2011 m. liepos 23 d., šeštadienis

Filmas: "Savadžių šeima"

Sveiki visi,

Šiandien noriu pristatyti kino filmą „Savadžių šeima“ (The Savages) 2007 m. Žinot, pradėsiu taip – tai geras filmas ir vertas dėmesio. Rekomenduoju! Ir viskas tuo pasakyta, bet širdis neleidžia taip užbaigti komentaro. Taip, tai amerikiečių drama ir kartu komedija. Bijojau „komedijos“, bet tai buvo visai ne tai, ko tikėjausi, tai buvo žymiai geriau.

Tai pasakojimas apie brolį ir sesę, kurie po daugelio metų ima rūpintis silpnaprotyste sergančiu tėvu, kuris fekalijomis rašo ant sienų. Tai komplikuotos, gyvenimiškos realijos, juokingai graudžios. Filmas nepaprastai kasdieniškas, jokių ten sulėtintų romantiškų bučinių, perdėto romantikos pliūpsnio ir epinio pasakojimo. Ne, tai tėknus, labai vykęs ir visų apdovanojimų vertas filmas! Pažiūrėjęs, kaip tampomas tas seniokas, kuris jau nieko aplinkui nebesuvokia, imi bijoti senatvės, tačiau realybė yra tokia. Šalia tampymosi po senelių prieglaudas rutuliojasi ir asmeniniai kasdieniški, sakyčiau, iš paties gyvenimo išlupti veikėjų santykiai. Žmonės yra visada stiprūs ir kartu labai silpni. Rodos, personažai tuojau palūš nuo visų nesėkmių, tačiau žiūrėk, išaušta nauja diena, nauji skambučiai, nauji darbai, kuriuos reikia padaryti, ir jie vėl stojasi ant kojų, vėl vienas kito nekenčia, bet kartu myli ir rūpinasi.

Nežinau kaip Jums, bet filmas, manau, patiks visiems, galbūt išdrįstų pažiūrėti ir veiksmo mėgėjai, tai puikus bandymas prisijaukinti puikią dramą su subtiliu, nebanaliu, kasdienišku ir įtaigiu humoru. Tai filmas, kuris parodo realybę, tačiau neperlenkia lazdos, kažkas pasakoma tarp kadrų, kažkas nutylima, kažkas atvirai išrėkiama. Tai filmas, kuris tiko ir patiko.

Įvertinimas: 9.5/10

Jūsų Maištinga Siela

2 komentarai:

  1. Tikra Meilė Rašybos Ratukas, Dr. Obodo. Burtai pritraukti meilę, Sustabdyti santuokos nutraukimo, Santuokos Burtai, Pareikšti prarastą meilę, Pinigus ir turtingus burtai, Apsaugos burtai, vaisingumo rašybos ..Kontaktinė Info
    El. paštas: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Skambinkite,Viber ir whatsapp +2348155425481

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jei šiandien skaitote tai, laikykite save laimingu žmogumi, nes jums nereikės susidurti su nesėkme sprendžiant savo problemas. Buvau apgauta beveik 20 000 USD, kol galiausiai sutikau savo pagalbininkę daktarą Ajayi, moteris, su kuria noriu susituokti, pasakė, kad turėtume padaryti pertrauką, kad ji yra įsimylėjusi savo buvusį meilužį, ji paliko namus ir mes praradome ryšį. Svajok man po 6 mėnesių, kai nesiklausiau jos, turiu išsiaiškinti, kas iš tikrųjų vyksta, nes tai nustebino ir mes nesusipratome, ieškodamas pagalbos, mane apgavo įvairūs netikri rašytojai, bet buvau pasisekė rasti gydytojo Ajayi kontaktą internete, kai norėjau pasiduoti savo ieškojimuose. Aš paaiškinau save gydytojui Ajayi, o jis perskaitė, prieš pasakydamas, ką reikia daryti, aš vykdžiau jo nurodymus ir šiandien esu laimingai vedęs savo moterį ir laukiamės pirmojo kūdikio. Galite kreiptis į daktarą Ajayi dėl jo dvasinės tarnybos „Whatsapp“ / „Viber“: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti