2014 m. sausio 11 d., šeštadienis

Kai niekur ir niekaip, ir nė pro kur...




Sveiki,

Vakar buvo vėjas, o šiandien – rūkas. Norėčiau ką nors nuveikti, bet negaliu. Viskas slysta pro šalį. Kokia pilka diena. Ir tokių reikia, tikriausiai, kai nieko negali nuveikti, nes esi pats savo paties įkaitas. Nežinau, kiek paprašyti išpirkos... O sudėtingiausia – kieno prašyti, kai pats sau esi ir pagrobėjas ir įkaitas. Tos pilkosios dienos, kai niekur ir niekaip, ir nė pro kur...

Tokiais momentais belieka būti. Ir išbūti. Po vientisu pilku debesimi, po rūku, po namo skliautu. Svarbu, kad – po.

Šiąnakt sapnavau mirusiuosius. Tai atpildas? Veikiau kompensacija, bet ar tikrai? Toks įspūdis, kad 21 proc. PMV nuo sumos įkaitui išlaisvinti. Mirusieji buvo užsukę jų pasiimti. Ne tokia jau ir didelė kaina, kai pagalvoji, tų pilkųjų dienų, kai niekur ir niekaip, ir nė pro kur... Ak, tos pilkosios dienos.

P.S. Pridedu savo darytą nuotrauką. Kažkada buvo bala, o dabar tik šikšnosparnį primenanti batika.

Jūsų Maištinga Siela

2 komentarai:

  1. Perskaičiau Jūsų pamąstymus ir kilo noras "apginti pilkąsias dienas '' , nes esu jų mėgėja :) , man nereikia jų išbūti , o Jums atrodo reikia saulės , šilumos . ..Nesu gamtos stichijų valdovė , bet siunčiu saulutę , šypsenėlės pavidalu :) , gal sušildys Jūsų pilkąsias dienas .
    Pakliuvot į mano akiratį atsitiktinai , bet kažkuo ''užkabinot'':) , va kad ir tokia nuotrauka -man ji puiki ! Įdomu skaityti filmų apžvalgas , knygų , ne visada spėju žvilgtelti , tad gal praleidau -ar rašėt apžvalgą apie knygą "Tuaregas " Alberto Vazquez-Figueroa , labai norėčiau sužinot Jūsų nuomonę.

    Tad Jums :) ir plinkėjimas išbūti pilkasias dienas !
    LACRIMAA HELIADAE

    AtsakytiPanaikinti
  2. PALINKĖJIMAS IR SAULUTĖ !

    AtsakytiPanaikinti