2011 m. spalio 23 d., sekmadienis

Kaip pakeisti save ir pasaulį?

Sveiki visi,

Skubu pasidalyti įdomia informacija apie mus pačius ir visą žmoniją. Aišku, skeptikai gali lapnoti ir burbuliuoti kiek nori, tačiau šįkart t.y. straipsnis su moksliniais argumentais, atliktais eksperimentais ir naujais atradimais. Kai kuriuos iš jų jau esu girdėjęs ir matęs. Sunku tikriausiai žmonėms individualistas suvokti, jog kiekvienas mes esame energetiškai surišti, tačiau nebėgdami, o priimdami žinojimą mes galime padaryti save ir kitus daug laimingesniais. Pridedu straipsnį iš http://atsibudimas.ucoz.com/news/jus_galite_pakeisti_pasauli_tai_lengva_kaip/2011-10-20-216 :

Pirmas bandymas buvo pravestas rusų fiziko Vladimiro Poponino, 1990 metų pradžioje.(http://twm.co.nz/DNAPhantom.htm) Jis atvyko į JAV kad baigti bandymų seriją. Poponinas norėjo ištyrinėti ryšį tarp žmogiškos DNR ir medžiagos, iš kurios sudarytas mūsų pasaulis. Maži energijos paketai, kuriuos mes vadiname, mažosios dalelės, jei norite taip galvoti. Taigi, eksperimentas prasideda nuo to, kad ėmė stiklinį vamzdį , ištraukė iš jo visą orą, sudarydami tai, ką mes dabar vadiname vakuumu, pasiekdami tai, kad vamzdyje nieko neliktų. Tačiau mes žinome, kad ten vis dėlto kažkas tai lieka. Tai tokios šviesos dalelės.

Taigi, Poponinas nustatė jas, matavo tas dalelytes, kad pamatyti kaip jos pasiskirsto. Ar skraido jos vamzdžio viduje, ar susikaupia jo dugne, ar kas su jomis vyksta? To eksperimento rezultatai nebuvo netikėti. Todėl kad mažosios šviesos dalelės fotonai, buvo išsimėtę pilnumoj. To ir buvo tikėtasi. Sekanti eksperimento dalis tampa labai netgi įdomi. Todėl kad jie patalpino į tą vamzdį keletą žmogaus DNR. Kada pakartotinai ištyrė fotonus, pasirodo kad žmogaus DNR privertė fotonus suformuoti liniją. DNR tiesiogiai paveikė materiją, iš kurios sudarytas mūsų pasaulis.

Tai, apie ką kalbėjo senovės dvasinės tradicijos. Kad kažkas yra mūsų viduje, veikiantis išorinį pasaulį aplink mus.

Antras eksperimentas – neįtikėtinas. Tai karinis eksperimentas.(http://www.forwellness.ca/articles/experiment-2.aspx )Ką jie iš esmės padarė – paėmė keletą žmogaus DNR, keletą, tepinių iš burnos ertmės vieno iš savanorių. Patalpino tą DNR į įrenginį, kuris galėjo leisti jos įtaką tik toje vienoje pastato patalpoje, kol donoras, kuris ir davė tą DNR buvo kitame kambaryje, tame pačiame pastate.

Ką jie padarė, tai privertė savanorį daryti tai, ką jie vadina emocine stimuliacija, galinčią atvesti prie tikros emocinės reakcijos, ar džiaugsmo ar baimės, pykčio vienoje pastato dalyje. Jie matuodavo DNR, kad pastebėti, kaip ji reaguoja į žmogaus donoro emocijas. Kam visa tai? Iš vienos pusės, vakarų fizikoje, arba pagal ją, nėra absoliučiai nieko patvirtinančio, kad DNR lieka surišta su donoru. O iš kitos pusės, jie atlieka šiuos eksperimentus. Ir tai, ką jie aptiko, buvo visai priešinga. Jie pastebėjo, kad kada pas donorą buvo emociniai pikai ir kritimai viename kambaryje, DNR turėjo savo emocianalius pikus ir kritimus kitame kambaryje, vienu ir tuo pat metu.

