!ink atlikėjai, praėjusiais metais taip pat sugrįžusiai į didžiąją sceną. „Girl On Fire“ vertinčiau kaip įtaigią, melodingą, didingą, įdomią baladę, kurią ne kiekviena Garliavos kumelaitė subaubtų. Labai patinka šis kūrinys, kuris būtinai turi būti mano playlist‘e. 

Vidutinio tempo R and B bei Hip-hopo baladė savo tėvynėje taip ir netapo numeriu vienu, tačiau pasiekė pakankamai gerų įvertinimų, buvo pripažinta tarptautinėje arenoje. Na, o numeris vienas tapo Austrijoje, Slovakijoje, Pietų Korėjoje. Australijoje pagal pardavimus – dukart platininis singlas, auksinis – Belgijoje, Vokietijoje, Italijoje, Olandijoje, Naujojoje Zelandijoje bei Šveicarijoje. 

Video klipas:


Pink gyvai atlieka „Girl On Fire“:


Alicia Keys atlieka kūrinį gyvai:


Mūsų lietuvaitė Giedrė, dalyvaudama „X Faktoriuje“ gyvai taip pat dainavo „Girl On Fire“, sakyčiau, visai neblogai. 


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą