2011 m. spalio 16 d., sekmadienis

Filmas: "Kung Fu Panda 2"

Sveiki visi,

Šiandien noriu pristatyti kino filmą „Kung Fu Panda 2“. Vieną vakarą nusprendžiau save labai smagiai nudžiuginti ir parsisiunčiau šį filmą. Sakau, noriu tikrai nuoširdžiai pasijuokti, nes buvau prieš keletą metų matęs pirmąją dalį ir tikrai juokiausi. Na, taip, tikrai juokiausi, bent jau tiek save pamenu. Teko nusivilti pamačius antrąją šios pandos dalį, ji labiau graudi, nei juokinga. Vaikystės traumos, tėvų netektis ir rimtas ryžtas išvaduoti Kiniją nuo keršto ugnimi užsidegusio povo, kuris taip pat turėjo problemų su savo tėvais... Šįkart labai jau psichologizuotas, labiau didaktinis ir visoks kitoks pasirodė filmas.

Įsivaizduoju, kad tiems, kuriems patiko pirmoji dalis ir dėl to žiūrėjo antrąją, turėtų kažkiek nusivilti. Juoko dozės šįkart negavau jokios. Kelios scenos, kai bėga, kovoja ir mušasi, ir tos pačios nejuokingos, juk skauda „mažai pandutei“ ten plėšiant stogo čerpes, ryjant priešininkus pasilindus po kinietišku gatviniu drakonu... Nežinau, nesužavėjo. Pasigedau pirmojoje dalyje užsilikusios kvailos, neveiklios, daug ryjančios ir nieko nesuprantančios pandos. Kvailumas ir nepaprastumas tąkart tikrai žavėjo. Šią dalį vertinčiau per daug rimtą, nors galbūt kai kam labai tiks ir patiks. Man asmeniškai, kai norėjau „kažko panašaus į pirmą“ dalį, buvo šioks toks smūgis, tačiau vis tiek žiūrėti nėra blogai, nes vis tiek „Kung Fu Panda 2“ turi savo savotiško žavesio, tačiau...

Ką galėčiau patarti? Atsargiai tiems vertinti filmą, kuriems patiko pirmoji dalis, nes žiūrint su perdėtu entuziazmu galima rimtai nusivilti. Žiūrėkit šiek tiek kritiškai, tai ir nusivylimo lygis bus mažesnis. Gero filmo!

Įvertinimas: 7.1/10

Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą