2012 m. rugpjūčio 9 d., ketvirtadienis

Pabandykim atsakyti į svarbiausią klausimą - "KUR MERGAITĖ?"



Sveiki visi,

„Ar kas nors paklausė, ko nori mergaitė?“ – buvo tikriausiai metų frazė, tačiau po netikėtų „skerdynių“ Garliavoje, mergaitė buvo per prievartą atimta ir išvežta... Kur? Kažkur. Po to sekė naujas posakis, kuris sudrebino Lietuvą – „Kur mergaitė?“ Tikiuosi, kad niekas dėl šito posto neįsižeis, viskas daryta ne piktybiškai, bet su ironija ir sveiku humoro jausmu, kurio tikrai reikia „nuplovimams“ po tokios, velniai kada žino, kada pasibaigsiančios istorijos. Taigi paklauskime įžymių žmonių, gal jie kur nors matė mergaitė ir gal jie žinos, kur ši staiga kažkur pradingo.

Garsus ir labai patikimas žinių portalas „Pipedija“ štai kaip moksliškai traktuoja „Ko nori mergaitė?“ sąvoką: "Ko nori mergaitė" - tai epinė frazė, retorinis klausimas, nereikalaujantis atsakymo. Išpopuliarėjo internetuose per Kedofilijos skandalą, ir galima tikėtis kad vis populiarės, nes Garliavos dramai bei skerdynėms galo nematyti. Klausimas gali būti traktuojamas kaip teisingumo paieškos, siekis išgryninti tikrają tiesą. Bet taip pat galima traktuoti, kad mergaitė pati nežino ko nori (kaip ir suaugusios moterys) ir niekam tai nerūpi.”

Belieka tikėtis, kad netrukus atsiras ir “Kur mergaitė?” sąvokos formuluotė.Būtinai apsilankykite www.kurmergaite.lt ir išreiškite savo susirūpinimą.

Kur mergaitė?



















Jūsų Maištinga Siela,
Man galite parašyti: cirkininkas@gmail.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą