2011 m. liepos 21 d., ketvirtadienis

Filmas: "Pirmoji nuodėmė"

Sveiki visi,

Nežinojau esant sukurto filmo, kuriame vaidina tokia aktorių kombinacija – Angelina Jolie ir Antonijus Banderas. Visgi yra „Pirmoji nuodėmė“ (Original sin) (2001 m.). Tai filmas, kuriame ši aktorių pora suvaidino fantastiškai. Visada smagu matyti Angelina neblogame filme, kur jos rankose nėra odinių pirštinių, šovinių ir veiksmo. O ką jau bekalbėti apie Antonijų – visų moterų svajonių meilužį – nesenstanti klasika.

„Pirmoji nuodėmė“ – siaubas, o ne pavadinimas, kuris visai, sakyčiau, nesiderina su filmo pavadinimu. Tai pasakojimas apie XIX amžiaus, jau įsiplieskusį kapitalizmą Meksikoje ir Kuboje. Turtingas verslininkas meksikietis nutaria vesti visiškai nematytą amerikietę, žinoma, dėl vaikų, manydamas, kad meilė ne jam. Bet kai pasileido tirada apie nesupaisomą aistrą ir meilę, tai pats nepatikėjo, ką pasakė anksčiau. Aišku, filme kiekvienas turi savų paslapčių ir melagysčių. Pats filmo naratorius pasakoja, kad tai ne meilės istorija, bet istorija apie meilę ir jos galią. Graži istorija, tokia, kad nelabai kuo ir prikibsi, bet be pačių žavių aktorių manęs iš esmės filme niekas nenustebino, kadangi pusė filmo eigos galėjai viską nuspėti kaip „Tėve mūsų“, vėliau šiek tiek įnešta intrigos, bandoma apgauti žiūrovą, tačiau ir vėl ištinka mažytis „pravalas“.

Tai turėjo būti neišsipildžiusios meilės istorija, bet aišku, juk kalba eina apie meilę, todėl ji realizuojasi sėkmingai pamindama žmogaus ydas, amoralumą ir kitas nuodėmes. Taip, tai aistringas, gražus, Lotynų Amerika pulsuojantis filmas, kuris patiks dramų ir kriminalinių sukergtų istorijų mylėtojams. Man irgi susižiūrėjo visai įdomiai, gražiai, tėkniai ir ramiai, tačiau iš esmės didesnio įspūdžio nepaliko. Apibūdinčiau žodžiu „visai neblogas“, bet ar geras – padiskutuočiau.

Žinoma, ši vasara mano filmai su Angelina Jolie dar nesiliaus, nes aktorė pakerėjusi su filmu „Gia“ negali manęs iki šiol palikti ramybėje, todėl laukit ir kitų pristatomų filmų su Angelina Jolie, banalu, graudu, bet tai tiesa – ji talentinga ir šarminga aktorė.

Įvertinimas: 8.1/10

Jūsų Maištinga Siela

2 komentarai:

  1. Tikra Meilė Rašybos Ratukas, Dr. Obodo. Burtai pritraukti meilę, Sustabdyti santuokos nutraukimo, Santuokos Burtai, Pareikšti prarastą meilę, Pinigus ir turtingus burtai, Apsaugos burtai, vaisingumo rašybos ..Kontaktinė Info
    El. paštas: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Skambinkite,Viber ir whatsapp +2348155425481

    AtsakytiPanaikinti
  2. Išgyvenau skyrybų procesą, kai internete radau daktarą Ajayi puikų dvasingą žmogų, niekada nemaniau, kad aš ir mano vyras kada nors grįšime kartu, esame palaiminti trimis vaikais ir susituokę 12 metų, bet jis buvo pasirengęs viską mesti. Kadangi jis susipažino su nauja moterimi, bet daktaras padėjo man atlikti galingą meilės burtą, kuris privertė jį pamiršti moterį, kurią jis ką tik sutiko, o skyrybos buvo atšauktos, dabar mes gyvename taikoje savo namuose su stipresniu ryšiu. susisiekite su gydytoju Ajayi per Whatsapp / Viber: +2347084887094 arba el. paštu :drajayi1990@gmail.com, jis taip pat jums padės, jis taip pat paruoš vaistažoles įvairioms ligoms gydyti, jei tik turėsite kokių nors sveikatos problemų, kurios taip pat jus išgydys. Susisiekite su Instagram: https://www.instagram.com/drajayispiritualhome/

    AtsakytiPanaikinti