2016 m. birželio 23 d., ketvirtadienis

Šios dienos daina: Twenty One Pilots "Stressed Out"




Sveiki,

Šiandien noriu pasidalyti tikriausiai daugeliui girtėtą hip-hop‘o muzikos grupės Twenty One Pilots hitą „Stressed Out“, kuris susilaukė itin didelės sėkmės visame pasaulyje. Tiesą sakant, nesu joks hip-hop‘o muzikos mėgėjas, tiesiog kažkaip daina supopsinta ir labiau tinkanti masėms nei grynasis hip-hop‘as.

Jauna alternatyviosios muzikos vaikinų grupė susikūrė 2009 metais. Per savo veiklos gyvavimo metus ji išleido jau 4 muzikinius albumus. Du paskutinieji išplaukė į tarptautinius vandenius ir tapo komerciškai sėkmingi, ypač paskutinis albumas, išleistas 2015 metais. Daina „Stressed Out“ be jokios abejonės yra pati sėkmingaiusia grupės daina, sulaukusi YouTube kanale per 400 milijonų peržiūros ir artėja prie pusės milijardo. Daina išties tapo žinoma ir atrado savo klausytoją, singlas vien JAV-ose tapo triskart platininis ir buvo parduota per 3 milijonus kopijų. Kanadoje, Lenkijoje – triskart platininis, Australijoje – dukart platininis ir t. t. Geri pardavimai grupei garantavo populiarumą. Visai neseniai grupė pristatė naują kūrinį, skirtą naujam „Tarzano“ filmo garso takeliui.

„Stressed Out“ pasakojanti daina apie sunkų perėjimą nuo vaikystės prie paauglystės. Pop muzikos ir hip-hopo dermė išties lengvai įsimenanti ir melodinga. Yra ir daugiau kūrinių, kurie tokiomis dermėmis pasiekė išties stulbinantį populiarumą, tereikia prisiminti 1995 metais pasirodžiusį hitą Coolio „Gangster‘s Paradise“. Man asmeniškai „Stressed Out“ tapo kelionės mašinoje atrastu kūriniu, kuris primena įsimintinas išvykas ir nuo šiol, kur tik išgirsiu šį hitą, prisiminsiu šią kelionę. O kaip Jums šis kūrinys? Pasiklausykime ir pasižiūrėkime vaizdo klipą:


Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą