2012 m. rugpjūčio 8 d., trečiadienis

Apie grybavimą, filmus ir kitus monus


 
Sveiki,

Nežinau, ar kur nors pasaulyje yra kokia nors Tarptautinė Grybautojų Organizacija, bet jei ji yra, tegu atsiunčia man už pastangas medalį. Užteks ir aukso. Visą savaitę per lietų planavęs eiti pagrybauti, visgi nustėrau, kad miške neaptikau nė vieno sumauto grybo! Kur jie visi dingo? Neužaugo dar? Pamenu vaikystėje bent musmires raudonviršes paspardydavome – nė tų gyvačių nesimato. Jau nebežinau, net kaip gyvai beatrodo ši populiari kadaise buvusi miško gyventoja. Kelios nusprogusios ir perkirmėjusios ūmėdės visgi pasitaikė, bet nepriėmiau jų į savo prabangią „Maximos“ terbą. Nieko, pasivaikščiojau nulijusiu mišku, pasirinkau oranžinių voveruškų (pas mus Žemaitijoje jie vadinami gaidukais). Tų bent jau aptikau, bet dauguma dar visai mažyčių ir vos lendančių iš pažemės. Įmetu ir nuotrauką.


Mano gaidukai

Šiaip nusivylęs miško turtais, pamiškėje nusiskyniau didžiulį raudono dobilo kutulį ir pauostęs, ir net krimstelėjęs svajingai parskuodžiau ant dviračio namo. Aišku, nusivaliau savo gaidžius, išsiviriau šiaip ne taip, o rytoj kirsiu apsiputodamas. 

Šiaip laikas vis slenka. Noriu priminti, kas laukėte ir gal jau pamiršote, kad jau pasirodė mano verstas iš ispanų kalbos filmas „Camino“ (Kamino). Jį jau galite parsisiųsti iš torrent‘ų arba pažiūrėti įvairiuose filmai online portaluose. Savo Facebook‘o draugus jau užgriozdinau reklama ir reikalavimais pažiūrėti. 


Kadras iš filmo "Kamino" (Camino isp.)

 Dėkui Clarai už laiškelį, kurį parašei man į email‘ą. Visada smagu gauti ištikimos šio „prabangaus“ saito lankytojos žodį. Tikiuosi, kad vis dar ateidinėsi ir ką nors rasi naudingo. Dėkui ir Kriticizmui už kritiką ir klaidų pastebėjimus – tau tai labai gerai sekasi, bet norėtųsi, kad ir kažkokią nuomonę išreikštum vienu ar kitu filmu – man būtų nepaprastai smalsu. Dėkui ir Genadijui, kuris retkarčiais čia atbėga ir dėkui visiems, kuria čia įkeliat koją. Likau be tikrų grybų, tik su gaidukais, bet vis tiek skaniai valgomais, dar sunkiau virškinamais. Lekiu skaityti draugės iš Prancūzijos laišką – Rasa, tau linkėjimai ten, nepražūk! Nu ir pabaigai – miau!

Jūsų Maištinga Siela,
Man galite parašyti: cirkininkas@gmail.com

1 komentaras:

  1. kartais skaitant šio blog'o įrašus, ypač asmeninius pamąstymus, pagalvodavau, kad radau giminingą sielą.. ech :)

    AtsakytiPanaikinti