2013 m. balandžio 19 d., penktadienis

Filmas: "Aukšta klasė" / "Pitch Perfect"


Sveiki visi,
Šiandien noriu pristatyti dar vieną komediją, kuri vadinasi „Aukšta klasė“ (Pitch Perfect) (2012 m.). Ši komedija man turėjo atnešti didelę dozę juoko, tačiau susižiūrėjo pakankamai ramiu veidu. Filmas man priminė daugybę vidutiniškų komedijų apie etatinius dainų, šokių konkursus, (pvz. „Šokis Hip-Hop ritmu“), kur pravadžiuoti autsaideriai filmo finale vargais ne galais išplėšia pergalę. Filmas būtent tokio tipažo, kada studentų miestelyje prasideda nauji metai ir akapelos chorai ima varžytis, niekindami vienas kitą, bet galiausiai čia neišvengta meilių ir simpatikų tarp konkurentų.
Filmas man nieko neišsiskyrė, o ir kritikų neblogi atsiliepimai šiek tiek glumina. Sakau, siužeto plotme filmas turėtų būti diskvalifikuotas, nes yra typ-top tokių konkursinių komedijų kopija, tik kiti personažai ir šiek tiek kitokios aplinkybės. Na, taip, aktoriai pakankamai dainingi, šarmingi, įdomūs, o ir žiūrėti buvo vidutiniškai įdomu, tačiau, kad juokčiausi, draskyčiausi ar alpėčiau – tai toli gražu iki tokios komedijos.
„Aukšta klasė“ – tai dar vienas iškeptas vidutinis blynas masinėms minioms, kurios vėl nuėjusios į teatrą nieko naujo nepamatys, bet sakys, kad filmas „labai geras“, tačiau vardan kokybės, galiu pasakyti, kad filmas žiūrimas, tačiau, na, jūs gi suprantate, tą laiką galite paskirti ir įdomesnei bei originalesnei juostai, nebent esate išsiilgę maniakiškų konkursų ir vidutiniškai inkrustuotos romantikos. Man šis filmas iš serijos „visai nieko“, tačiau didesnių simpatijų nepaliko.
Mano įvertinimas: 6/10
Kritikų vidurkis: 66/100
IMDb: 7.2 




Jūsų Maištinga Siela


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą