2020 m. kovo 12 d., ketvirtadienis

Filmas: "Kosminė paslaptis" / "The Cosmic Secret"



Sveiki, skaitytojai,

Prieš metus matytas filmas „Virš paslapties“ arba „Virš didybės“ (2018) apie Žemės planetoje vykdomas sąmokslo teorijas, kitos rasės, reptilijų ir jų hibridų formas, apie slaptas bazes po žeme ir tikrus žmonių liudijimus, kuriuos oficialiai bandoma sumenkinti valdžios, man asmeniškai padarė didelį įspūdį, kadangi patvirtino tą informaciją, kuri dešimtį metų vienokiais ar kitokiais kanalais ateidavo pas mane. Naujausias tų pačių kūrėjų filmas vadinasi „Kosminė paslaptis“ (angl. The Cosmic Secret) (2019), kurį išvertė ir patalpino Donatas Banaitis.

Šiame Corey Gode, Roger R. Richards ir David Wilcock dokumentiniame filme, kurį tikrai priims ne kiekvienas, o dažnas skeptikas numos ranka, nors tai, tiesą sakant, nesvarbu, kadangi filmas daro milžinišką tiesos pliūpsnį apie mūsų dirbtinai sukurtą pasaulį ant melo pamatų tiems, kuriems reikia kelti sąmoningumo lygį. Kiekvienas tikriausiai savo tiesą atsirenka pats. Vieniems tai „neginčytini“ moksliniai faktai, pagrįsti išgalvota evoliucijos teorija, o kitiems, sakyčiau, prabundantys ir suprantantys, kaip veikia Didžioji Sąmonė ir gyvenimas formomis joje, suvoks, jog šis filmas yra nepaprasta mūsų realybės dėlionė, kuriame yra net labai daug tiesos. Juk iš esmės mes gyvename kaip filme „Trumeno šou“, tik sunku tuo patikėti, kad kino filmai leidžia tai pamatyti iš šalies, nes tai baisi paslaptis, bet... Duok atsakymą kaip žaidimą ir žmonės nepatikės, kai reikės suvokti tikrąją tiesą.

Filmas kviečia pažvelgti šįkart į mūsų galaktikos sandarą, tiksliau į tarpžvaigždines ateivių rases, suvokti žmogaus atsiradimo tikrąją evoliuciją, tvirtinant daugybės žmonių, galinčių prisiminti ne tik praėjusius gyvenimus, bet ir regėti praeities įvykius iš dabarties – jų regėjimai sutampa, kaip sutampa ir archeologiniai pavyzdžiai, liudijantys visiškai kitokią žmonijos raidą, nei manėme iki šiol. Tai ne filmas apie plokščiažemininkus, tai kur kas daugiau. Tai, kas mano supratimu, atitolina nuo mums suinstaliuoto siauro mokslo, mums nupiešto istorijos vadovėlio...

Filmas prasideda Saulės sistemos susiformavimu, kuris neatitiktų astrofizikų teorijos. Didelė civilizacija anksčiau egzistavusi Marse, kuri sunyko ir persikėlė į dirbtinį Mėnulį ir priartėjo prie Žemės. Kaip susikūrė tikrasis žmogaus hibridinis DNR, kaip atsirado Atlantida ir kam buvo pastatytos piramidės ne tik Žemėje, bet ir kitose Saulės sistemos planetose... Galėčiau visa tai priimti kaip mokslinės fantastikos žanrą, tačiau paklausęs tam tikrų regresinės hipnozės įrašų (jų pilna YouTubėje lietuvių kalba!), galima nesunkia susieti su visu dokumentinio filmo turiniu apie civilizacijų ciklus ir nuolat besikeičiančią dirbtiniu būdu Saulės sistemą.

Galiausiai filmas pamažu gręžiasi nuo materinės struktūros prie žmogaus dvasinės evoliucijos, susijusių su dažniais ir vibracijomis, sąmoningumu, dalelėmis, sklindančiomis per kosmosą. Apie pakylėjimą ir pabudimą jau prirašyta daug straipsnių, apie tai kalba net Kristus, tačiau iki tol realių įrodymų neturėjome, filmas visgi kreipia ne į panikos ir baimės pandemiją, bet į žmogaus gelmes, nes būtent nuo vidinio dažnio priklauso Žemės ir žmonijos ateitis.

Tiesa, man sunku suvokti žmogų, žiūrintį šį filmą, kuris absoliučiai nėra rinkęs informacijos ir nėra susidūręs su dvasiniais ieškojimais ir praktikomis. Filmas gali pasirodyti „pačiuožęs“, kažkokia konspiracija, bet esmė tokia, kad viskas yra priešingai – jis demaskuoja konspiracijas ir praplečia žmogaus sąmonę. Manau, tai labai svarbu ir, manau, nereikia nusiminti, kad daliai žmonių šioji informacija tiesiog nepasieks, o jeigu ir pasieks, surezonuos ne visiems.

Visgi dalijuosi lietuviškai įgarsintu filmu. Gero žiūrėjimo!

Mano įvertinimas: 10/10
IMDb:7.2

Video, filmas lietuviškai „Kosminė paslaptis“ (The Cosmic Secrets)


Jūsų Maištinga Siela

2 komentarai:

  1. Aš niekada netikėjau magija ar rašyba, bet gyvenimo situacijos privertė mane kreiptis į rašytoją, vadinamą dr. Ajayi, mano 12 metų vedybos vyko sklandžiai, kol mano vyras pradėjo moteriškėti ir girtis, toks jo elgesys suardė šeimą, aš ieškojau pagalbos visur, bet visos mano pastangos nesukėlė jokio gero rezultato, mes net kreipėmės į specialistą, kad visos pastangos būtų švaistomos, jis elgėsi kaip sulaikytas žmogus, pirmadienio popietę per pietus išgirdau dvi moteris kalbant apie burtą. ratukas ir kaip jis padėjo vienam iš jų atgauti taiką jos namuose, po jų diskusijos aš kreipiausi į ponią ir paaiškinau jai savo situaciją, o ji man davė rašybos raštvedžio Dr. Ajayi kontaktus, aš parašiau rašybos ratuką savo „Whatsapp“ numeris: +2347084887094, aš jam paaiškinau ir jis man liepė nesijaudinti, kad po trijų dienų aš pradėsiu patirti taiką mano namuose, tačiau norėdamas tai pasiekti, jis taip pat papasakojo keletą dalykų, kuriuos turiu padaryti. redagavo rašytojas dr. Ajayi ir, kaip pažadėjo jis, viskas apsivertė, mano vyras dabar rūpinasi namuose esančiais daiktais ir uždengia visa tai, ką įgijo paaukštinęs savo darbo vietoje. Jei jums reikia rašybos paslaugų, kad susigrąžintumėte meilužį ar iškiltų kokių nors gyvenimo problemų, susisiekite su Dr. Ajayi „Viber / Whatsapp“ telefonu: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš čia noriu padėkoti dr. Ajayi už mano santykių išsaugojimą. Su vaikinu draugauju jau ketverius metus, jam 39 ir 32 metai. Mano vaikinas visada buvo toks rūpestingas ir meilus, jis supažindino mane su visais savo šeimos nariais ir draugais kaip savo sužadėtinę po to, kai mes susižadėjome prieš kelis mėnesius. Mes jau buvome nustatę savo vestuvių datą, kol mano svajonės staiga virto košmaru. Vos kelios savaitės iki mūsų vestuvių pasikeitė mano sužadėtinė, tiek, kiek jis pasakė, kad daugiau nebesidomi santykiais vien dėl to, kad buvo pavargęs nuo manęs, aš žinojau, kad tai įvyko dėl jo buvusios merginos, kuri maldavo jį atvykti Visą tą laiką atgal, bet jis sakė, kad nesiruošia patekti į jos spąstus, tačiau kai jis pasakė, kad viskas baigėsi, žinojau, kad ji yra priežastis. Visą naktį ir dieną verkiau, prašydamas grįžti, nes mes jau sutvarkėme savo vestuves, tačiau jis atsisakė, kol neišgirdau apie dr. Ajayi burtų žinovą, susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, kad jis ką nors išmes. burtai, o mano sužadėtinė grįš po 3 dienų. Po kelių dienų, kai pažadėjo dr. Ajayi, mano sužadėtinė buvo mano vietoje, maldaudama mane ant kelių, kad atleistų, kad gailisi ir nežino, kas jį užklupo ... Ačiū dr. Ajayi už mano santykių išsaugojimą, mes susituokėme prieš kelias dienas. Jei jums reikia rašybos raštvedžio bet kokiam rašybos darbui, susisiekite su galingu dvasiniu žmogumi dr. Ajayi, adresu Viber / Whtasapp: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti