2012 m. rugsėjo 29 d., šeštadienis

Šios dienos daina: Christina Aguilera "Your Body"



Sveikučiai,

Šįkart šios dienos dainos rubrikoje ir vėl svečiuojasi Christina Aguilera su naujausiu savo popsiniu gabalu „Your Body“. Esu jau kaltinamas už tai, kad klausausi, švelniai tariant, ne kokios muzikos, o tai kokia yra tikra – niekas ir nežino. Tikriausiai tik ta, kurią pats ir klausai. Šiaip esu Christinos Aguileros stipriųjų baladžių mėgėjas, tačiau neišvengiu ir popsinių ritmų.

„Your Body“ (Tavo kūnas) – tai pats naujausias atlikėjos darbas, kurio vaizdo premjera įvyko penktadienį, o lapkritį ketina pasirodyti ir naujas albumas „Lotus“ (Lotosas), kuris, kaip teigia daugelis, kažkuo bus panašus į 2002 metais pasirodžiusį „Stripped“ albumą.

Nežinau kaip jums „Your Body“, tačiau jis man sukaltas pagal dabartinius mega hitų standartus, kai pirmą kartą išgirdau, pagalvojau, kad šiek tiek dainos per lėtas tempas, tačiau labai tinkantis klubiniams miksams. Dainos kūrėjas M. Max yra žinomas mega hitų kūrėjas ir yra dirbęs su tokiomis pop pasaulio atstovais kaip Maroon 5, Birtney Spears, Katy Perry ir pan. Šis singlas, kaip daugelis galvoja, turėjo Aguilerą sugrąžinti į pop scenos olimpą, tačiau, kai priviso naujų atlikėjų, tai padaryti sunkoka, juolab, kad atlikėja nuolat sulaukia įvairių replikų apie jos kūno svorį, pati Aguilera atkerta, kad yra buvusi tai per plona, tai per juoda, tai šiokia, anokia ir niekada tobula. Regis, spjaunama į įprastinį scenos įvaizdį ir kanonus – atlikėjos neprivalo būti lėlytės. Kažkodėl atlikėja Adele nesulaukia priekaištų dėl kūno svorių...

Grįžtant prie dainos, nežinau, ar ji jums patinka, ar ne, ar grįžo pagaliau Xtina į olimpą, ar ne, nuspręskite jūs patys, pasiklausę šios dainos ir pažiūrėję video klipą. Daina daugelyje Lotynų Amerikos šalių tapo numeriu 1, tačiau savuose kraštuose jis liko, švelniai tariant, „šiaip sau“ reitinguose, nepaisant to, kad įvertintas gerai kritikų ir pačių Aguileros fanų. O kaip jums Aguileros sugrįžtuvės?


Jūsų Maištinga Siela

4 komentarai:

  1. Christinos Aguileros klausausi jau berods kokius 10 metų ir visgi ,turiu pasakyti, kad stipriausiu jos albumu išlieka ,,Stripped'', nors su malonumu paklausau ir ispaniškojo Mi Reflejo bei po Stripped sekusio ,,Back to Basics''. Paskutiniajame ,,Bionic'' matomas noras atgauti populiarumą su tokiomis dainomis, kurios dabar ant bangos, ši, naujausia daina, taip pat- ne išimtis. Na, bet negaliu sakyti, kad man visiškai nepatiko, pati vakar jos klausiau ne kartą ir ne du.. Bet turiu viltį, kad bus tokių kūrinių ateity, kurie įrodys, kad Ch. Aguilera dar ,nepasidavė miniai'' kaip kad pvz. Rihanna (jos paskutinio albumo net negalima lyginti su tuo, ką ji atliko anksčiau), Enrique Iglesias (niekada nebuvau jo gerbėja, bet jei ankstesnių dainų dar galėjau klausytis, tai pastarųjų kelerių metų- absoliučiai ne) ar net Black Eyed Peas..

    AtsakytiPanaikinti
  2. Na, bent man, BIOBIC totaliai buvo ne į minią, reikėjo tuo metu kažko labai Gagiško. O BIONIC šiaip vienas geriausių 2010 metų albumų - man, futuristinis, nesaldus, elektros nemažai, nemažai gerų dainų, ypatingai baladės, kierios potencialiai galėjo būti singlais. Man patinka Aguilera dėl to, kad ji kartu stengiasi būti kūrėja ir save taip įvardina, jai "grįžimas" nėra svarbus, kiek supratau, kiek pati galimybė išreikšti save. Manau, albume bus daug prėskos iš nuosmūkio po BIONIC. :) O man skausmas patinka.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Bionic esančios baladės tikrai geros, dėl šito pilnai pritariu. Būtent jos ir yra stiprioji šio albumo pusė. Stronger Than Ever apskritai man viena gražiausių jos dainų.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Stronger Than Ever - nuostabi baladė, nesuvokiama, kodėl ji buvo bonus CD versijoje. :)

      Panaikinti