2012 m. gegužės 8 d., antradienis

Mėgstamiausių kino filmų aktorių moterų sąrašas


Sveiki visi,

Taip jau būna, kad peržiūrėjus tiek filmų imi gręžiotis atgal ir pasižiūri į žmones, su kurių darbais praleidi laiką, gauni jų energetikos, spinduliuotės ir būvimo. Filmas jau tokia dėkinga meno šaka, kad ja galima mėgautis nė neišėjus iš namų, tad nutariau pasidairyti po įžymias aktores, kurių darbus visada malonu pasižiūrėti ir įvertinti. Prieš jus mano mėgstamiausių ir visada laukiamų aktorių tam tikras sąrašiukas, nereitinguotas.

Mėgstamiausių aktorių vyrų sąrašą rasite ČIA.


Amanda Seyfried – nepaprastai produktyvi aktorė, toks įspūdis, kad dirba kaip arklys, nes filmai su ja pasirodo vienas po kito. Nereikia nė sakyti, kad aktorė labai talentinga, graži ir... jauna. Labai gražių plaukų savininkė, natūrali blondinė pirmą kartą man į akį krito filme „Mama mia“, po to ją pamėgau dramoje „Kloja“ bei „Raudonkepuraitė“. Norisi tikėti, kad aktorė nepatrūks šitiek bedirbdama.



Milla Jovovich – vienas Lietuvos kritikas yra pasakė, kad iš Ukrainos kilusi amerikiečių aktorė visai nemoka vaidinti ir pavadino ją prasta. Nežinau, kaip kitiems, tačiau man ji nepaprastai žavi, savo šarmo aktorė, kuri turi dideles šviesias akis, bet neturi krūtinės, bet jos ir nereikia – mėgsta juokauti Milla interviu metu. Vienas geriausių jos darbų be abejonės yra Žanos d‘Arc vaidmuo Luko Besono filme, po kurio aktorė nebesiėmė jokių rimtesnių vaidmenų, išskyrus „Namas turkų gatvėje“ bei „Milijono vertas viešbutis“, po kurių aktorė ilgam dešimtmečiui pasinėrė į „Absoliutaus blogio“ epopėją ir tapo etatinė trilerių ir kovų prieš bloguosius zombius persona. Šiaip vis dar tikiuosi, kad Jovovich susigundys ir jai kas nors pasiūlys atlikti sunkų ir rimtą vaidmenį ir įrodys, kad geba vaidinti ne tik gudrias kekšes ir kovų menų specialistes, bet ir kažką dramatiško.



Cate Blanchett – ne tik „Žiedų valdovo“ aktorė, bet ir nepaprastai talentinga menininkė! Vienas įspūdingiausių jos vaidmenų man pasirodė filme „Skandalo užrašai“ – tai apie paauglio ir suaugusios motes meilės žaidimus. Aktorė taip pat pasirodė tokiuose nuostabiuose filmuose kaip „Babelis“, „Kava ir cigaretės“, „Keista Bendžemino Batoro istorija“, „Elžbieta. Aukso amžius“ ir kt., po tokių vaidmenų tiesiog neįmanoma ja nesižavėti.




Christina Ricci – tai viena labiausiai intriguojančiu Holivudo aktorių, kurios paauglystė garsėjo kaip ypač skandalinga, nes pastaroji be saiko vartojo alkoholį, gesino nuorūkas sau į rankas ir nuolat keldavo kaprizus filmavimo aikštelėse, bet Christina, regis, jau kadais išaugo iš maištingumo eros ir kuria puikiausius filmus ne tik banaliuose filmuose, bet ir rimtuose filmuose. Labiausiai įsiminė jos vaidmenys „Juodosios gyvatės dejonė“, „Prozako karta“, „Monstras“, „raitelis be galvos“, o šiuo metu labai laukiu pasirodant ir naujame filme „Mielas draugas“. Mažytė, didžiulėmis tamsiomis akimis, temperamentinga ir be saiko atsiduodanti savo vaidmenims, taip atsiliepia jos kolegos aktoriai.



Julianne Moore – viena mėgstamiausių aktorių, kuri dažniausiai pretenduoja tik į rimtą filmą. Įdomios išvaizdos, balso ir talento moteris, kurią pavadinčiau amžinai ryža Holivudo moteris. Ją pamėgau jau seniai, o ji atliko nepaprastai daug įdomių ir puikių vaidmenų tokiuose filmuose kaip „Toli nuo rojaus“, „Prieglobstis“, „Magnolija“, „Vaikams viskas gerai“, „Žmonių vaikai“, „Valandos“ ir t.t.




Marion Cotillar – man ji kaip temperamentinga saulė, amžino ir tikriausiai vieno vaidmens, bet genialiai stipraus atlikėja. „Edit Piaf. Rožinis gyvenas“, kuris aktorei garantavo užtikrintą „Oskarą“. Aktorė šmėžuoja ir kituose amerikiečių filmuose, tačiau didesnių vaidmenų kažkodėl nevaidina, o gal negauna. Nuostabaus balso, veido ir sukirpimo moteris, kurią visada malonu kur nors išvysti ir su gėriu prisiminti jos vaidmenį. Ji dar vaidino tokiuose filmuose kaip „Pradžia“, „Didelė žuvis“, nemažai filmų prancūzų kalba.



Mia Wasikowska – jauna aktorė, kuri dar ne daug sukūrė vaidmenų, bet stačiai krypsta į kokybiško ir rimto filmo paraštes ir tai yra nepaprastai smagu. Paskutiniuoju metu mačiau „Džeinė Eir“, kur aktorė smarkiai padirbėjo, įkūnydama naująją Šarlotės Brontė veikėją. Taip pat teko matyti „Alisa stebuklų šalyje“, „Vaikams viskas gerai“. Mia toliau nenustoja vaidinti ir kopia savo karjeros laiptais, sėkmės jai.



Natalie Portman – dar viena man patinkanti aktorė ir ne vien už „Juodosios gulbės“ vaidmenį, bet ji man visai kitokia pasirodė „Mano vaivorų naktys“, kur suvaidino aistringą pokerio lošėją. Specialiai filmų su šia aktore nežiūriu, bet kai pasitaiko, mane maloniai nustebina.



Nicole Kidman – australų kilmės aktorė, apipilta ne vienu apdovanojimu, gavusi ir „Oskaro“ statulėlę už Vidžinijos Wolf vaidmenį filme „Valandos“. Po skyrybų su Tomu Kruzu, aktorė ėmė stačiai gauti vien tik nuostabius vaidmenis, kurie tęsėsi apie 4 – 5 metus ir yra vadinami Kidman aukso era, bet pati aktorė teigė, kad tuo metu, kai vaidmenys liete liejosi, ji sirgo depresija ir beprotišku liūdesiu, o tai tęsėsi penkerius metus, kol susitiko dabartinį vyrą. Patinka man ši aktorė savo aukšta kakta, balsu, riesta nosimi ir plataus diapazono vaidmenimis, į ją malonu žiūrėti, o ir be galo talentinga, ypač kai gauna gero režisieriaus gero filmo vaidmenį. Labiausiai patikę vaidmenys: „Triušio urvas“, „Valandos“, „Kiti“, „Invazija“, „Vertėja“, „Šaltasis kalnas“, „Australija“ ir „Praktinė magija“.



 Penelope Cruz – penkerius savo metus paskyrė vien Holivudui, bet taip jo ir neužkariavo, neabejotinai Pedro Amadovaro atradimas, kuriai pirmą kartą simpatiją pajutau siaubo filme „Gotika“. Šiaip labai tinka Almodovaro filmams, o filmas „Sugrįžimas“ iš vis buvo superinis vaidmuo. Ji – pirmoji ispanų aktorė gavusi „Oskarą“, bene geriausia Salmos Hayek draugė, kurios susidraugavo vaidindamos filme „Banditės“. Daug įdomių vaidmenų atlikėja, o ir man asmeniškai labai egzotiška ir graži.


Sandra Bullock – amžina „Mis slaptoji agentė“, kuri mėgsta vaidmenis nuo trilerio iki romantinių komedijų. Šiaip patys filmai tampa mieli akiai, kai juose vaidina Sandra Bullock. „Praktinė magija“, „Piršlybos“, „Tinklas“, „Avarija“ ir kiti vaidmenys, kurie nuolatos rodomi ir per mūsų televizijos ekranus. Aktorė gyvenime nepaprastai paprastą ir miela, tuo ji „kvepia“ ir filmuose. 




Angelina Jolie – neseniai tapo režisierė, filmavo savo pirmąjį filmą Serbijoje ir Vengrijoje, pastarojo dar nemačiau, bet būtinai kada pažiūrėsiu. Man asmeniškai Jolie labiausiai patinka, kai vaidina draminiuose kūriniuose, tokie vaidmenys kaip „Laumės vaikas“, „Džia“, „Nenugalėta širdis“ ir kiti vaidmenys. Žinoma A. Jolie labiau žinoma kaip kietų moterų vaidmenų atlikėja veiksmo trileriuose „Druska“, „Turistas“, „Kapų plėšikė Lara Kroft“ ir pan. Aktorė kažko turi savyje, savo sieloje, nes skleidžia nepaprastai įdomią energetiką, na, žmogus gimęs būti aktoriumi ir viskas. Beje, ji „Sidabrinio drugio“ savininkė, pernai pripažinta geriausia „Maištingos Sielos“ aktore.



Anne Hathaway – tai aktorė, kurią pirmą kartą išvydau „Princesės dienoraštyje“ ir... ir ji man nė velnio nepatiko. Laikui bėgant teko prabėgomis susitikti ją „Kuprotas kalnas“, „Ir velnias dėvi Pradą“, „Keleiviai“, „Ieškokit gudručio“ filmuose, to užteko, kad tiesiog įsimylėčiau jos laibą kūną, nepaprastai dideles akis ir plačią šypseną. Labiausiai man patikęs vaidmuo filme „Reičel išteka“, už pastarąjį aktorė buvo nominuota „Oskarui“, filme aktorė atliko nuo narkotikų priklausomą merginos vaidmenį. Paskutiniuoju metu aktorė vaidina miuzikle, o šis vaidmuo ją verčia laikytis itin griežtos dietos ir aktorė iki pat šaknų nurėžė savo gražius plaukus. Belieka tikėtis, kad filmas bus to vertas. Aktorė nepaprastai gerai dainuoja, turi operinio dainavimo įgūdžių ir buvo viena iš pagrindinių pretendenčių į filmą „Operos fantomas“.




Cameron Diaz – nė nežinau, ar ji man patinka, nes kritiškai žiūrėjau į jos vaidmenį „Mano sesers globėjas“, nes Diaz ne to diapazono aktorė, bet visgi ji padarė ką galėjo ir padarė, sakyčiau, neblogai. Šiaip „Afigiena mokytoja“ kėlė sentimentus ir senesniems aktorės vaidmenims, tad ji man pradėjo patikti. „Čiarlio angelai“ taip pat buvo nenugalima, žodžiu, visai savos chebrytės aktorė, kuri tampa ir pritampa.



Carey Mulligan – „Auklėjimas“ buvo pirmasis filmas, kur atkreipiau dėmėsi į mergiotišką aktorės išvaizdą ir tikrai neprastą vaidybą. Smagu, kad ši britų aktorė dažnai sutinkama rimto žanro filmuose. Neseniai teko pažiūrėti jos filmą „Gėda“, kuri ji pasirodė visiškai nuoga. Taip, talentinga aktorė, nominuota „Oskarui“. Į ją taip pat pastebėjau filme „Neleisk man išeiti“, žodžiu, kad ir kur ji bepasirodytų, visada atkreipia savo dėmesį, tad pradėjau ją mėgti.




Dakota Fanning – laikoma nuo mažumės apsigimusiu Holivudo talentu, džiaugiuosi, kad išaugusi ji taip ir neapleido kino, kaip tai dažnai nutinka populiariems vaikams. Labai intensyvi, linksma, temperamentinga aktorė, kuri sakytum išaugo iš savo vaikystės ir pamažu tampa tikra kino veterane. Vienas žaviausių man jos vaidmenų buvo „The Runaways“, dar būdama 14 – 15 metų suvaidino laisvo elgesio moterį, negalėjau nesižavėti. Dakota žinoma iš tokių filmų kaip „Užtemimas“, „Brėkštanti aušra“, „Slaptas bičių gyvenimas“, „Svajotoja“, „Aš esu Semas“, „Slėpynės“ ir kiti. Šiuo metu aktorė pabaigė vidurinę ir pasinėrė į naują filmavimo sūkurį. Labai laukiu jos naujųjų darbų.



Eva Green – visai neseniai atrasta aktorė, kuri pakerėjo savo neholivudiškumu, apskritai aktorė tik visai neseniai įsivijo į Holivudo pinkles, nes pastarąjį dešimtmetį atliko vien tik keistus europietiškus vaidmenis – „Svajotojai“ (2003 m.), „Tikri pojūčiai“ (2011 m.), „Gimda“ (2010 m.). Man aktorė dėl to ir patiko, kad jai pasiūlo ir ji ima keistus vaidmenis, kurie pranokstą realybę, bet kartu išlieka ir keisto gyvenimiško kolorito. Tikiuosi dar sulaukti ir pamatyti kitų šios puikios aktorės darbų.



Kate Winslet – be proto talentinga aktorė, gal net Meryl Streep įpėdinė, nes tesulaukusi vos 26, jau buvo rekordiškai nominuota „Oskarui“, o 2008 – ais metais jai pagaliau tai padaryti už vieną nuostabiausių jos vaidmenų „Skaitovas“. Ir tikrai, aktorė nuostabi ne tik, kad ji „Titaniko“ žvaigždė, o dėl to, kad vaidina neįtikėtinai natūraliai, spinduliuoja savo energetiką ir nieko neprikibsi. Be „Skaitovo“, man labai patikę vaidmenys filmuose „Maži vaikai“ ir „Nerimo dienos“. Aktorė laikoma viena natūraliausių Holivudo aktorių ir pati tikino, kad niekada nesigulsianti po skalpeliu.




Keira Knightley – britų aktorė, sukūrusi nepaprastai daug įvairių vaidmenų per vieną dešimtmetį, bet taip iki „Oskaro“ ir neprisikasusi, ją vadinu tiesiog Natalie Portman dvyne, nes pradžioje jas labai painiodavau, aktorės identiškai panašios, kad net per „Žvaigždžių karus“ nugrimuotas jas painiojo net jų motinos. Šiaip man ji labai patinka ne tik dėl išvaizdos, bet dėl to, kokiuose vaidmenyse ji pasirodo – „Hercogienė“, „Domino“, „Neleisk man išeiti“, „Puikybė ir prietarai“, „Šilkas“, „Pavojingas metodas“, „Karibų piratai“ ir t.t. Šiuo metu laukiu jos naujausio darbo „Ana Karenina“.



Kirsten Dunst – pirmą kartą ją išvydau dar visai mažutę „Interviu su vampyru“ (1994 m.), po to sekė daug populiarių filmo vaidmenų „Džiumandži“, Jaunosios savižudės“, „Žmogus voras“, „Marija Antuanetė“ ir kt. Įdomi aktorė, tokia su duobutėmis skruostuose, apvaliu veiduku, šiek tiek mieguistomis akytėmis. Kirsten Dunst yra pabuvojusi ir Lietuvoje, kai buvo filmuojamas filmas „Velnio aritmetika“ (1999 m.) apie koncentracijos stovyklos vargus. Žinoma, vienas didžiausių ir labiausiai įvertintų vaidmenų buvo danų režisieriaus Lars von Trier „Melancholija“. Šiuo metu laukiu naujausio aktorės darbo filmo „Kelyje“.




Kristen Stewart – ne tik „Saulėlydžio“ epopėjos mergelė, bet dar ir puiki bei perspektyvi aktorė, kuriai simpatiją pajaučiau po filmo „Bėgantis kelias“ (The Runaways), „Kviečiame pas Railius“, „Atgal į gamtą“ ir t.t. Šiaip merginos idealas Angelina Jolie ir ji tvirtina, kad norinti būti į ją panaši. Nors jaunutė aktorė, tačiau jėgas bando ne tik filme, ji parašė savo pirmąjį romaną ir galbūt artimiausiu metu išvysime ją kaip rašytoją. Šiuo metu laukiu jos dviejų darbų – „Kelyje“ ir „Snieguolė ir medžiotojas“.



Michelle Williams – per paskutiniuosius penkerius metus nepaprastai išlikusi į aktorių olimpą, nominuota „Oskarui“. Vieni stipriausių jos vaidmenų „Kuprotas kalnas“, „Liūdnasis valentintadienis“ bei „7 dienos ir naktys su Merilyn Monroe“. Šiaip labai smagu, kad aktorė labiau laikosi rimtų vaidmenų diapazono ir kaskart smagu ją pamatyti vis kitokią ir kitokią. Stipri aktorė, kuri jau įsitvirtino kino industrijoje.



Salma Hayek – meksikietė aktorė ilgam įsitvirtinusi Holivude, tačiau paskutiniuoju metu aktorė visai nebesifilmuoja, o gal nebegauna rimtų vaidmenų, kurie tiktų jos išvaizdai ir tarsenai. Išgarsėjusi 1995 – ais filme „Desperado“, kur atliko Karolinos vaidmenį, po to sekė kiti vaidmenys komedijose, kol galiausiai atliko du geriausius, mano galva, kino vaidmenis – „Drugelių Metas“ (2001 m.) ir, žinoma, „Oskarui“ nominuotą vaidmenį „Frida“ (2002 m.). Vis dar viliuosi, kad Hayek vis dar išvysiu kokiame rimtame filme, nes mažutis ūgis, sodrus balso tembras, etc, man ji viena gražiausių aktorių moterų kino industrijoje.



Saoirse Ronan – labai jauna ir perspektyvi aktorė, kuri jau praktiškai užvaldė „Holivudą“. Jos tokie vaidmenys kaip „Hana“, „Numylėtieji kaulai“ bei „Kelias atgal“ yra nepaprastai stiprūs, sodrūs, skirtingi. Tai neabejotinai jauja energija ir talentas, kuris negali prapulti ir tikiuosi, kad pabaigusi mokslus, jaunoji aktorė toliau tęs tai, ką pradėjusi. Ronan išgarsėjo 2007 – ais, kada pasirodė filme „Atpirkimas“, nuo tada mergaitei ėmė tiesiog plaukti įvairūs kino pasiūlymai.



Meryl Streep – na, kaip be šios puikios aktorės, „Oskarų“ grobikės. Nepaprastai sėkminga aktorė, geniali įsikūnijanti moteris. „Geležinė ledi“, „Abejonė“, „Mama mia“, „Adaptacija“ ir kiti vaidmenys neleido pamiršti, kad ir paskutiniame dešimtmetyje aktorė nepaprastai produktyvi. Gyvenime paprasta močiutė, o prieš kameras kas tik norite. Pačiam teko matyti, kaip aktorė mini serialoe „Angelai Amerikoje“ įkūnijo net tris personažus, kuriuos nė nebūčiau įtaręs, kad jie ir yra Meryl Streep! Įdomu, ar po „Geležinės Ledi“ vaidmens aktorė besukurs rimtą vaidmenį ir beužkops iki „Oskarų“ nominacijos laiptelio? Kad ir kaip ten bebūtų, ji – nuostabi.



Tilda Swinton – „Mums reikia pasikalbėti apie Keviną“ nuostabiai paralyžiuojantis vaidmuo! Swinton labai vilioja savo išvaizda, kuri kelia keistą ateivišką jauseną. Ji laikoma viena stilingiausių moterų Holivude ir ne tik. Ne daug darbų esu matęs su šia aktore, tačiau kiek mačiau, ji tiesiog užburia savo būvimu. Moteriai jau virš 50 metų, o be makiažo vis dar atrodo kaip 35! 




Uma Thurman – pamilau ją už „Nužudyti Bilą“ vaidmenį, kurioje liesutė, gyslotomis rankomis, matomai aukšta moteris gebėjo suvaidinti neįtikėtinai vikrią ir šaltakrauję nuotaką keršytoją. Aktorė plataus diapazono, vaidina ir romantinėse komedijos, paskutiniu metu teko žiūrėti „Motinystė“, kur aktorė vargo su vaikeliais. Aktore tapau iš nuobodulio – kartą prasitarė aktorė ir tikina, kad tikrąją laimę pajuto tik perkopus 35 – ąjį gimtadienį. Įdomios išvaizdos, akių, judesio, manierų aktorė, į kurią man visada įdomu žiūrėti.




Manuela Velles – tai ispanų aktorė iš jaunosios kartos, praktiškai niekam Lietuvoje nežinoma, tačiau savo gimtinėje labai sparčiai kylanti žvaigždė. „Kino pavasaryje“ žmonės ją galėjo pamatyti tokiuose filmuose kaip „Chaotiškoji Ana“ (Caotica Ana), bei „Kelias“ (Camino). Ją atrado režisierius Julio Medem, nuo to karto ji vaidina įvairiuose serialuose bei kino filmuose. Nekantrauju ją išvysti naujuose darbuose.


Renee Zellweger – tikra Holivudo senbuvė, „Oskaro“ statulėlės už filmą „Čikaga“ savininkė, bet man ji patiko iš tokių filmų kaip „Mano vienintelis ir nepakartojamas“, „Šaltasis kalnas“, „Bridžitos Džouns dienoraštis“ ir t.t.




Belen Rueda – viena įspūdingiausių, mano galva, ispanų aktorių, kuri „atsirita“ net iki Lietuvos. Nepamirštami jos vaidmenys – „Džiulijos akys“, „Prieglauda“, „Jūros gelmėse“.




Judi Dench – mano sąraše mažai vyresnio amžiaus aktorių, jos šiuo metu pas mane tikrai nedominuoja, tačiau Dench viena iš tų, kurios neįmanoma nepastebėti, o tiksliau – neįmanoma nesigėrėti. Po tokių filmų kaip „Airisė“, „Skandalo užrašai“ ir t.t. ji užkariavo mano širdį.


Julia Roberts – Holivudo plačioji šypsena po filmo „Eirina Brokovič“ nebegalėjau pasakyti, kad ji vien tik romantinių komedijų aktorė. Iki tol ji man pasirodė pakankamai savitos energetikos aktore, nelabai ir matęs filmų su ja, tačiau po Brokovič vaidmens net pasigėrėjau Julia Roberts, tad sakau, bent dėl kvapo įtrauksiu į šį sąrašą.


Jennifer Lawrence – viena perspektyviausių jaunosios kartos aktorių, kurios pastebėti neįmanoma. Tai, kokia ji buvo filme „Vinterio kaulai“, buvo kažkas neįtikėtina, todėl nenuostabu, kad po to pasipylė daug įvairiausių pasiūlymų, šiuo metu Lawrence galime išvysti „Bado žaidynėse“.





Felicity Huffman – nuostabaus sukirpimo aktorė, kurios visada malonu klausytis. Man ji tokia žemiška, paprasta. Pats mėgstamiausias Linetės personažas iš „Nusivylusios namų šeimininkės“. O ką jau kalbėti apie jos šokiruojantį vaidmenį filme „Transamerika“? Puiki.



Jessica Chaistan – vienas paskutinių metų atradimų. Labai įdomių vaidmenų per paskutinius penkerius metus sukūrusi aktorė, kuri labiausiai patiko iš filmo „Gyvenimo medis“. Taip pat gerai pasirodė siaubo filme „Mama“, o ką jau sakyti apie puikiai kritikų įvertintą jos vaidmenį filme „Taikinys nr. 1“? Labai stulbinamo sukirpimo aktorė, kuri, tikiuosi dar pateiks ateityje daug staigmenų.  




Naomi Watts – nutariau po filmo „Pragaros rojuje“ įtraukti ir ją. Kaip ir kaip bebūtų „Skambučio“ žvaigždė man patinka ir tinka, be to, yra sukūrusi ne vieną gerą ir stulbinamą vaidmenį kine, kuris man patinka – „Pasilik“, „Motina ir vaikas“ „21 gramas“ ir kt.




Emma Thompson – legendinė britų aktorė. Net gėda, kad tiek ilgai jos neįtraukiau į savo geriausių aktorių sąrašus. Jos pasirodymai filmuose – nepakartojami, šarmingi, įsimenami. „Protas ir jausmai“ bei „Hawards End“ yra patys mano mėgstamiausi. „Išgelbėti poną Benksą“, „Haris Poteris ir Azkabano kalinys“ bei daugelis komercinio ir nekomercinio kino vaidmenų neužgožia šio talento. Sakyčiau, britiška Meryl Streep versija.




Cher – galite juoktis, galite ne, bet tai puiki aktorė, pelniusi ne vieną apdovanojimą. Gaila, kad kiną ji labai apleidusi, tačiau jos vaidmenys devinto ir dešimto dešimtmečių filmuose buvo nuostabūs: „Pakvaišę“, „Kaukė“, „Karen Silkvud“, „Arbatėlė su Musoliniu“, „Undinėlės“ ir, žinoma, vienas šviežiausių „Burleska“.





Apie Skarlett Johannson iš vis reikia patylėti. Po tokių filmų kaip „Mergina su perlo auskaru“ bei „Pasiklydę vertime“ ir, žinoma, „Lemiamas taškas“ belieka patylėti. Retai tokio seksualumo aktorė dar kuria ir sudėtingus, įtaigius ir įdomius vaidmenis. Žinoma, žiūriu ir kitus jos puikius filmus. Paskutinįkart teko ą išvysti „Donžuanas“. Ką čia ir bepridursi...


<... bus pildoma...>

Jūsų Maištinga Siela,
Man galite parašyti: cirkininkas@gmail.com 

7 komentarai:

  1. Sandra Bullock, mano manymu, pati talentingiausia ir profesonaliausia iš tavojo sąrašo. Dar pritarčiau dėl Kidman, Penelopės ir Moore. Visos kitos greičiau jau vidutiniokės :/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jei tu net Meryl Streep, Kate Winslet ar Cate Blanchet vadini vidutiniokėmis - tai labai jau prastai išmanai Holivudo kiną.

      Panaikinti
  2. Mane labiau domina, koks būtų tavo aktorių vyrų sąrašiukas? Vienas kino kritikas yra pasakęs, kad neva jei vaidmenyje nesvarbi lytis, fiziniai duomenis ar steriotipai, tai visąlaik ekrane moteris atrodys patraukliai ir įdomiau už vyrą toje pačioje rolėje. Aš tam visiškai pritariu. Dėl to turbūt ir pats geriau visad atsimenu filmus su moterimis, labiau įsidėmiu jų vardus ir pan.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėl moterų įsiminimo visiškai pritariu. Artimiausiu metu pakalbėsiu apie vyrus, tačiau ten kur kas sunkiau... :)

      Panaikinti
  3. Gali būti, kad prastai išmanau, net nesiginu to :) tai buvo mano visiškai subjektyvi nuomonė!

    AtsakytiPanaikinti
  4. O aš norėčiau pasakyti pastabėlę, kad sąrašiuke dominuoja beveik tik holivudo aktorės. Pasigedau puikių aktorių iš Europos ir Azijos.

    AtsakytiPanaikinti