Trečias bandymas buvo atliktas 1990 metais Širdie instituto. "Institute of Heart Math".(http://www.heartmath.com/) Organizacija įkurta šiaurės Kalifornijoje, užsiimanti žmogaus širdies, kuri yra žymiai daugiau nei paprastas siurblys varinėjantis kraują, tyrinėjimais. Nors mūsų širdys daro būtent tai, bet tai tik viena ir ne pati svarbiausia jos funkcijų. Jie nustatė kad mūsų širdys – stiprūs elektromagnetiniai laukai mūsų kūnuose, ir elektromagnetiniai laukai, kurie sudaromi mūsų širdies, daro poveikį esantį toliau mūsų supratimo ribų.

Taigi jie atliko bandymą,(http://appreciativeinquiry.case.edu/practice/organizationDetail.cfm?coid=852&sector=32) kad tiksliai išbandyti šią teoriją. Nieko nuostabaus kad jie paėmė keletą DNR, jas izoliavo ir paprašė žmonių, kurie buvo specialiai apmokyti, kad jausti tai, ką jie vadina suprantamomis, labiau aiškiomis emocijomis, meilės, pagarbos, užuojautos, pykčio, neapykantos. Jie galėjo jausti tas emocijas pagal reikalavimą. Pagal tai, kaip žmonės jautė tas emocijas, matavo kaip į tai reaguoja DNR. Aptiko, kad meilės, pagarbos, atleidimo užuojautos būsenoje, DNR tapdavo neįtikėtinai atsipalaidavusi.

Buvo ir visiškai atvirkštinis efektas, esant neapykantai, pykčiui, pavydui, DNR susitraukdavo į mažyti mazgelį.

Visi trys eksperimentai buvo įdomūs, kaip kiekvienas atskiras. Kada jūs sujungiate atskirus bandymus, tampa daugiau nei įdomu, jie pradeda pasakoti ištisą istoriją. Ji panaši į šią. Pirmu eksperimentu V.Popovinas pasakė, kad DNR mūsų kūne, daro tiesioginę įtaką mus supančiam pasauliui, fizinei materijai, iš kurios sudarytas mūsų pasaulis, energetiniame lygyje. Paskutinis eksperimentas parodė, kad žmogaus emocijos turi savybę keisti DNR, kas daro įtaką mus supančiam pasauliui. Ir antras eksperimentas, atliktas JAV kariuomenės, parodo, kad jeigu mes tame pačiame pastate arba atstumu 400 metrų, poveikis toks pat. Mes nesurišti nei su laiku, nei erdve. Nekelianti abejonių aplinkybė, kad bandymo rezultatai kalba tiksliai tai – kad jūs ir aš turime jėgą savo kūnų viduje, kuri nesiriša su fizikos dėsniais, ta prasme, kokia mes šiandien tai suprantame.

Senovės tradicijos ne tik kad pripažino tą ryšį, jie kviečia žengti žingsnį į priekį, jie palieka tikslias instrukcijas, kalbant priimtinais mūsų gyvenime terminais. 1980 pabaigoje aš buvau inžinierius, dirbęs gynybai, aerokosminėje korporacijoje. Aš pradėjau tyrinėti tas koncepcijas kaip inžinierius, stebintis pasaulį aplink save, kad suprasti istoriją tų, kurie buvo čia iki mūsų.

Tokie pamąstymai atvedė mane į pačias nuostabiausias pasaulio vietas. Nuo Egipto šventyklų prie Bolivijos ir Peru Andų, į Indiją, Nepalą, Tibetą. Per amerikietišką dykumą pietvakariuose. Ieškant informacijos ir raktų, kurie galėtų padėti suprasti, kaip mes surišti su pasauliu ir kaip mes galime panaudoti tą jausmų jėgą, tą jėgą kuri kalba taikos kalba aplink mus.

Tai būtent tai, ką aprašo mums Tibeto vienuolis. Jis aprašo maldos būdą, paremtą pojūčiais. Jis pasakė: Mes turime jaustis taip, tarsi malda jau gavo atsakymą. Ir su tokiu jausmu mes kreipiamės į kūrimo jėgas. Duodami jai galimybę mums atsakyti. Duodame galimybę tam laukui, kvantinei hologramai, Dieviškam protui, atsakyti mums tuo pačiu, ką mes jaučiame savo širdžių viduje. Taigi melstis ir jausti bejėgiškumą toje situacijoje – Dieve, prašau, tegul būna taika visame pasaulyje – beprasmiška, geriau panaudoti tokį maldos būdą, kuris kviečia mus pajusti, kad mes dalyvaujame tame procese.

1972 metais 24 JAV miestai buvo panaudoti tokiam eksperimentui, kur žmones mokė jausti taikumą, ypatingu būdu. Po to juos strategiškai talpino į tuos miestus. Kiekvienas miestas turėjo 10 000 gyventojų. Visa tai dokumentuota gerai žinomuose tyrimuose TM (Transcendental Meditatio Studies, http://www.tm.org/research-on-meditation) kurie buvo vykdomi septyniasdešimtųjų pradžioje. Įvyko tai, kai žmonės jautė taikumą, toje bendrijoje aplink juos, per tą laiką, už pastato sienų, kur vyko tas eksperimentas, bendruomenė išbandė statistiškai sumažėjusį nusikalstamumą. Žiaurius poelgis prieš žmones, nelaimingi atsitikimai kelyje. Kai kuriuose miestuose, kaip Čikagoje, kur yra fondo birža, kainų lygis išaugo, tačiau taika išliko. Ir kada jie baigė savo maldas, visa ta statistika grįžo į savo prieš tai buvusią vietą. Jie kartojo tai iš naujo, dar ir dar.

Visa tai visiškai tiksliai, kaip mes dabar žinome, kad statistikams pavyko nustatyti tikslų žmonių skaičių, kuris reikalingas, kad duoti startą tokiam efektui. Taigi pasidalinu formule. Efekto pradžia pastebima, kada dalyvauja atitinkamas žmonių kiekis. Tai minimalus skaičius, kvadratinė šaknis iš vieno procento visų gyventojų, kuriuos norima paveikti (√1%)

Taigi, ką tai reiškia? Jeigu pas jus yra miestas, pavyzdžiui su milijonu gyventojų, jus imate vieną procentą nuo milijono, o po to ištraukiate iš to skaičiaus kvadratinę šaknį. Gautas skaičius sako jums, kiek būtent žmonių reikia efekto pradžiai. Akivaizdu, kuo žmonių dalyvaus daugiau, tuo efektas bus stipresnis. Miestui su milijonu gyventojų tas skaičius tik šimtas. Pasaulyje šeši milijardai žmonių, kvadratinė šaknis iš vieno procento nuo šešių milijardų sudaro tik 8 tūkstančius žmonių.

Pas mane buvo galimybė per tą laiką pamatyti keletą dokumentinių filmų, apie 7,5 centimetrų vėžio auglį skydliaukėje pas moterį, kuriai pagal vakarų matus, buvo diagnozuotas kaip neišgydomas. Kaip paskutinio šiaudo griebdamasi, ji papuolė į Ligoninę be vaistų Bežinge, Kinijoj (http://www.chilel.com/WhatIsChilelQigong/hospital.htm) dabar Kinijos vyriausybės uždaryta.

Taigi video filme parodoma moteris, gulinti ligoninės palatoje. Ji pilnumoje sąmonėje, viską supranta ir tiki procesu, kuris turi su ja įvykti. Prieš ją randasi laborantas, kuris pravaro ultragarso bangas žemutine jos pilvo dalimi, ką galime stebėti dvigubame televizoriaus ekrane. Kairėje ekrano pusėje jie daro nuotraukas, kadrai fiksuojami laiko tarpais. Taigi ką stebime. Jos būseną atitinkamomis laiko atkarpomis. Dešinėje matome realų laiką ir tris atlikėjus, stovinčius už jos. Dirbančius su energija jos kūne ir pojūčiu savo kūne.

Jie pradeda monotoniškai dainuoti žodį, kuris kaip jie pieš tai sutiko, sustiprina jiems jausmą, kad ji jau pagijusi. Priedainis praktiškai skelbia "Jau pasveikai”. Priklausomai nuo to kaip pas juos auga tas pojūtis ir kaip jie taria tuos žodžius patys savyje, televizoriaus ekrane mes galime matyti realiame laike kaip dingsta tas vėžio auglys, mažiau nei per tris minutes. Tai visai ne pagreitintas filmavimas. Tai iš tikro įvyko mažiau nei per tris minutes. Jos kūnas sureagavo į atlikėjų pojūčius, kurie buvo apmokyti tokio pobūdžio pojūčiams. Jie nesakė, "Vėžys blogas turi išeiti”. Jie tik jautė kad moteris sveika.

Pas mane buvo galimybė pakalbėti su vyru Liuku Čianu (http://www.chilel.com/WhatIsChilelQigong/luke_chan.htm) kuris nufilmavo šį filmą. Aš uždaviau jam klausymą. "Kas jeigu tų atlikėjų ten nebūtų buvę, ar galėjo pati moteris tai padaryti, ar gali tai atlikti kiekvienas iš mūsų?” Jis pasakė: " Gregai, pagal visa tikimybes ji galbūt galėjo padaryti ir pati. Tačiau, yra kai kas mumyse tai, ką mes jaučiame savyje labiau stipresniais ir galingais, jei mus palaiko kiti tuose dalykuose, kuriais mes tikime, tuose dalykuose kuriuos mes pasirenkame atlikti.

Dar labiau naujesni tyrimai buvo atlikti mokslininko Masaru Emoto,(http://www.masaru-emoto.net/) žmogiškų emocijų, jausmų ir vandens lašų srityje. Jie parodė, kad ryšys dar labiau daugiareikšmis. Atsitiko taip, kad tie mokslininkai, tas ypatingas tyrinėjimų projektas, aptiko, kad vandens lašai 70% sudaro mūsų pasaulį, 70% sudaro mūsų kūno, kad tie patys lašeliai reaguoja į žmogiškas emocijas, jaučiamas kūne ar užrašytos ant etiketės, kurios patalpintos ant kolbų su vandeniu. Į tyrinėtojo emocijas. Vėliau kolbos buvo užšaldytos atitinkamam laiko periodui ir kai pradėjo tirpti, jos kristalizavosi. Kristalai atskleidė istorijas to, kas vyko su emocijomis.

Tai puikus, patvirtinantis pavyzdys, kad kiekvienas iš mūsų turi galimybę dalyvauti. Ne tam, kad kontroliuoti ar manipuliuoti, bet paprastai dalyvauti mūsų pasaulio įvykiuose, mūsų gyvenimų įvykiuose, mūsų šeimų, mūsų visuomenių ir mūsų kūnų, per laukus, surištus su visa kūrinija.

Brangūs šio puslapio skaitytojai!

Mes gyvename puikioje planetoje. Čia tiek daug meilės ir grožio. Bet jėgos, kurios valdo jomis, vyriausybės ir elitas, atrodo nenori elgtis teisingai. Motina Žemė gamina pakankamai, kad galėtų taikiai gyventi daugiau nei 10 milijardų gyventojų. Bet visi mūsų valdovai gali galvoti tik apie vieną, kaip išsaugoti savo valdžią, kurdami konfliktus ir karus. Priversdami mus už viską mokėti vis daugiau ir daugiau. Per juodąsias brolijas ir slaptas operacijas jie ignoruoja žmonių valią. Jie bando laikyti mus priklausomybės ir baimės būsenoje, per masines informacijos priemones, kurias jie kontroliuoja.

Ar neatėjo laikas permainoms? Ar neatėjo laikas, kad MES spręstume kaip toliau judės mūsų planeta? Tai lengviau, nei jūs galvojate. Yra toks fizikos dėsnis ir gal jūs apie jį girdėjote, kuris tiksliai tinka šios senos paradigmos sunaikinimui, tos senos išsinešiojusios sistemos, kur krūvelė turtuolių kontroliuoja mus visus. Dėsnis pavadintas Traukos Dėsniu. Jis skelbia, kad jeigu jūs susikoncentruojate į tai, ko norite iš tikro jaučiate tai savo širdyje, jūs pritraukiate tai prie savęs.

Šis būdas - per vizualizaciją. Kai jūs vizualizuojate kažką, ko jūs norite, jūs jaučiate džiaugsmą, TARSI TAI JAU ĮVYKO, tai savaime įvyks.

Jūs tai galite pritaikyti savo asmeniniame gyvenime, bet taip pat dėl didelės naudos visai jūsų žmogiškai planetai. Kuo daugiau žmonių susikoncentruos ties tai, tuo stipresnė gaunasi energija. Energija, kuri siunčiama žmonių grupės, padidėja, tampa stipresnė priklausomai nuo žmonių kiekio. Negalvokite kad tai šiaip sau žodžiai, tai moksliškai įrodyta. (aukščiau šiame tekste).

Dabar yra daug vizualizuojančių ir medituojančių grupių. Už taiką visame pasaulyje, pavyzdžiui. Tačiau taikos vis tiek nėra, ar tai veikia? Jie tikisi kad taip. Problema tame, kad tik taiki energija daro savo darbą, tuo pat metu valdančios jėgos dirba priešinga kryptimi, viskas vėl grįžta atgal į savo vėžes. Kareiviams vėl duodami įsakymai, pakelti ginklus, kuriuos jie buvo sudėję, nusikalstamumas vėl auga nuo sunkių sąlygų kuriose randasi žmonės. Štai kodėl mums reikia susikoncentruoti į tai, kas niekada neduos atgalinės eigos. Niekada. IR TAI PROVERŽIS.

Nesijaudinkite dėl to, į ką jūs tiksliai fokusuojatės, energija protinga ir suras savo kelią. Kaip buvo rašyta aukščiau, kai žmonės vizualizuoja pasaulį, keičiasi nusikalstamumo lygis, skubūs greitosios iškvietimai ir tt. Energija žino kur eiti. Jeigu mes fokusuosimės į proveržį, ji ras silpnas vietas grandinėje, kuri vis dar laiko nušliaužiančią paradigmą. Ir ji nutrauks ją.

Susikoncentruokite į ką nors, kas iš tikro daro jus laimingais. Ir jauskite tai, tarsi tai jau įvyko. Ar tai Obama, skelbiantis apie prisipažinimą kad egzistuoja NSO, ar apie laisvą energiją, kuri tampa prieinama visuomenei, ar visos TV paskelbia teisybę apie rugsėjo 11 įvykius, ar dar ką nors svarbaus. Viskas veda prie vieno: tamsaus suvokimo pabaigos. Paprasčiausiai darykite pasirinkimą. Tas džiaugsmas, kuris bus įvykus proveržiui, yra žymiai svarbesnis. Vizualizuokite pavyzdžiui, karą ir alkį, klojantį kelią taikai ir klestėjimui visoje planetoje. Nusivylę vaikai gaunantys naują viltį. Stresas ir baimė kloja kelią džiaugsmui ir laikui jūsų mylimiems. Korumpuota politika ir neefektyvi medicina kloja kelią įkvėptiems lyderiams ir tikram išgijimui. Toksinis maistas ir naftos pramonė kloja kelią švariam maistui ir laisvai energijai. Visa tai JAU EGZISTUOJA mūsų planetoje, bet kol kas slopinama tamsos sistema. Štai kodėl mums reikalingas proveržis. Ir mes padarysime kad jis įvyktų.

Mes neįvardysime laiko ir datos visiems mums, mes prašome padaryti tai DABAR.

Nesvarbu kiek ilgai jūs tai darysite, pakanka ir penkių sekundžių. Svarbu kad jūs iš tikro pajustumėte džiaugsmą nuo to proveržio, tarsi jis jau įvyko. To pakanka kad įnešti jūsų mažą (bet Didelį) indėlį į kvantinius kelius, kurių dėka ir veikia Traukos Dėsnis. Kartu mes padarysime jį DIDŽIULE JĖGA, kuri pakeis šį pasaulį visam laikui, visų žmonių labui.

Prašau pradėkite. Jums tai reikia atlikti tik kartą. Palikite viską, ką jūs darote (gal būt skaitote) užmerkite savo akis. Įsivaizduokite kad jau skamba Paskutinės Naujienos apie tai, ko jūs taip ilgai laukėte ir pajauskite džiaugsmą, kokį jūs galėtumėte pajausti tuo momentu. Vizualizuokite tai...BŪTENT DABAR.

Štai taip, jums patiko? Jūsų balsas nuėjo į mūsų kolektyvinę sąmonę. Ačiu jums. Jūsų indėlis pridėtas prie galingos bangos keičiančios energijos paradigmą, kuri jau juda per planetą. Traukos Dėsnis užtikrins pilną įvykdymą.

Jei jūs jau vizualizavotės, dabar laikas atlikti antrą šio darbo svarbią dalį. Šis projektas veikia principu: „visi pažįsta vienas kitą". Jis skelbia, kad per šešiskart persiuntimą, jūs galite pasiekti kiekvieną žmogų šioje planetoje. Todėl mes prašome jūsų persiusti šį laišką KIEVIEMAN iš jūsų adresų knygos. Tokiu būdu mes galima sudaryti nesuskaičiuojamą Šviesos armiją, net per dieną.

Labai dėkojame už tai kad prisijungėte prie šios akcijos. Motina žemė ir visi mes, tie kurie trokšta taikos ir harmonijos dėkingi jums. Prašome persiuskite tą laišką toliau. Neatidėkite – dabar tas pats patogiausias momentas.

AČIU.

http://www.visualizedaily.com/

P.S. Dėkui Virgiui už informaciją.

Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą