2011 m. liepos 13 d., trečiadienis

Filmas: "Idealus pabėgimas"

Sveiki visi,

Šiandien noriu trumpai pristatyti filmą „Idealus pabėgimas“ (A Perfect getaway) (2009 m.). Tai amerikiečių mistinis trileris be specialiųjų siaubui kelti efektų. Filmą iš tikrųjų žiūrėjau dėl Millos Jovovič vaidybos – nenusivyliau ir šįkart. Šis beprotiškas vaidmuo priminė jos ankstesnį vaidmenį filme „45 kalibras“ – toks pat nenuspėjamas ir beprotiškas.

Šis filmas skirtas daugiau pramogai. Įtemptas siužetas tikrai mane nustebino, kitaip sakant, „išdūrė“, nes nesitikėjau, jog scenarijuos toks neprastas. Iš tikrųjų patinka filmai, apie kuriuos nieko nežinai ir tave „išduria“, nes palieka nuostabos įspūdį, leidžia lengviau filmui į tave įtekėti.

Siužetas iš pradžių atrodo labai trileriškas ir paprastas – jauna sutuoktinių pora atvyksta į Havajų salyną ir čia praleidžia turistaudami medaus mėnesį, tačiau šioje saloje jau prieš tai buvo nužudyta jauna jaunavedžių pora. Džiunglėse jie, žinoma, sutinka dar dvi „keistas“ jaunavedžių poras, na, ir tada prasideda įtarinėjimai, ima augti įtampa ir t.t.

Žinot, filmas man tikrai patiko. Toks lengvokas ir toks netikėtas. Manau, jis „sueis“ visiems kaip vasariški vitaminai. Filmas tinka žiūrėti ir vienam, ir kompanijose. Keista, nesu girdėjęs, kad pasaulyje vyktų tokie kriminalai, bet ko tik nesugalvoja žmogaus laki fantazija... Siūlau ir Jums pažiūrėti „Idealų pabėgimą“.

Įvertinimas: 8.7/10

Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą