2011 m. rugpjūčio 2 d., antradienis

Filmas: "Vagiant gyvenimus"

Sveiki visi,

Pristatau dar vieną Angelinos Jolie darbą – „Vagiant gyvenimus“ (Taking Lives) (2004 m.). Na, šįkart tai kriminalinė drama su šiokio tokio trilerio elementais. Galbūt iš esmės kažkuo panašus į čia jau pristatytą „Kaulų kolekcionierių“, sakyčiau, Angelinos tipažas labai panašus, kiti sako, kad tai jau tipinis jos vaidmuo – būti detektyve. Na, geriau pačiam pamatyti, nei tikėti pletkais.

Istorija nėra labai originali, nors pakankamai įdomi. Filme nemažai apgaulės, manipuliacijų su pačiu žiūrovu, turiu galvoje, siužetine prasme. Iš tikro pusė filmo galima nujausti, kad žavioji detektyvė labai jau apsigaus įsimylėdama savo saugomą vyruką, o jis pasirodo ir yra tikroji priežastis, dėl ko ir reikia saugoti. Labai jau protingas psichopatas, sakytum, neeilinis, kuris apgauna FTB detektyvę ir ši netenka darbo. Viskas ir būtų labai gražu, dramos ir kriminalo dainelė išdainuota, tačiau siužetas pateikia netikėtą pabaigą, kurios dabar gal ir nepasakosiu, bet iš esmės nustebino ir mane patį. Tyli kiaulė gilią šaknį knisa arba kaip nusikaltėlis iš tikrųjų apgavęs agentę, pats pakliuvo į jos spąstus.

Man filmas patiko. Kas sako, kad trileriai nuobodūs? Ne, nenuobodūs, bent jau kol Angelina juose pati gyva. Iš esmės man patiko, nors niekuo nesukrėtė ir niekuo nenustebino. Tiko ir patiko, manau, kad daugumai taip pat tiks ir patiks, nes filmas išties neblogas.

Įvertinimas: 8.5/10

Jūsų Maištinga Siela

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą